22

рамбо

преди 13 години

нали трябва да оправдаят големите пари , които хвърлиха за тая глупост

21

Анонимен

преди 13 години

Е нали ГЕРБ трябваше да ги надскочи... е надскочиха ги, всъщност..

20

квант^

преди 13 години

Ако прочетеш малко за физиката ще разбереш, че няма от какво да се притесняваш ... но нали неизвестното ни плаши ... ,че прочети и ще разбереш. Трябва огромна енергия и мнооого маса за да стане достатъчно голяма черна дупка която да ни застраши. Черна дупка може да стане от всичко дори от една мравка ако имаме достатъчно енергия ... ПРОЧЕТИИИИИИ

19

ученик

преди 13 години

Малките деца си чупят играчките за да разберат какво има вътре.В церн използват този метод :) И те май не знаят какво правят :)

18

Юлия

преди 13 години

То ако има да става нещо, дори няма да разберем, камо ли да му мислим... Но така е - хората сами ще се унищожим.

17

?!

преди 13 години

А ти може би се имаш за феноменално умен? Преди да пускаш *** коментари на тази тема се зачети в някой учебник по физика. Историята с LHC е сложена за да разберат хората за какво иде реч.

16

KOMICITE

преди 13 години

Тази новина е смес от проф.Тазобедрев,Ахилесов и Саше много си ***.

15

trolololololol

преди 13 години

10/10 за тролването ... ама и колко са ти се вързали :)

14

По леко с мебелите..

преди 13 години

Нали уж всичко беше предвидимо, очакваха да наблюдават определени безопастни процеси а сега какво се оказа на практика....? Получават се неща, който нямат обяснение , интерестно ми е дали ще имат време да осъзнаят в един момент, че са създали "черна дупка"...С една дума според мен "стрелят в тъмното" и каквото се получи ще му мислим после...

13

none

преди 13 години

Ти пък, колко си глупав!

12

Юлия

преди 13 години

Поправка: това го реши финансовият гений Орешарски под мъдрото червено партийно ръководство на Станишев. Партията ни води към нови висини!

11

Анонимен

преди 13 години

преди 100 години не знаехме какво е атом - и по-добре беше никога да не узнаемнауката ще унищожи човечествототози колайдер трябва да се разруши НЕЗАБАВНО

10

Анонимен

преди 13 години

ei niama statia koiqto da mine bez bolnite politizirani mozyci da puskat typite si komentari

9

SZS

преди 13 години

Феноменално глупаво написана статия.Първо - тази новина е от 21.09. т.е. от 2 дена(а аз си мислех че по интернет новините достигат бързо)Второ - цялата новина е точно 4 реда - защо сложихте цяла история с LHC????Ако пишете нещо за USA от Колумб ли ще почнете?

8

Анонимен

преди 13 години

Новата физика е в началото си. Кой знае след 100 - 200 години какво ще открием! Само си помислете, че до преди 100 години не знаехме какво е атом, а сега вече имаме ядрени подводници!

7

до Кочо

преди 13 години

Колко си *** се питам и си отговарям сам!

6

Дянков

преди 13 години

През 2011 г. ще обложа с данък всеки протон...

5

ined

преди 13 години

По-добре с Доган, той за скромен хонорар от няколко милиона разбира от всичко и ще им обясни какво става с протоните.

4

insider

преди 13 години

Честито! Това е много интересно. Живот и здраве, като ще публикуват един ден резултатите, България ще я изпуснат, защото макар наши учени да са спомогнали за този успех фискалния гений в лицето на Дянков реши страната ни да не плати вноската ни за ЦЕРН. Вън *** от управлението!

3

Анонимен

преди 13 години

"Учените следят тези процеси, НАПОМНЯЩИ процесите, които са станали веднага след Големия взрив:Eееех, помните ли големия взрив..?!