197

Нострадамус

преди 13 години

Не разсъждавайте и не я мислете Масларова.Има едно задължително правило при подсъдимите - всички се разболяват.И Масларката ще легне тежко болна ,с пръст няма да я пипнат,а Токуда ще я приюти.Имотите й ще се окажат законни.

196

Анонимен

преди 13 години

"За лидер като Костов можеш само да си мечатаеш, моето момче. "Хахаха, ти си болен бе, човече малко!!! Вярно казват че Господ като иска да затрие някого първо му взема акъла!

195

един

преди 13 години

Другарката, бивша червена "PR"-ка(демек с мноого обществени връзки с различни високопоставени лица от мъжки пол) добре е взела. Като се има предвид, че това е върха на айсберга(само 1 проектче все пак) си представям какво вършане е било в пенсиите!

194

Анонимен

преди 13 години

Koй ще я осъди бе,нали през годините тя ги е назначавала,20 години е в тоя парламент и няма да са знаят,я,я...

193

Анонимен

преди 13 години

ВАС не намери конфликт на интереси при Доган :))) Пука и на Малсарова на пуканката. С Бойко комунги като нея ядат и пият на една маса

192

познай кой

преди 13 години

много,много ***!

191

Анонимен

преди 13 години

За всички е ясно че си е облизала пръстите но нищо няма да и направят. Дреме и на ...

190

Анонимен

преди 13 години

Ще я осъдят кога съборят барбекюто на Доган :)) и вилите на митничарите :)) На куково лято. Това е "новина" само за да се замазват насраните ***. Всъщност всичко е договорено с нея и ще стане като с "делото" срещу Доган. Утре идва Путин да диктува условия на Бойко и всички тия новини са с цел да се отвлече внимание от много по важни. Само след няколко дни ще се окаже, че няма да я съдят

189

Анонимен

преди 13 години

Ще я осъдят....колкото осъдиха Мургина!

188

Пич

преди 13 години

"Това хубаво, но какво ще кажеш за антикомунистическата крадлива *** - Костов, Симеон?"Чакай малко, кой каза, че Симеон е "анти-комунист" ?! Ти проспусна ли факта, че той управлява със Станишев ? Костов къде го слагаш, че той човека ликвидира Мултигруп и изгони руските мутри от България, да не говорим, че и Весела Лечева за млко да изгони ама не му стигна времето. За лидер като Костов можеш само да си мечатаеш, моето момче.

187

Анонимен

преди 13 години

Всяко чудо за три дни. Какво стана с Доган? Какво стана с Станишев? Ще се пише после Бойко ще се кълне че който е виновен ще си получи наказанието и после съда ще се произнесе НЕВИНЕН. Гарван гаравана око не вади. Кучетата си лаят и кервана си върви

186

Maslarova-ABV

преди 13 години

Eto koi e sledvashtija drugar , koito shte premine kam proekta ABV..tam i e mjastoto...sledvashtite kandidatki da preminat kam Parvanovata banda sa Murgina i Emel Metem.

185

анонименс

преди 13 години

оп..най сетне..но чакайте тази е за специален по моя препоръка народен съд че всичко да е наистина както трябва и тука ако кажат че няма годни доказателства вече ще се запитам аджаба какво е това годно доказателство и дали тази дума да се забрани с закон че подкупните съдии да не могат да се оправдават като лапнат рушвета..

184

Анонимен

преди 13 години

ахахахахахаа пак ли ще има ЦИРК :))) тя е на съд от изборите май

183

Анонимен

преди 13 години

"Еееее,най-сетне!!!!!! 4естито на вси4ки ! Айде да се готвят и Станишев и Петков и Парванката и вси4ката комунисти4еска *** ! Шведски пердета за вси4ки крадливи ***! "Това хубаво, но какво ще кажеш за антикомунистическата крадлива *** - Костов, Симеон?Те не заслужават ли да полежат на топло?

182

ПАТРИОТ

преди 13 години

Няма да намерите и един некорумпиран комунист - ФАКТ.

181

Добре

преди 13 години

И да я питаме когато е била ученичка колко пъти е ходила на училищи без служебен автомобил осигурен от тате или мама....

180

Емигрант

преди 13 години

Те тия дето имат Боинги не ги карат.Само да вметна,че голяма част от населението на БГ поддържа неприлично висок стандарт с декларирани ниски доходи.Тая дама правеше впечатление с тоалети за няколко хиляди евро.Колко данъци е платила питам аз.

179

"съдия"

преди 13 години

Имаш ли парички,обичат те всички

178

индже войвода

преди 13 години

Хайде бе , няма ли най-после да осъдят някой дори и за нещо дребно?! Ми то ни омръзна да пишат само простотии....