115

Деветашки

преди 13 години

Не се ядосвай. Винаги можеш да се разбереш с лош човек, но с *** никога... Подкрепям полицейския протест напълно

114

123

преди 13 години

А кога ще спрат да искат подкупи,кога ще спрат да пазят мутри,дилари,кога ще спре полицеиското безхаберие по пътщата,кога и вие ще спазвате закона и ще спрем да слушаме /баща ми е ваш колега или а ти си колега/.Е спрете го това нещо и искаите и ние ще ви подкрепим. Но бъдете хора а не се мислете за богоизбрани

113

Анонимен

преди 13 години

Да заповядат .Места има колкото искате.Много ми е чудно ,ако беше толкова хубаво дали щеше да има свободни места и толкова хора ще напускат.Не нали.

112

Анонимен

преди 13 години

Асистент в Софийския университет е с 240 лева заплата. Сам си плаща осигуровките, не получава пари за храна, не получава 20 заплати, когато се пенсионира, не получава по 2 процента добавка за трудов стаж, не получава карта за пътуване, лечението като се наложи си го плаща-нищо,че си е внесъл здравни осигуровки. И върха на всичко-пари за заплати до края на годината-няма-ще се работи без пари! НИКЪДЕ ПО СВЕТА ПОЛИЦАЙ НЕ ПОЛУЧАВА ПОВЕЧЕ ОТ УНИВЕРСИТЕТСКИ ПРЕПОДАВАТЕЛ!

111

Dimitur

преди 13 години

Momcheta kato ne vi iznasq portala, tam za edno vashe mqsto chakat po 1 000 choveka i to polovinata sa s obrazovanie. Ponimaet....

110

До 106

преди 13 години

За това ми. Трябва да се пенсионират още на 22 и да чукат такива ланковци като тебе после. Има много свободни места в МВР. Що не идеш да се облажиш и ти там?! Или те е страх, че ще лашкат *** някъде :))))))

109

Анонимен

преди 13 години

кои сте вие да казвате какво трябва да се направи 300 лева писал някой по надоло абе дечко тоя човек си рискува живота за тебе има жена и дете които треперят за него а ти говориш за некви смешни 300 лева, ама иначе като някой ти направи нещо викаш чичко полицай ама те ме ограбиха !! Пълна подкрепа ако заплатите им стигаха така че да треперят над тях корупцията щеше да е по - малка спирам да пиша че се ядосах !

108

Анонимен

преди 13 години

Алоо кой не си плаща осигуровките за пенсия бе.Моята осигуровка е сигурно колкото твоята заплата бе ***.На колко те осигуряват теб бе .....

107

Анонимен

преди 13 години

Колко данъци ти удържат на теб бе цифльо.Аз съм сигурен,че те осигуряват на минималната заплата.Аре бегай да си играеш на пясъчника.

106

Анонимен

преди 13 години

Ще има такива заглавия все по-често, ако не се променят законите и структурите на МВР. Двама полицаи на два квартала с 5 литра бензин, какво да направят по напред като получават по 10 сигнала на половин час ?! Подкрепям напълно протеста!

105

Анонимен

преди 13 години

Алооо за какви трагични условия пишеш. ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ ЗА ПЕНСИЯ ЛИ, ЗА ТОВЕ ЧЕ НЕ ПЛАЩАТ И 1 СТОТИНКА ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ, ЗА ТОВА ЧЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 44 ГОДИНИ ЛИ, ЗА ТОВА, ЧЕ ИМ СЕ ПОЛАГАТ ПОРЦИОННИ ЗА ХРАНА ЛИ, ЗА ТОВА ,ЧЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 2 ПРОЦЕНТА ДОБАВКА ЗА ТРУЗДОВ СТАЖ ЛИ, ЗА ТОВА, ЧЕ СЕ ЛЕКУВАТ БЕЗПЛАТНО ВЪВ ВЕДОМСТВЕНО БОЛНИЦА ЛИ, ЗА ТОВА, ЧЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 20 ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ ЛИ! Повече от 250 лева не заслужават-толкова е готов да им плаща данъкоплатеца!

104

udri

преди 13 години

Подкрепям напълно вашето мнение. Хората са напълно прави да протестират. Те не потестират срещу ГЕРБ и в услуга на някого. Искат да има ред и адекватно заплащане на труда им.

103

аре стига бе

преди 13 години

"КримиСреднощен екшън в София. Гамени затварят улица и бият"--------------------------------------------------------------------------------Когато няма такива заглавия,тогава ще ги подкрепя.А няма да има,когато излязат на улицата и ПАЗЯТ реда.

102

Анонимен

преди 13 години

Всички им завиждате за заплати и придобивки...странно! Ми той, Цеци обяви, че има свободни места в МВР, аре бегайте, че току виж свършили

101

Анонимен

преди 13 години

1. Пенсиониране на 63 години2. Сами да си плащат осигуровките3 Да се спрат парите за храна и 20-те заплати при пенсиониране4. Да си плащат сами пътуването в градския транспорт5. Да се спре добавката от 2 процента за година трудов стаж6. При престъпление извършено от полицаи-винаги присъдата да е ефективна-услови присъди и пробации-да не се прилага спрямо осъдени полицаи.Ако това са исканията-подкрепяме ги!

100

Костадинова

преди 13 години

Униформен полицай в България трябва да получава най-малко 1700лв. заплата. Уславията на труд са трагични. Хора няма и на един полицай се налага да върши работата на 5 човека. За това не смогват хората. Трябва да им се дигне яко заплатата за да е адекватна на положения труд и психическо напрежение. Полицаи измират от инфаркт масово на около 40 години. Оставят си семействата. Биват малтретирани и обиждани ежедневно. Обществото е натроено срещу тях. Това не се търпи вече. Трябва да има промени..

99

Анонимен

преди 13 години

до 98- не им изплащат по 6 заплати, а им изплащат по 20 заплати при пенсиониране!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоест ние, с нашите данъци им ги плащаме

98

Анонимен

преди 13 години

Поправка - плащат им 20 брутни заплати при пенсиониране.

97

Анонимен

преди 13 години

Тия пък кво искат. Най-голямата власт имат, големи права, преимущества, пенсионират ги рано с голяма пенсия, изплащат им по 6 заплати. Освен това има хора, които действително са зле, на тия кво им е.

96

*****

преди 13 години

Подкрепете полицейския протест. Той не е срещу правителството, а за промени в законодателството и структурите на МВР. Полицаите протестират не за да защитят личните си интереси, а за да живеем в една по-добра страна с ред и законност където всеки да може да ходи спокойно по улицата. Полицаите искат да им се осигури възможност да си вършат работата за да могат да ви защитават от престъпления... ИХАБИ СЕ,СПРИ