110

но комент

преди 13 години

българия е страна на чудесата!Охранител става министър председател, даскал по физическо става министър на външните работи, човек, дето и на бакалница счетоводството не е водил го правим министър на финансите.После се чешем по дебелите глави, че работата не върви.

109

Анонимен

преди 13 години

Парите са в незаконните имоти дето ги заснеха от хеликоптер и в техните собственици. Пожелавам на министър Дянков успешно да проведе реформата и да ивади парите за данъци от джобовете на тези хора. Иначе страната ще затъва.

108

Анонимен

преди 13 години

Кво се правите на ущипани ?Във всички по-бедни и малки държави като наща има по един Дянков ,който точи пари за големите.нали първо те трябва да излезнат от кризата.Така ще отупат дюшеците на всички бедняци ,ше няма и троха да остане.

107

Реалист

преди 13 години

Какво даваш бе ахмак, ти можеш ли да смяташя сметни при 3 милиона работещи на средна заплата 450лв и 18% пенсионна осигуровка колко се събират и дали стигат за 2.5 милиона пенсионери със средна пенсия 260 лв.аман от *** в тоя форум

106

NVM

преди 13 години

боже имало и друг койте не им вярва напразно :О

105

че

преди 13 години

Че сндикатите не стават за нищо, е ясно. атова отгоре се дотират от държавата , така че... всъщност не защитават никакви права на работниците. Но ...съм съгласна , че единственното което прави Дянкове е да се стреми към заем от Световната банка. После ще оповести какво достижение е , че са ни дали заема..и ще духне ... Дянков трябваше да си ходи още когато се разбра, че не си внася здравните осигуровки. Как ще иска хората да са редовни данъкоплатци когато той не е е.

104

Ахил

преди 13 години

То е същото ---като да сложат треньор на Ливърпул ,,обаче отбора пада непрекъснато--- и сменят треньора---същото е и с правителството.Като не може да осигури добър живот на хората ..си занима и идват други ,които могат.

103

Анонимен

преди 13 години

Ти пак, няма нужда да му плащат, той обича партията и ловеца Гоце искрено и лично.

102

Анонимен

преди 13 години

НЕ Е ИЗПЕРКАЛ, ТОЙ СИ Е ТАКЪВ.

101

лекарче-некадърниче

преди 13 години

ей,има свободно място при нас в психиатрията-да драснем една пътека от Дянков

100

Анонимен

преди 13 години

Ами че държавата това сме ние които драскаме тука вкупом. Вижте сте как сте, колко пари имате и колко задължения. Това е огледало и на държавата, тя е на същия хал, защото това сме ние дефакто.

99

kk

преди 13 години

Тренчев,на СТАЧКА!!!!Махайте това "американско ***",докато не ни е фалирало държавата!!!

98

но комент

преди 13 години

Общо взето, на следващите избори внимавайте за кого гласувате.Докато в България не започне да се уважава професионализмаи образованието, така ще е.Тренчев къде беше миналата година да каже, че ни пробутват за министър на финансите второразреден чиновник от Световната банка, дето не на държава , ами на бакалница финансите не е помирисвал?

97

Анонимен

преди 13 години

Браво на един да му светне!

96

Анонимен

преди 13 години

Ти си луд, бе! Наистина ли си вярваш, като ги плещиш тия глупости?

95

Анонимен

преди 13 години

мммм, много коснспиративни романи четеш

94

фирме

преди 13 години

Дянков иска да ви спаси работническите ***. Като толкова искате да дигат осигуровките - добре, но реакцията ще е светкавична. Аз лично винаги когато се налага да махам хора започвам от най-възрастните служители, не от най-скоро постъпилите. Възрастните служители са най-малко перспективни, най-малко производителни и най-вече най-скъпи на фирмата. Пък как ще се пенсионират си тяхна работа, мен не ме засяга. Моят личен пенсионен план не е свързан с държавна пенсия.

93

genii

преди 13 години

И Господ да слезне от небето и да дойде да оправя батака в България ще му трябват поне 20 години, ББ прави каквото може, Плевнелиев има акъл колкото цялото НС, но един не стига, а Тренчев само знае да плаче и да дрънка

92

Ахил

преди 13 години

И сме им дали още власта ,да управляват ---ето това сме им дали.Ама като не могат ---шапката и в къщи.

91

Mirko

преди 13 години

Дянков нито е изперкал нито е глупав,той е тук с една определена цел. Да се дестабилизира (фалира) държавата по две причини. Първо да се дестабилизира Европейският Съюз и второ да вземем заем от Световната банка или от Международния валутен фонд. По този начин освен печалба за тях, те ще имат КОНТРОЛ върху будещи наши действия. Транзита на газта от Русия, атомната централа ... Дянков ще си получи възнаграждението в щатите като се върне "у дома".