60

ел

преди 13 години

За по 1 кока кола почват да бръмчат още от дискотеките разни малолетници. А по някои села където не са виждали по 5лв на цяло - представям си там кво става .Това е една държава която дърпа обществото назад. Хората работят за без пари. Как един учител може да взима 450лв??? Сриване на самочувствието на народа, обезценяване на труда. Няма усмивки.Е дори не ми се мисли за "достойни" старини!?Държавата на проститутките. От бедност органите си продават вече... цените растат ...заплатите намаляват .

59

до 65

преди 13 години

Ако ти го Деси омеси няма да знаеш къде си?

58

Анонимен

преди 13 години

"България се очертава като трета по износ "Гордост българска !!!От чалгарски народ какво може да излезе.

57

Милчо

преди 13 години

Тази клекналата я познавам ,казва се Деси и в момента е на горублянско ханче на 100м. от заведението, даже точно от там е и снимката.Била е *** в Германия, Гърция ,Белгия ,ЮАР и някой други държави от Африка.Викат й Деси тесната ,а колко венерически има само дедо Госпад знае, а може и спин да има!

56

el

преди 13 години

В БГ не сме били бедни казват....По другите държави бедност е да нямаш спестявания ,да не можеш да си позволиш да идеш на почивка,а за нас тука живота не е като истинския.300ЛВ - 300 хляба ехеее по 10 хляба на ден! Е тва е богатството ни.Именно тази държава която не предлага реализация за младите хора, учебната база е морално остаряла.И да учиш ако някой не ти удари едно рамо си до под кривата круша.И за това в желанието си за по хубав евентуално живот младите момичета почват да бръмчат.

55

Анонимен

преди 13 години

Във връзка с ЛЕГАЛИЗАЦИЯТА: напоследък из нета се върти лозунга Politicians Who Support Prohibition Are Supporting Organized Crime/Политиците Който Подкрепят Криминализирането На Марихуана, Подкрепят Организираната Престъпност.Помислете за това.

54

Анонимен

преди 13 години

Легализация, легализация и пак легализация!!!:)Сега сутеньорите ще трябва да внасят зравни и пенсионни осигуровки за проститутките, освен това ще се облагат с данък печалба и всички останали.Само не знам като етнолични търговци ли трябва да се регистрират или като тур оператори...А само си представете какво ще включват пакетите All inclusive" по морето... :) Легализация, легализация и пак легализация!!!

53

Анонимен

преди 13 години

това се дължи на голямата безработица.

52

Гошо

преди 13 години

абе, тези на снимка приличат на индианки бе

51

Вашта леля

преди 13 години

Според Ц. Цветанов България е на трето място по износ на *** в света.Справка blitz.bg

50

еьтр3м1ст

преди 13 години

До тетка мара: НЕ Е ЗАБРАНЕНА!

49

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

А ЗАЩО най-древната професия трябва да бъде забранена? Защо професията на войника, която е втората по древност не е забранена, макар че носи смърт,разруха, нещастия. А проституцията носи само радост и удоволствия и то не само *** мъжете, но и на жените, които я упражняват. В страните, в които е разрешена, жените,които я упражнявят я смятат за достойна професия и се гордеят с нея.

48

Анонимен

преди 13 години

Както ни вдигат и цените на тютюна, чисто и просто за да спрем да пушим. Изобщо само добрини ни правят.

47

extr3m1st

преди 13 години

Ами да направим обзор на всички + и - от легализирането на *** и тревата:1.Нанасяме тежък удар върху паричния поток на мафията и държавата ще прибира повече пари от данъци. /важно е да уточним, че няма да разберем разликата/2.Прекратяват се безсмилените полицейски занимания, като например "специализираните акции" по техно партита, където арестуван тиинейджъри, консуматори, като по този начин на полицаите им остава време да се занимаят с истинските престъпници3.Отчитаме ръст в туризма!

46

treva

преди 13 години

trevata by default trqbva da e legalna a sushto taka i prostituciqta. pitaite TRAKTORA kvi kinti mu noseha tiq klubove deto sega sa pod chujd kontrol. toi moje da vi kaje kvi danaci ne se plashtat nai dobre. vmesto da se chudqt ot kude da namirat rabota na horata te sami si namirat i shte produljavat da si namirat. znachi ostava da napravqt zakon i danaci ... ne mislite li?

45

Лина

преди 13 години

Те ще я легализират, за да могат да събират данъци и проститутките да имат пенсия, не за друго.

44

Расъл у Расник

преди 13 години

"По данни на МВР в София са регистрирани 29 клуба" ...Незаконни и регистрирани - това го има само тук в родното МВР..."хора подарете цвете, хора запомнете ги добре..."

43

БОТЕВ от ПЛОВДИВ

преди 13 години

Така или иначе я има.С легализирането ще нарастне здравният контрол,а и ще си плащат данъците.Мисля че трябва да има легални публични домове.Нямам отношение към тревата,но цигарите и алкохола също са наркотик.Щом си зависим от тях,значи е такъв.

42

.neutralen.

преди 13 години

Наркомани са мнго ясно....И цигарите са наркомания,всичко е наркотик,както и да е ,само се майтапех.Лафчета да падат,иначе е скука,но който разбрал ,разбрал :)

41

NOLF

преди 13 години

И тревата да легализират, така туризма ни ще счупи и най-смелите ни очаквания !