41

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

MNOGU PROSTU...Ni sam saglasna-To4no tuva opisva i obusnuvava v troda si,,Das Fach Oekonomie,,John Maynhard KEYNES--ikonomist+Finansov Exspert N.1 za gudinite 1911-1946(kogato e po4inal).Vazgledite i Operatciite na Evrop.Banka sadeistvuvat za Deskriditiraneto i kontcentriraneto na KAPITALat v Sunsidiini Mega operatcii,koito zaslugavat po-pedanti4na Loyalnost kam Dialovlojitelite,,,Arogantnata Ne4oveshka brutalnost na BG-finasisti reflektira varhu lokatrativniat Podhot_koeto e spomenal ADAM SMITH

40

АНОНИМЕН

преди 13 години

Абе стига изнудвания. И без това хората масово остават без работа, увеличава се процентът на лошите кредити. Още ли ще натискате хората? Това, банките, са страшни лихвари, бе! Също като сегашните политици!

39

пешо

преди 13 години

Банките, които са единствените, които "имат средена примерна печалба", във време на криза ще повишат лихвите по кредитите на обикновенните граждани с цел да си гарантират по-големи печалби и да покрият евентуални рисковете за отпусканите кредити на фирми, които биха могли да обявят фалит със задна дата. Баси наглостта.

38

5555

преди 13 години

гледайте филма ZEITGEIST и ще разберете за какво става дума. филма е документален и абсолютно верен. става дума за мошеничеството наречено БАНКИ и КРЕДИТИ

37

Анонимен

преди 13 години

Мравчице, ти си портиер, нали?Или работиш в пицария?

36

черен хумор

преди 13 години

Да бе, тя Цецка Винетката си направи милиардите точно от безлихвени кредити....

35

до 25

преди 13 години

Не е вярно. Лошите кредити са доста, повишават се, но до кризисните нива е далече. А и банките имат достатъчно осигурени резерви да удържат натиска.Банките са се разпискали за друго - започват да си седят на парите които не мотат да се въртят в оборот. Т.е. остават без работа.

34

мравка

преди 13 години

Банките са една паразитна структура до чиято "помощ" небива никои да използва.Банките в цял свят са създадени от много умни и мързеливи хора да ограбват обикновения човек.Не вземаите кредити в никакъв случаи,за да не съжалявате.Ще останете без пари и без ипотекираното имущество.

33

Анонимен

преди 13 години

Не теглете кредити! Ама никога! Залагате си свободата, живота, съня, здравето, всичко! Това си е живо заробване! Какъв е тоя манталитет, че едва ли не си длъжен да теглиш кредит, за да имаш кола, жилище, или обзавеждане? Теглиш 24 000 лева, изплащаш 34 000...Къде го има това безобразие????

32

bored

преди 13 години

****на страна!!!

31

Извънредно съобщение

преди 13 години

СИБАНК отпуска само безлихвени кредити!

30

Банкер

преди 13 години

Не, г-н Ягодин!!! Проблемът на банките не е в законодателството, а в лошите кредити, които натрупахте в ламтежа ви за печалби и високи бонуси. Сега ще си сърбате надробените л**на и няма да прехвърляте проблема си на хората и бизнеса.

29

но комент

преди 13 години

Много хора се заблуждават, че банката може да им вземе само имота, който са ипотекирали.Това не е така!Ако цената на която се продаде имота не покрива кредита-разликата отново остава като дълг на длъжника-и понеже както по-долу писах в българия няма фалит на физически лица-това означава вечно.затова и беше натиска заплатите да се превеждат само по сметка.така банката ти запорира сметката и всичко каквото изкараш отива за нея.

28

ъ

преди 13 години

Мдаааа, лошо няма. Все пак тоя *** народ в булгаристаня си заслужава сътбата.

27

нещастен длъжник

преди 13 години

Един нещастен длъжник пита... След като имам два кредита и безропотно плащам всеки месец всичко и съм абсолютно изряден длъжник... не се вайкам и не протестирам срещу кризата и увеличения кредитен риск... Докога ще ми увеличават лихвите? Докато умре кокошката дето снася златните яйца? Но тя действително ще умре накрая. и какво ще спечелят банките от умрели длъжници, непродадени апартаменти....Отговорът е ясен .... мениджмънт на банките ще има големи боноси , а банката ... майната и .........

26

Анонимен

преди 13 години

nali vsichko beshe chudesno s kreditnia reiting na stranata ni i izlizahme ot krizata

25

Анонимен

преди 13 години

Между редовете пише, че нещата излизат извън контрол с лошите кредите. Взимат се законодателни мерки които да избегнат масови фалити на банки. Допустимо е някои банки да фалират и честни хора да изгубят парите си, но това е в реда на нещата.

24

dmx

преди 13 години

Това са новите гадняри. Банковия картел е сътворил ужасяващи за закони за финансовите си жертви. Всички правителства са купени от тях. Бойко е милиардер през Цветелина Бориславова и СИБАНК, попитайте кога нещо ще се промени. Самата СИБАНК държи колосално количество държавни пари, откакто той е премиер. Монополът и в държавните ведомства също е канибалски.

23

но комент

преди 13 години

така банките придобиват не само имоти, но и роби!

22

Анонимен

преди 13 години

Това означава, че банките поглъщат последствията от кризата, коментира Ягодин.ХАХА ТА ТОЧНО БАНКИТЕ СЪЗДАДОХА КРИЗАТА ЗА ДА СЕ СПАСЯТ ЧРЕЗ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ РЕФОРМИ И СТРИГАНЕ НА ОВЦЕТЕ ЗАЩОТО НЯМА ЛУДИ ВЕЧЕ ЗА КРЕДИТИ