91

Безпартиен

преди 13 години

Навярно оценяваш хората по себе си .Такива като теб ги познавам от преди !0 Ноември.Чакаха да чуят в компанията някой виц за Т.Ж. и да натопят човек . Така се издигахте в службата ,в иерархията.Защо ви е страх от Първанов ? Не знаем какво ще прави и плюем.А ти скъпи, си един истински доносник.

90

niki

преди 13 години

суперсбрали са се от *** нагоре :)

89

Анонимен

преди 13 години

Прав си никои депутат не е свестен. Затова и не гласувам.

88

zar

преди 13 години

Гадовееееееееееееееееее,свършва ви времетоооо

87

t-rex

преди 13 години

"Участниците ще търсят отговор на въпросите: Защо на България е нужна алтернатива и кои са националните цели, които могат да ни обединят."Това изречение звучи много комунистически...

86

Распутин

преди 13 години

Но сега вече мисля, че използването на общественото богатство с цел лично обогатяване, изведено в апотеоз от доган, може да погуби страната. Гибелно е! То май и затова Борисов дойде на власт. И ако не спре кражбите, полека лека, защото страната е една гангрена на лично обогатяване от обществени фондове, ще си отиде, както си отиде и Костов, и царя. А крадците около първанов да яхат влака на борба с кражбата е нонсенс, можещ да се случи само в България!

85

Пич

преди 13 години

Ето я новата формация, която ще обедини гласовете на беделниците, мързеливците, ***, и всякакви други, които разчитат, че след като са български грждани някой е длъжен да ги храни без да се налага да работят. Това всъщност е и основната философия на левите партии. Преди много години някой е проумял, че огромната част от народа е *** и мързелив и е създал лявата идея, за да обедини гласовете на тази членска маса. Колелото се е завъртяло - ние ви държим бедни и прости вие гласувате.

84

Президент

преди 13 години

Ами ние това искаме от теб да даваш :)

83

Распутин

преди 13 години

Това тия 20 г. го нямаше. Затова и нямаме пазарна икономика. Затова всички "мастити" бизнесмени са като сиамски близнаци с държавните поръчки и задължително вървят с антураж политици - така заедно крадат от държавата. Като вземем в частност контрола на Тодор Живков върху разходите на държавата ще видим, че това е държавник, недостигнат от никого в най-новата история. Помня, тогава имаше контрол, имаше страх. Страх да се краде. Правеха се фини схеми, не че не се крадеше!

82

Распутин

преди 13 години

Изпаднах в абсолютен шок, когато Костов започна да "произвежда" "НАШИ" бизнесмени с активи на държавата. След това царя - надежда - тотално разочарование - откровен крадец! За тройната коалиция, като за мъртвец - нищо, само едно - това бяха най-големите крадци в историята на България. Сега Борисов - ??? След 20 г. в българското предприемачество такова, каквото е, мога да кажа: Само закони за пазарна икономика не стигат. Трябва инструмент, който да осигури спазването им.

81

Распутин

преди 13 години

На по-младите години мислех, че като се смени омразния комунизъм и дойде лелеяния капитализъм, за 10-ина години нещата ще се оправят. Дори и когато във всяка сфера на бизнеса се сблъсквах с "комунистически" бизнесмени, си казвах, че това ще отмине и пазара е по-силен, ще победи. След 10 г. хаос и когато Костов дойде на власт бях изключително ентусиазиран и очаквах, че най-сетне държавата и страната като цяло, ще се обърне към пазарните ценности.

80

Анонимен

преди 13 години

кое си требе оно си сака

79

s

преди 13 години

Проекта на Първанов противоречи на Конституцията.Президента не може да участва в политически партии , така ли няма кой да сезира КС по този въпрос

78

до 41

преди 13 години

ЗА КОМУНИСТИ НЕ МИ СЕ МИСЛИ

77

pich

преди 13 години

Gospodin Prezident, az pari niamam- BB ni .... *** na vsichki, no shte dam babrek, oko, krak , raka... samo da moga da pomogna .Derzaite

76

Анонимен

преди 13 години

От гнило грозде, добра ракия не става!

75

Паисий

преди 13 години

АБВ ГЗ

74

Жорж Ганчев

преди 13 години

Само комунизма

73

Василева

преди 13 години

Василев от рано сутринта си се разпсувал....засрами се.....и не ме пращай пак да ти търкам гърба....

72

Жорж Ганчев

преди 13 години

Ние сме малък, но много *** народ ! :D