287

Малее

преди 13 години

Имам си всичко! Господ на едни дал, на други взел. Лошото е че когато взимал някои са се наредили два пъти:)Заптиетата и военните били на учение по това време. Аз нямам вина, че Господ ви е лишил от своята благодат:) Кой каквото му се полага:) Някои са останали и интелектуални малолитражки, но за сметка на това се мислят за изтребители:) Пък за левите какво да ти кажа-нищо.То се знае, че който не харесва ГЕРБ е ляв, който не харесва БСП е гербаджия:) Пък чии бузи са издути незнам:)Я се огледай:)

286

Анонимен

преди 13 години

Ако има избори днес БСП няма да влезе в парламента.

285

До 294

преди 13 години

Аайде Малеее, айдее продължавай със смешките си, аз мислех, че левите са сухари, а те били най-големите смешници, и като се напъват чак вените на бузите им изпъкват, защото те имат вени и на бузите, и на горните и на долните-нали са си леви.

284

Анонимен

преди 13 години

този филм сме го гледали вече:29 януари 1998 г. Парламентът отхвърля със 135 гласа "против", 56 "за" и 13 "въздържали се" вот на недоверие към правителството на Иван Костов, внесен от БСП заради здравната политика на кабинета.

283

Анонимен

преди 13 години

Хахахаа! Че ти си мислиш, че има нещо друго различно в българския политически елит от комунисти? Само си смениха 89-та цвета на сини зелени ,пембени последствие...жълти.

282

Малее

преди 13 години

292-Симпатизант на ГЕРБ - това е атрофия. Не става с лечение, а с пълна изолация, за да се избегне пълната излагация:)

281

наивник

преди 13 години

Кой друг би подкрепил да спечели. Ако аз или някой друг сега организира нова партия, ще я подкрепиш ли, щото аз вече и на себе си нямам пълно доверие

280

КОЛКОТО ТОЛКОВА

преди 13 години

Бате Бойко понеже ги настъпва по опашките и комунистчетата се разпищяха на умряло. Сега САРКИС СТАНИШЕВ го чака ново дело и горкият изпадна в амог.

279

До 285

преди 13 години

Малеее, абеее не можеш ли да измислиш нещо по свестно от това "малее". Много си съмнителен, да не си си изпускал сапуна в турска баня, та още ти държи влага.

278

Малее

преди 13 години

Абе тово герберите само първичното ли ви влече.Единия говори за акане, явно щото отдавна не го е правил от глад, другия пък за секс. Еми правим си секс с когото искаме. Мъж, жена,отпред,отзад,откъдето дойде.Ние какво сме виновни, че карате на самообслужване.Че образовайте се малко. Стига с това онаниране.Какво да правим като никой не ви ще за сексуален партньор:)*** вие сеиозен интелектуален потенциал имате:)Далеч ще стигнете! До Сомалийския залив, новото откритие на вожда ви Бойко Борисов:)

277

Staniu

преди 13 години

Някой знаели дали съществува някаква форма с която гражданите могат та свалят правителството

276

Анонимен

преди 13 години

Симпатизант на Станишев - това е диагноза и се налага спешно лечение.

275

другомислещ

преди 13 години

Боже,в здравомислещи ни превърни и по-скоро ГЕРБ-а да си върви.

274

SD

преди 13 години

До малееАз за какво говоря до сега , ти такива акцизи , такива цифри ...Остави !Не става само с ядене -трябва и акане !

273

До 284

преди 13 години

Нема лошо, нека да спечели и някой друг, няма само наследниците на Висшия партиен елит и на ДС да печелят.

272

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП Избори Избори Избори

271

Анонимен

преди 13 години

за да си член на бсп се иска да бъдеш безмозъчно същество което като му кажат че няма криза да се съгласявав главите на членовете на бсп има mp3-player които повтаря "костов е виновен"

270

наивник

преди 13 години

Напълно съм съгласен че това правителство е вредно. Лошото е, че правителство не се сваля а сменя а в момента хем този Парламент няма потенциал да излъчи по-добро правителство хем недоверието в мнозинството от народа към всички политици не вещае нищо добро при избори

269

Малее

преди 13 години

Ми щом казваш ще акам.Физиологичните закони важат и за мен. Има какво да ям и ще трябва да акам. Умрял от глад човек като теб какво да ака:)

268

до 270

преди 13 години

Ако Бойко спечели-печели Цветина Бориславова на квадрат.Ако Бойко загуби(признавал си го е в интервю с Диана Найденова) ще каже: Е и какво от това, ще дойде следващият..ще му наложат от МВФ да направи 20% ДДС, ще се орежат разходите още ..и ще се приключи.Ето ви бойковата политика. Не го е.бе за никой бре, вие не разбрахте ли?