16

Юлия

преди 13 години

Абе, хора, всичко е фасон и поза, как не го разбирате! Страх ги било, подвивали опашки. Критиката на сините към управляващите по начало е поза, та нали трябва да се подхранват мизерните надеждици за завръщане на червените и след като се поизпотят и позачервят малко, след като се наскачат като пуяци, да си седнат обратно на опозиционните скамейки с пръст в г**. Айде, комунисти, вие сте, нямам търпение да видя колко минуси ще ми напраскате :)

15

Анонимен

преди 13 години

Сините подвивали опашки от страх да не останат навън?Що за глупост?При помитащия рейтинг на Боко при изборите миналата година, когато сините бяха останали на единия твърд електорат влязоха, та сега ли!Гербавите засмукаха половината лумпенелекторат на Болен Лидеров и пак имат спад от 1/3 спрямо изборният си резултат. От тези разочаровани от Боко и компания поне 1/4 са "меко сини" и биха гласували сега за СК.

14

Amenhotep

преди 13 години

Уж старата любов ръжда не хваща, ама нещо червено-сините не поискаха да се прегърнат с братята си от червената партия ... Нищо ... скоро ще се прегърнат!

13

Манолски

преди 13 години

точно така! Комунистите и турците пак искат да захапят кокъла ама няма, точно пък проскубания Хамстер Станишев ще иска вот на недоверие, дето хората му показаха че не става и е бездарен и противен. Турците са готови и с дявола да се съюзят само и само да има "келепир" в цялата работа, идеално им подхожда ролята на центристка партия така че винаги да са в играта с който и да е. Много са ми противни БСП

12

Анонимен

преди 13 години

Чувам, че Волен е яко огладнял, ако БСП му предложат минимална сума ще подкрепи вота. Същото важи и за Яне който си е комунист под прикритие.

11

Симо

преди 13 години

Въпросът ми е :Кажете ако се сещате кое правителство не се е провалило и колко пъти е искан вот на недоверие на правителството на тр.коалиция.СДС знаят,че при предсрочни избори те няма да спечелят.

10

Анонимен

преди 13 години

да е***а прекрасната ти страна и тъпите ти държавни управници!

9

Анонимен

преди 13 години

НЕБЪЛГАРИТЕ БСП И ДПС ДА ГО Д****!

8

Бай Григор

преди 13 години

Не че ми харесва всичко то ГЕРБ ,но много горещо се моля богу , комунистите никога повече да не влязат в парламента дори ,щото хем нищо не правят освен да крадат ,хем бъркат работата на другите ...

7

нищо ново

преди 13 години

Е то беше ясно,че Синята Коалиция са в управлението на страната заедно с ГЕРБ и Атака.

6

norm

преди 13 години

И как ще стане туй изритване от властта на ГЕРБ,със шмайзери ли.Това да не искаш да признаеш реалностите не е дори мечта,то си е направо глупост.

5

....................

преди 13 години

Сините *** започнаха да слагат минуси

4

АНОНИМЕН

преди 13 години

Всички са играчи на политическата сцена - при положение, че всеки критикува, стигне ли се до вот на недоверие, подвиват опашки от страх, че ще останат извън кацата с меда! При положение, че положението в икономиката и политиката е трагично, съвсем логично е да се иска вот на недоверие независимо от коя партия! Пък и не виждам защо партия трябва да иска - ние трябва сами да си защитим правата, които държавата и в частност това управление не зачитат! Това управление е некадърно и античовешко!

3

неутрално

преди 13 години

На тези хем им се иска хем им не стиска. Иначе много приказват с това не са съгласни, с друго не са съгласни пък не искат вот, защото го иска БСП. Не искате вот на недоверие, защото като излезете от парламента се нареждате до НДСВ и ВМРО, затова не го искате.

2

Анонимен

преди 13 години

Фурнаджийски лопати...ами и без тях ГЕРБ ще бъдат изритани от властта.

1

Случаен

преди 13 години

Много ясно. Ако успее вота, значи предсрочни избори. Какво следва? Тези на снимката ще гледат Парламента отвън.