125

Ванко

преди 13 години

***, колкото и да се пенявят, не могат да изтрият факта, че Костов поведе България по пътя към ЕС и НАТО. Същевременно с това я измъкна от най-дълбоката криза позната въобще в историята на България.Срещу него те впрегнаха цялата си пропагандна машина за оплюване и очерняне. Нещо да се е доказало до този момент?! Не.Единственото, което имат са лъжи, лъжи и пак лъжи.

124

сдг

преди 13 години

ТОДОРЕ,АБЕ ТОДОРЕ БРЕЕЕ,съгласен съм че Костов направи първите крачки към европа,АМА май забравяш РМД-тата,пенсионната система,здравната система-във в момента тя е такава благодарение на него,поголовното крадене на преприятия,Подаряване на печаливши фирми.Съсипа СДС ако не ти е ясно той го разцепи,а сега тръгнал да дава акъл.А той като управлява защо ни окраде,само на това да отговори и да си признае чистосърдечно.

123

СГСГ

преди 13 години

КОСТОВ *** ДА НЕ Е ЗАБРАВИЛ,ЧЕ ПРЕЗ 1997 ПРЕДИЗВИКА ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ И ОГРАБИ НАРОДА ПОД ИМЕТО ПРИВАТИЗАЦИЯ.ЗАТВОР И КРЪГА ОЛИМП ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ И АКО ПОМНИ ,ЧЕ ТОЙ ПОДАРИ НА БОРИСОВ СИ БАНК ТОЗ ЧЕРНИЯ *** НАРОДА ПОМНИ ...

122

любопитен

преди 13 години

Тия на снимката кои бяха? Какви го играят? Опозиция ли са, коалиционни партнери ли са? Изобщо неква отговорност носят ли? Те всъщност колко процента събраха, че да влязат в парламента? 7% от 45% гласували :). Че те представляват само себе си. Най-добре да си кесят в кюшето и да палят свещи на бат Боко да остиска колкото се може повече, че с тая разчектната поза другия парлиамент ще го гледат отвън :)

121

23

преди 13 години

Що бе ЦЦ да не е по бял.

120

Анонимен

преди 13 години

Костов все повече започва да заприличва на Ути Бъчваров. Джурка някви алабализми в тигана, а важните продукти все ги изпуска на земята. После казва, а наздраве и пак отново...

119

Amenhotep

преди 13 години

Костов прикрива ченге от ДС, осъдено за кражба Чрез фалшив подпис Благой Бързачки окрал имуществото на СДС в полза на ДСБ Правителството на Иван Костов е спасило от затвора активист на СДС с влязла в сила присъда за кражба от държавата в особено големи размери - 51 311 лвТова сочи справка на службите, с която вестникът разполага. Извършителят на престъплението е Благой Симеонов Бързачки, който в онзи момент е активист на СДС в Благоевград. "Вероятно са ползвани връзки в тогавашното правителство на СДС", пише в криминалната справка за Бързачки.

118

Петър

преди 13 години

Двама очилати *** на снимката - отвратителна гледка, повръща ми се!!!!!!

117

само Костов

преди 13 години

Кога един посредствен човек без особен интелект и някаква избирателна култура ще влезе в тона на КОСТОВ, той винаги би предпочел един уличен диалог, защото бабайтлъка му опонира ,отдавна се знае ,че срещу всеки средно интелигентен човек има 3-*** дето са под всякаква критика, обаче псуват и викат много силно,,,

116

Анонимен

преди 13 години

Тия долни крадци опитват всякакви начини да съботират правителството.. то ще ви се върне мизерници такива, ако не вие - вашите деца ще платят за това което причинихте на народа

115

Amenhotep

преди 13 години

Правителството продава . Кремиковци на В. Захариев за 1 USD и след това му подарява 70000000 USD В приватизационния договор, В. Захариев е поел задължението, за 5 години да извърши инвестиции за 300000000 USD. При условие, че те не са извършени, ежегодно да внася във бюджета по 50000000 USD. Агенцията за следприватизационен контрол осъди г-н. Захариев да внесе 300000000 USD, но до този момент нищо не е платено. В края на 2007 г., . Кремиковци АД осчетоводява, като загуба 197000000 лв., като ликвидира вземания от две офшорни фирми, собственост на В. Захариев, вместо да заведе дела за принудителното им събиране. - Скат Ко - 181000000 лв. - Булстийл - 16000000 лв.Общо 197000000 лв.

114

Гошо Тъпото

преди 13 години

Костофф мълча....загадъчно 2 години,след като сдаде правителството.Сега той от време на време приказва по....малко с Мартинчо и той от радост е на...седмото небе.Води си....записки и когато Костофф млъкне завинаги,ще издадебялата....книга на века на тема;защо,как,кой,той - тоест Костофф и бъталясването на българската икономика от началото на прехода,до наши...дни.Бъталясването е....ясно,само не е ясно какво ще правят ...бъталясалите и койсвят да....хващат.

113

102

преди 13 години

Абе братче, кви са тия вопли по училище и образование :). Че за кво на хлапетата им е да учат, да могат да четат и пишат? Че те като видят по телевизора образования ни премиер дето през живота си една книга е прочел кво да си кажат? Ами разбира се, аз искам кат бат Бойко :) за кво ми е да уча, да чета и т.н? Да ми дадат 300 лв. заплата и да ми скъсват *** от данъци като татю? Не ми требе училище и бухалката върши работа :)

112

Анонимен

преди 13 години

"Рано или късно на нас, народа и на държавата ще е нужен Костов" - нужен е, нужен е !Да ви ги вкара още по-навътре, та дано тогава ви дойде акъла

111

Amenhotep

преди 13 години

Той и другият Соц лидер - Гейчето Станишев също повишаваше пенсиите, не беше само ваш *** костов.

110

Amenhotep

преди 13 години

Ама за паричките които Костов си раздели със Захариев нищо не казваш а? И защо продаде БГА Балкан за без пари, след като имаше читави оферти с по-висока цена за него? За комисионна ли?

109

до Аменхотеп

преди 13 години

ще си споняш само в глупавите си сънища как "крадеца"Костов по два пъти в годината повишаваше пенсии и заплати, пръдльо!

108

Анонимен

преди 13 години

ОПЕРИРАНИ СА ОТ ЧУВСТВО ЗА СРАМ!

107

Amenhotep

преди 13 години

"*** нещастен" ще викаш на татко си моето момиче. И понеже аз, за разлика от теб съм българин, знам че като ограбват държавата, ограбват и мен. А на теб какво ти даде костов? Записа те в ЛГБТ да подкрепяш гей-парада ли? Апропо ... колко бяхте ДСбистите дето тая година подкрепихте педерпарада? Цялата софийска организация ли беше или само някои?

106

kabuli

преди 13 години

Рано или късно на нас, народа и на държавата ще е нужен Костов, защото тук не става въпрос дали е бил *** или не, а че е много по-голям политик от цялата управляваща днес никавищина. Ето, затова той не пожела да управлява и с Царя, защото го видяхме, че за много по-малко от 800 дни той управи себе си. Ето затова и днес основателно критикува слабостите на ГЕРБ, защото за разлика тези днешни политици, които са "само за балко и за борбите", той е политик от класа.