147

кк

преди 13 години

Дветелилави *** на снимката ми напомнят за цялот БСП що за смепници са

146

Анонимен

преди 13 години

и аз след теб още 10 пъти бих го натиснал....

145

bg.

преди 13 години

ти си един платен от бсп драскач и нищо друго не става от тебе---ще си останеш завинаги незабележима мижитурка и комплаксарСАМО ГЕРБ И НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИСТИ В ПАРЛАМЕНТА

144

Анонимен

преди 13 години

Извинен си.. заминавай при станишев да прави анални фистури

143

Анонимен

преди 13 години

Как така ще я махат! Сега пожарникарите и милиционерите са на власт. Още утре ще има дружна реакция в стил - бият нашите :)))

142

Агент КалИ

преди 13 години

Илиева си е една 100% връзкарка. Няма какво да се залъгваме. Не става за тази длъжност: няма достатъчно житейски опит, няма достатъчно трудов опит, няма подходящо образование, няма подходящ манталитет за толкова отговорна и натоварена работа. Просто не е за тази длъжност. Става за младши експерт в държавната администрация. После целият народ се учудва защо сме усвоили до момента само около 8 % от европейските фондове. Някой още да е учуден.

141

До 133

преди 13 години

Нито съм червена,нито съм зелена,само празнодумец и празноглавец фанатизиран може да си мисли толкоз повърхностно!Добре ли му е на Бойко,всеки ден да бере срам пред хората за издънките на някого!Чисти ги,ама съмнението дето остава в обикновените хора??Много по-трудно ще е да убеди чичото от село или някоя куха лейка..."Дето има дим,има и огън"-българинът е скептик,кресльо!Народното доверие много бързо се губи,защото много крещящи като теб го излъгаха!!

140

Аз съм..

преди 13 години

Аз съм авторът на коментарите с номера 137, 138 и 143. Имама проблем с жегата. Като добавим и лекото земестресение днес което усетих като много силно.... Моля да ме извините... Излизам от форума.

139

Малее

преди 13 години

"Ако имаше един бутон: "Изтреби моментално всички комунисти с едно натискане" То бих го натиснал с най-голямо удоволствие поне 10 пъти за по-сигурно!" Май искаме да останем без Народно събрание и Правителство,а? Само да не чуят ББ и ЦЦ, че искаш да ги унищожиш!!!! Ужас! Шофьора от УБО ще ти спретне един пожар, а пожарникара от соцвремената ще чакаш да го гаси.Леле! Какъв екип,а!?!?

138

селянин

преди 13 години

Гледам ви пак сеира кога ще публикувате поредната издънка на Волен Сидеров залагам на 24 часа закъснение!

137

Stalin111

преди 13 години

ГЕРБ -Оставка - Боко е каналия.

136

Анонимен

преди 13 години

ВИДИШ ЛИ *** - БОЙ! ВИДИШ ЛИ КОМУНИСТ - КУРШУМ! САМО ТОВА Е ЛЕКА СРЕЩУ ТЕЗИ ТУМОРИ В ОБЩЕСТВОТО НИ!

135

Дядо Георги

преди 13 години

До 135.Според мен всички стават. И то много.

134

Земеделец

преди 13 години

Това момиче е една от първите грешки на тиквата. Какво като Боко и бащата на момичето са пожарникари и приятели ? Ами да играят табла, да разпъват маркучите и да се търкалят по дюшеците в пожарната. Калинчето със сигурност ще бъде следствена още по време на мандата на това правителство. По добре е да се прибере в къщи, при майка си, да се учи да готви и да пере. Иначе ще се наложи тези неща да ги учи в кауша от лелки и от каки.

133

Ех да имаше един..

преди 13 години

Ако имаше един бутон: "Изтреби моментално всички комунисти с едно натискане" То бих го натиснал с най-голямо удоволствие поне 10 пъти за по-сигурно!

132

Анонимен

преди 13 години

ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ!

131

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИТЕ МАЙ ИСКАТ ДА ИМ СЕ ПЛАТИ, ЧЕ ДА НИ СЕ РАЗКАРАТ ОТ ОЧИТЕ СИГУРНО ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА. НЕВИЖДАМ СМИСЪЛ ИНАЧЕ ТАКА ДА СЕ ЗИЛГАТА ДЕН СЛЕД ДЕН

130

Анонимен

преди 13 години

ПРЕСЪХНА КРАНЧЕТО,ДЕТО ПЪЛНЕШЕ ЧЕРВЕНИТЕ КАСИЧКИ И СЕГА ПАРТИЙНИТЕ ДРУГАРИ СА СЕ ВТУРНАЛИ В ЛЮТИ БИТКИ.

129

тж

преди 13 години

Когато в държавата се правят такива огромни реформи,каквито БСП нито имаше компетентноста да извърши,нито изобщо намерението да ги направи-винаги могат да се намерят грешки,некомпетентност,или даже злоупотреби!!Но е страшно неморално и нагло,тези неща да се посочват,с цел спиране на реформите и сваляне от власт,заради принципа:"Стани да седна",от хора,които са се компрометирали и чийто инфантилен"водач"повтаря,като зомбиран:"Не е верно"!Тези хора трябва да бъдат записани в книгата на Гинес!

128

Анонимен

преди 13 години

БСП не ги понасям, ама и тая Калина Илиева става само за една работа и то не много. Мого е *** горката. Въобще целия фонд земеделие са само 2000 *** с по 2000 лева средна заплата, а не са докарали и лев за страната!