138

Анонимен

преди 13 години

Сигурен ли си, че не подаряват ГОЛФ 7-ци или говориш наизуст? По-скоро второто, я пак хвани някоя от рекламите?

137

Анонимен

преди 13 години

Я тука имало и ушеви, че и плашат :)

136

Анонимен

преди 13 години

Кога ръся глупости у нета и ГДБОП иска да ме гази, *** ме пази! Пази ми той "остоумията" от полЮцейските врази! Ако *** ме не опази, ще ме гледа Бойко лошо, Цуци също, и студена тръпка мен ще ме полази! Трият ми те чевръсто мненията, да не развалим на министАро въжделенията!

135

Някой тук е в ГЬОЛА

преди 13 години

*** , дори и да не познава закона,носи наказателна отговорност за прегрешенията си. Нека да помислят тези ,които пишат тук под чуждо име и образ от къде е този абзац и какво следва след това : "представяне под друга самоличност, фалшифициране или изтриване на авторски материали, правни или други означения или етикети за произхода на софтуера или други материали;

134

Пчко Пткин

преди 13 години

Премахнете си глупавия сайт поради нарушение на правилата!и сложете ръчичка за 'да' и 'не' на самата новина за да видите колко сте зле!

133

Amenhotep

преди 13 години

Освен 100-те млн. за подслушване, държавата дава и минимум по 100 млн ЕЖЕГОДНО за контингента ни в Афганистан ... И това се прави в условия на финансова криза и колапс на здравеопазването, образованието и културата! БЛАГОДАРИМ ТИ БОЙКО!

132

Лъжат ни и медиите

преди 13 години

Абе за да "разберат кой каква къща имал" летяха с хеликоптер.После казаха, че нямало политици с палати.Лично съм влизал в палати на политици.Сега подслушвали за да "разберат кой е престъпник".Комунизма се връща.

131

Жалко е !

преди 13 години

100 млн. за подслушване, 80 млн. за култура...Ако цифрите са верни, тази държава трябва да бъде закрита по най-бързия начин. Явно нямаме достатъчно кадърни хора, които да ни ръководят. Това е жалката истина !

130

Анонимен

преди 13 години

Аксиомата Честните хора няма за какво да се страхуват от полицията в момента се ревизира от Апелационния Съвет по Аксиомите.

129

HRANA ZA VSI4KI

преди 13 години

Е, ТОЯ Е ДОБЪР И НОВ :)

128

hrana za vsi4ki

преди 13 години

И ТОЯ СЪЩО, ДАЙ НЕЩО НОВО

127

Тишина, записваме !

преди 13 години

В България престъпниците се знаят. В повечето случай няма нужда да ги послушват, защото те са толкова нагли, че даже не се крият. Толкова подслушване в такава малка държавица, говори само за едно - използване на държавата за лични користни цели. Дано не съм прав, че иначе е страшно. Особено като се има предвид, че България до преди само 20 години беше тоталитарна държава и лесно може да стане такава пак. Край. Записахте ли ?

126

hrana za vsi4ki

преди 13 години

и тоя го каза в петак:(

125

hrana za vsi4ki

преди 13 години

почна да се изтъркваш. половината ги четох в петък.:(

124

Анонимен

преди 13 години

До 6 месеца някой по-злонамерен полицай може да те разори ако си плащаш интернета за плащания. Или не знам какво друго да направи.

123

@

преди 13 години

Ето пак Съдебната Система му пречи на цветанов да подлсушва и да вкарва произволни хора в затворите, качвайки вече изтънелия си рейтинг, седнал удобно в някой от апартаментите си...

122

Анонимен

преди 13 години

Ми ша слушат.Идват избори.За това е и големият бюджет за подслушване.Трябва да се трупа информация.С информация може да притискаш много хора да помагат.И да подпомагат демагогията за добрата власт.

121

Анонимен

преди 13 години

Тези които тук защитават подслушването, утре ако попаднат в някаква антиутопия да не се чудят.

120

ВР

преди 13 години

Без достъп и подслушване зле, а без ограничение в мроприятията още по зле. КЪде ли се намира неутралната граница, май ръководството на МВР трябва да я въведе и да не превръща всичко в анархия.

119

Rakela

преди 13 години

Чувате ли ехото? :)