62

простгост

преди 13 години

Ти се изключващ от простия народ ли? Защо се дразниш от мисълта,че всеки трябва да си плаща? И подминаваш тази част от коментарите,която е основна.Нека си имат всичко,но законнно.Времето на анархията май е поотминало,а новостите май не "кефят" много.

61

anonimen

преди 13 години

SIGURNO SA NA KRAINO BEDNI DAITE GI NA ROMITE OT BLOK 20 V YMBOL TE 6TE IM VIDIAT SMETKATA 3A EDNA GODINA 6TE IMAT KAKVO DA IADAT BE3 DA KRADYT

60

Тц...

преди 13 години

Браво на НАП! Добре ще е да пообиколят и около София, особено Стара планина от южната й страна, в район "Кремиковци"! Там какви присвоявания на гора, какви градежи и огради има да се видят! Шапките им ще паднат!Желая им приятно разглеждане!

59

Баровец

преди 13 години

Добре, че ни предупредига ... сега показвам гол *** за снимка на всяко самолетче, което прелети над имота ми....

58

Чичо Гугъл

преди 13 години

Защо хабите киросин?

57

Анонимен

преди 13 години

И още нещо.Функцията между парите на по-имащите и по-нямащите не е парвопропорционална.Не следва че ако по-имащите обеднеят то по-нямащите ще забогатеят!НАПРОТИВ!Точно обратното е.Справка:статистиката на спечелилите големи сумиот игрите на щастието.80% от спечелилите до 2 години след това живеят по-злеот колкото преди печалбата!!!Но простият народ е НАД тези неща.

56

каризма

преди 13 години

Значи основно става дума за това,че всеки трябва да е равен пред закона и ако ще и на луната палат да има да си плати данъка и да си живее.Не ни прави неудачници това,че се гневим на тези,които загърбват закона и живеят с мисълта,че са недосегаеми.Едва ли на много от пишещите тука са им нужни тези замъци.Повярвайте,на човек му трябва малко да е щастлив.Многото пари не са синоним на щастие.

55

Анонимен

преди 13 години

Сега разбирате ли защо е имало 09.09.1944??Защо е имало СССР,СИВ,Куба и т.н.??Ами защото това е могло да се случи в слабо развити страни съставени предимно от неудачници и мизерници.Просто неудачниците са искали под какъвто и да е предлог да докопат парите на богатите.И са докопали.....не некому ДЕДОВИЯТ!И днес има доста от този "некачествен матриал"!Вижда се с просто око.

54

44

преди 13 години

44 да се затъкнеш дано с окраденото от хората!

53

georgi

преди 13 години

Хахахаа.. вече баровците трябва да си покриват S-класите и басейните с камуфлажи

52

Анонимен

преди 13 години

"новина" отпреди 4-5 дни

51

до 50

преди 13 години

а защо да стига..........или пак ще има богопомазани

50

горд

преди 13 години

Ама ние сме били страшни, бе! Холивуд и разните му там Бевърли Хийлз ряпа да ядат! Такава гордост ме изпълва!

49

абе

преди 13 години

до 48Стига с тая Банкя!Може и над Суходол....и там има какво да се види.

48

anonimen

преди 13 години

nedei prikazva taka naistina ima mnogo bogati i to super bogati no te sa predimno v Sofiq i o6te nqkolko grada,i sa 20% ot naselenieto na stranata a drugite osobenno v provinciqta raz4itat na edna zaplata 300-400lv i tova e

47

Анонимен

преди 13 години

А вад Банкя ще прелетите ли????

46

абе

преди 13 години

абе аз пак да питам:а агенцията по геодезия,картография и кадастър за какво е? Имаме и имотен регистър.В Агенция по вписванията.

45

:)

преди 13 години

това доказва че БЪлгария е най богатат страна в Европейския съюз, я се огледайте по улиците 18 - 20 год девойки карат джипове за по 200 хил евро кви къщи хотели коли барове , това всичко е нелегално ест че сме най бедната стран азащото само мишоците декларират истински доходи хахах

44

евлоги

преди 13 години

и кво му е лошото ,една фирма да си построи къща и да се живее там ,ТВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ Е ВЕЧЕ ИЛИ САМО 6 АПАРТАМЕНТА МОЖЕ ДА ИМАШ ,А КЪЩА НЕ ,вече си престъпник щом имаш фирменна къща,а

43

Анонимен

преди 13 години

Като виждам каква злоба и завист витае в душичките ви мога с висока степен на вероятност да предположа че българите още дълго време ще гладуват и мизерстват!А и ще боледуват защото завистта неминуемо предизвиква тежки хронични болести.Жалко но факт.