66

да

преди 13 години

разбира се, има изключения, имах един приятел англичанин, над почти всички българи, които познавам

65

do 64

преди 13 години

Много си *** чак да не повярваш .че може има някой като тебе ,връзвай се на комунистическата пропаганда щом 20 години не ти стигнаха!

64

да

преди 13 години

в англия ни мразят защото не могат да ни различават, докато *** и пакитата лесно ги различават та да могат да се оправят с тяхживял съм там, любезни, учтиви и надменни, но не е зле, на кой му пука какво мислят след като не ти пречат, е зависи какво искаш да постигнеш, винаги ще си по-долу, ама голяма работа, то не може всички да са отгоре

63

Анонимен

преди 13 години

Ами като Мутрата събра всички министри от кол и въже, а пък тази на здравеопазването директно от Карлуково - така ще е ...

62

Анонимен

преди 13 години

В България ако не те оберат и пребият, то поне ще умреш.

61

САШЕ

преди 13 години

САШЕ МНОГО СИ ***.Не се карайте а пишете по темата.Този апел е до всички направили реплика и дублика.

60

Анонимен

преди 13 години

едвали е получила лошо лечение, в тези курорти чужденците ги гледат като писани яйца

59

1092

преди 13 години

Лекарите ни да се явят на проверочен - наистина нищо не знаят.

58

Анонимен

преди 13 години

до 56 : В другите дъжави също умират хора но пък в другите дъжави министрите от кръстопътя ли ги събират че после да *** народа и да му се усмихват ?

57

NOOOO

преди 13 години

Започвайте да си късате дипломите нагли докторя! Писна ни от вашия рекет!

56

дфгх

преди 13 години

ТИ СИГУРНО СИ ЖЕНСКИ *** КОЙТО ОБИЧА ***,АЗ МОЕТО МОМИЧЕ СЪМ ИЗЛИЗАЛ МНОГО В ЕВРОПА ПОЧТИ НЯМА МЯСТО КЪДЕТО ДА НЕ СЪМ БИЛ В АЗИЯ И САЩ СЪЩО СЪМ БИЛ НЕ МИ ГОВОРИ ЧЕ ПАКИСТАНЦИТЕ СА ДОБРИ ДОКТОРИ СЛЕД КАТО СИ НЯМАШ НИ НАЙ МАЛКА ПРЕДСТАВА ЩО ЗА РАСА СА ПАКИСТАНЦИТЕ ЖАЛКА КАРТИНКА СИ ТИ.

55

Анти-песимист

преди 13 години

41, ами като в България е само за умиране - УМИРАЙ. ПИСНА МИ ДА ЧЕТА ПРОПАДНАЛИТЕ ВИ ПЕСИМИСТИЧНИ КОМЕНТАРИ. Една определена група хора постоянно следи да напише негативни коментари, които да обиждат българите и България. Умирайте, като е само за умиране тук. Щото в другите държави не умират, разбираш ли....

54

Анонимен

преди 13 години

Пакистанците специално са сред най-добрите лекари в света и това го знае всеки, с изключение може би на Бай *** като теб, които не са излизали от родното си село.

53

ДГ

преди 13 години

Лично англичани са ми казвали вие сте като исполини красиви затова ви мразим ,няма повече какво да ми говориш за англосаксонските *** които си отглеждат черни маймуни в страната.

52

Анонимен

преди 13 години

Туроператорска фирма "Българско здравеопазване" - Най краткия път до отвъдното ,бързо, евтино, икономично. А приновият здравен министър и с......усмивка.

51

дфгх

преди 13 години

На мен няма ли да ми отговориш ,че всички доктори са индийци и пакистанци в Англия ???аНГЛОСАКСОНСКИТЕ *** ПРИЗНАВАТ ОБРАЗОВАНИЕТО НА ГРОЗНИТЕ ЧЕРНИ МАЙМУНИ ,А БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ГО ИГНОРИРАТ МРАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ ЗАЩОТО СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ ,А *** СА НА ПОЧИТ.

50

Емигрант в Англия

преди 13 години

Да вярно е че в Лондон повечето доктори са индийци,пакистанци и *** а може и да ядат плъхове и мишки но англичаните ги уважават повече от нас белите ...

49

Емигрант в Англия

преди 13 години

За зъбите е вярно че се плаща(макар че има и един вариант за безплатна зъболекарска помощ но се чака много на опашка и много дни) но за операцията от апендикс не мога да се съглася,освен ако са ползвали частна болница която не работи със английската здравна каса... Нямам нужда да ти доказвам дали съм емигрант в Англия,та кой си ти ?

48

Анонимен

преди 13 години

wee

47

3333

преди 13 години

Ами опит ще е, няма как да е истинска държава, при положение, че народът й е съставаен от хора като теб. Не искам да те обиждам, нападам или нещо такова, просто жалко България.