14

Анонимен

преди 13 години

moje da sa bili i balgari koi znae

13

Анонимен

преди 13 години

Ние (народа) трябва да сложим ултиматом на това правителство и да даден срок (другото лято примерно) за да се справи с *** на България и ако няма резултати да си търсим правата( стачки, гражданско неподцинение, митинги ит.н.) тия сега мачкат с тяхните акции само българските граждани, а на *** нищо не им казват. Някой сеща ли се за акция срещу ***?

12

закона

преди 13 години

Ега ти, за да вземе 5 лева ще убие 500 души !За такива - смърт !Това си е графа "терористичен акт" !

11

Анонимен

преди 13 години

Защо държавата не затвори най-после изкупвателните пунктове !До кога ще наблюдава безучастно безобразията на тази примитивна *** ! какво трябва да се случи ,за да го направи ! Национална трагедия или какво!!!!!!!!..........

10

абе

преди 13 години

абе то трябва мозък и за крадене!Да се контролират изкупвателните пунктове.Ако трябва - във всеки такъв - полицай.Като дойде с такъв материал - затвор.

9

И аз

преди 13 години

Макар да съм твърдо против убийството в случая това е единственният начин. И за да се действа професионално - предлагам да използваме танк или поне гранати и ***. Най евтино ще ни дойде с ***. Един литър може да погуби дозина ***. Те нали спят по много в една барака.

8

anim

преди 13 години

според мен такива прояви трявба да минат в графа тероризъм. не защото човекът койот го е извършил е ром, трявба да се въведе ред в тази държава.иначе никога няма да издрапаме.

7

Котич

преди 13 години

Докога ще търпим *** произволи? Това не може да продължава вечно! *** трябва да се заселват в специални *** резервати, както бе някога в Америка.Излезе ли *** от резервата - да се стреля на месо. Иначе управия няма.

6

Анонимен

преди 13 години

kakvo da kaza - zvetni metali samo ot darzavata da se kupuvat i se spira biznesa na ***

5

на оръжие !

преди 13 години

Не "крадци на електрически проводник ", а *** !Хайде, време е !!!

4

Анонимен

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе крайно време е да се спре с тия кражби, това са *** които за 30 метра кабел (няма 20лв.) можеха да направят такава беля, че и жертви да има (машениста), а сега оправянето на тая магария ще струва някойло хиляди. ТЕЗИ ПАРИ ЗА РЕМОНТ НА *** НАБЕЗИ ТРЯБВА ДА СЕ ОДЪРЖАТ ОТ ТЯХНИТЕ ПОМОЩИ И КАКВОТО ОСТАНЕ ТОГАВА ДА ИМ СЕ ДАВА. Писна ми да крадът шахтите на подлеза пред нас. КОГА ЩЕ РАЗРЕШАТ НА НАРОДА ДА МОЖЕ ДА СТРЕЛЯ ПО *** БЕЗ ПРЕДУПРЕЗДЕНИЕ?

3

valsodar

преди 13 години

В момента, в който започне да се гледа на подобни действия като на опит за терористичен акт, едва тогава ще се спре с подобни *** в държавата ни!

2

Анонимен

преди 13 години

всички *** в газовата камера !

1

Анонимен

преди 13 години

Докога бе...днес чета ...*** счупи главата на полицай...сега ..*** открадна жица и застраши живота на машниста...Докга с тези *** бе...идва ми да взема един калашник и да направя заря..честно ви казвам