213

Анонимен

преди 13 години

България е толкова малак, че може да живееш в София, а да работиш в Благоевград, Перник, Радомир, Ихтиман.. не е проблем при тези разстояния. Но въпроса е, че малките населени места не се стимулират!

212

Има добри страни

преди 13 години

Това да се прмести столицата има и обратен медал. Тогава всички мургавели ще избягат извън столицата. Защото те са там, където има цоцане. А провинцията в момента е гола вода. За обикновенния човек няма, камо ли за тях. Тъй де, нека още няколко години, че да приютят всички мургавели от цялата страна и ние да видим рахат.

211

monke

преди 13 години

Рано или късно ще се намери някой "герой" популист, който ще направи партия с първа точка в програмата - избор на нова столица на България! И този "герой" ще спечели много гласове. Проблемите със София и провинция са още от идването на власт на шумкарите от т.нар. "бригада Чавдар"! Обаче след 10.11. съвсем се задълбочиха. Затова трябва да има адекватна политика към всички региони - да се наливат еднакви пари, да се децентрализират институциите. В този дух - защо централата на БМФ е в София!???

210

Българин

преди 13 години

Агент Гоце, я не се обаждай .......

209

Анонимен

преди 13 години

Каква хубава страна успяха да разсипят дези Негодници! Вече ми е жал да я гледам нашата България!

208

Анонимен

преди 13 години

Въобще не е вярно. Разликите в заплатите между София и България са в пъти. Преселението на висококвалифицирани кадри в София, прави 'мисията невъзможна' голяма фирма да разкрие офис в по малък град - *** няма да има достатъчно кадри. Освен това, фирмите, разкривайки офиси в по малките градове, не са склонни да плащат същите заплати, както в софийските им офиси, факт. Когато това последното се промени, тогава София ще се опразни за няколко месеца...

207

онбашията

преди 13 години

като изкараш в ню йорк не два месеца, а две години, ела пак да споделиш колко е нормален там живота :)

206

онбашията

преди 13 години

224, това за университетите е много вярно, само то е достатъчно. голяма част от хората остават да живеят там където са учили.

205

Анонимен

преди 13 години

Гоце се сети за 8 години, к'во става в България. Да се умили човек. Поговорката - по добре късно, отколкото никога, в случая придава един нов смисъл на думата 'късно'.

204

kapo

преди 13 години

Давай Гоце, бой до кръв по гейберските тикви!Щом беснеят, значи си на прав път.

203

ВР

преди 13 години

Първанов за други неща може да си прав , но за това което казваш сега можеше да го кажеш и започнеш политика на въвеждане ощ от преди осем години.

202

sani

преди 13 години

Къде беше до сега Първанка.Зад тройката ли се криеше. "ПАЗИ БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА".

201

Анонимен

преди 13 години

Първанов колкото и да се пъниш нямаш шанс 8 години спа чак сега се събуди и плетеш интриги защото нямаш никаква власт!

200

хкй

преди 13 години

ПАРВАНОВ ПРАВ СИ ,АМА И ТЕБЕ ТЕ ВИДЯХМЕ И ТИ БЕШЕ НА ВЛАСТ,ЗАЩО НИЩО НЕ НА ПРАВИ,МАЙ СЕ ОПИТВАШ ДА НАМЕРИШ С ПРИКАЗЧИЦИ БОЛНИТЕ ТЕМИ НА НАРОДА???ПОДГОТВЯШ ПАРТИЙКА МАЙ??ПЪК МАФИОТА БОРИСОВ ГО ЗНАЕМ ,ЖАЛКО ЗА ГЛУПЦИТЕ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС ЗА БСП,ГЕРБ,ДПС,АТАКА,СДС ВСЕ ОВЦЕ И ДОБИТЪЦИ КОИТО БЪРКАТ ЖИВОТА И НА УМНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ...

199

Sofianski

преди 13 години

De da beshe istina tova,che v Sofia e dobre. Za stranata znaem,che e zle. Za prezidenta moje i da e dobre,kato znaem ot kade etragnal

198

Минко Апаша

преди 13 години

То това от 100 г е така , София не е в България , но странното е Гоце сега ли се научи , накрая на мандатите си , ''дебелоок интересчия !

197

do 228

преди 13 години

Даде му ги Доган затова ,че Гоце го вкара в тройната коалиция грамотните хора го знаят това!Стига манипулации червени ***!Гоце е Турски президент!!!

196

111

преди 13 години

За тия хора ,които коментират тук няма добър човек.Който си отвари устата исе излива един тон помия.Няма уважение ,няма зачитане ,но поне да пишатграмотно,но грамотните хора нямат време да им четат драсканиците и затовакучетата лаят, кервана си върви.Не съм чул в друга държава да наричат прези-дента си с толкова епитети.Кой му даде два мандата,а сега го плюете.

195

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Ако блгарите работят с такава скорост ,с каквато се плюят щеше да е най-добратадържава за живеене.Всички инвеститори щяха да се редят на опашка помитниците,за да влязат в родината ни,но не би.Във всички блогове само се обиж-дат помежду си вместо да коментират,а не се представят със собствените сиимена,а с прякори и най-често анонимен.

194

дими

преди 13 години

България е пред угрозата да бъде въвлечена в грандиозен скандал, който повече от сериозно би ударил върху реномето на държавата и ужасно би компрометирал всички нас българите, пред целия свят!Определени ядра в Европейския съюз възнамеряват да поискат щателна проверка за дейностите на президента Георги Първанов, гръмна сайтът Днес и Утре в своя публикация, позовавайки се на собствени източници-експерти, близки до политическите среди у нас.