25

.

преди 12 години

Не стига, че ще плащаме, ами даже и 40 мил. заем ще взимат, да ви е.. м...... некадърна, ГЕРБ да вземе да се прекръсти на ГЕР на *** и да се сложи край на този цирк, тия са си по-*** партия от Евророма

24

!!!!!

преди 12 години

Тия,които ще гласуват за тази програма да приберат и интегрират *** при техните деца !!!

23

ДИСКРИМИНАЦИЯ

преди 12 години

ПЛАЩАТЕ ИМ ВСИЧКО, СЕГА И ТОВА ЛИ ЩЕ ИМ ПЛАЩАТЕ???ВСЪЩНОСТ НИЕ ИМ ГО ПЛАЩАМЕ.НАЙ-ДОБРЕ ИМ ПЛАЩАЙТЕ КАСТРАЦИЯТА НА ВСИЧКИ РОМИ И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ СЕ ИЗЧИСТИ ДЪРЖАВАТА.ОТ *** ЧОВЕК НЕ СТАВА.В ГЕНА МУ Е ДА КРАДЕ ,УБИВА И РУШИ!САМО БЪЛГАРИТЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ!

22

Анонимен

преди 12 години

Да Ви таковам интеграцията,за 20млн.лв. увеличават възрастта за пенсиониране на бедните отрудени хора,които слека ръка раздават на ***,електората на Герб.Аз предлагам,ромите да ги пратим в Турция те да си ги интегрират,защото са дошли в България по време на османското робство--в България преди това е нямало ***

21

Анонимен

преди 12 години

Докога ще ни скубате и тези наши данъци ще отиват при ***? Да се плащат детски до трето дете, от четвъртото нататък да се отнемат! Спрете *** развъдници, защото направихте България, държава не на българите а на ***.Винаги ще гласувам за този, който го направи, независимо от партията му!И винаги срещу тези, които лансират *** "поточни линии".

20

Turk

преди 12 години

Kato si v EU . trqbva da uvajava6 za 4ove6ki pravi za tezi koito nosi BG grajdanstvo. i nie platim 60 euro za vseki kurdsko dete koito ne otiva na u4ili6teto. Jalko e 4e dyrjavata mi hva6ta danyk ot moite danyci za tezi deca ot kurd narod. Dobre da u4at 6toto ot umen kurd 6te ima fayda za Turcia. No hi4 ne mislia edin kurd da e inteligent mesto da e terorist.

19

Анонимен

преди 12 години

Не акай на държавата,а на тия,дето я докараха до тук 20 години,Лихвите паднаха,когато дойде ГЕРБ,а сега Левончовци се гърчат като настъпани ***,драскат по форумите,че лихвите не трябва да падат защото щчло да настъпи хиперинфлация-и лихвите ни биле като в Германия-ЛЪЖАТ!С какво са по добри от цар Киро и единия убива и показва среден пръст,другия ти променя лихвата,защото духа югозападен вятър,взима ти имота и те затрива-БАНДИТИ!

18

Анонимен

преди 12 години

Това е доброволен план на нашето правителство или се прави под натиск от външни сили? Защото все повече се убеждавам, че на наша територия някой е решил да направи държава на ***, както навремето направиха на евреите!

17

gost

преди 12 години

Това не е ли ДИСКРИМИНАЦИЯ - защо на социално слаби ***, а т всички се водят такива им плащат детската градина, А НА СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ БЪЛГАРИ НЕ??????????????????????????

16

Петко

преди 12 години

Може ли някой да посочи държава по света където да са успели да интегрират *** ?

15

Анонимен

преди 12 години

Ром да си в тази държава друго не ти трябва...

14

xaxa

преди 12 години

да е.в една ясла с децата и внуците на депутатите обаче.не знам в кои момент ще вземим сопата.не искам маймуни около моето дете, има зоо парк за тези цел

13

Анонимен

преди 12 години

Не можахте ли да разберете господа управници, че тази *** не иска да работи, да живее по правилата, по които живеят българите. Вземете и на издръжка майките и бащите им. Елате да видите какво става пред банкоматите когато им дават помощите , българин не може да припати до тях.

12

БАЧКАТОР

преди 12 години

Държавата ще тегли 40 милиона заем да плаща яслата на ***??? Хора, защо гласувахте за Борисов? Заемът ще го платим ние данъкоплатците, да си отгледаме бъдещите ликвидатори на страната? Кога ще прогледнеш народе?

11

Смрад!

преди 12 години

България е РАЙ за кучета, *** и чужденци, които искат Бг паспорт! Обаче, ако си обикновен човек- директно ти се е*ава майката отсякъде!

10

Българин

преди 12 години

*** ти и скапаната държава! Терминал 2 там е истината! Ще ми толерират те *** дето един лев не са дали на държата и са само *** за обществото, вместо да хванат да дадат някоя стипендия на умно детенце или да открият повече децки градини.

9

Анонимен

преди 12 години

единствената интеграция е кастрация

8

SAUER

преди 12 години

Чета и съм бесен ! Каква е тази идиотщина !? *** ненормални. Значи бедните българи да си плащат , а ние да плащаме на ***. Ще напълнят детските градини с ***. Още от малки българските деца ще гледат и ще припкат с ***. Скоро и закон може да приемат като на *** му се иска ,да му плащат и ***. *** мръсни !

7

готово за разпечат:)

преди 12 години

До Правителството на РБ М О Л Б АОтЖивущ.Егн..Народност българинУважаемо, правителство, моля считано от днес да бъда признат за ром. Покорно благодаря. Дата. Подпис.

6

Дидо

преди 12 години

Тия тотално изтрещяха.Нали им минаха цели 10 г. на интеграция и нулев ефект.Сега още няколко години пак да се усвояват от някои средствата.Не разбрахте ли че тия нямат оправия...?!Нема такава държава,честно.