187

Rommel

преди 13 години

Аз предлагам да им изградят гето някъде в пустошта заобградено от висоооки стени и да ги натирят всички там. Каквото искат да правят вътре, докато не се образоват и не се приучат да работят, никакво излизане. Като палестинците. Евреите са хитри и бързо си решават проблемите. Равноправие ми търсят, търтеите. То и аз искам да си заградя едно местенце декар-два и да си вдигна малка дървена къщичка, ама за мен не може. По 1 глутница бойни кучета в гетата им трябва, после никакво лечение без осигуров

186

Анонимен

преди 13 години

Носете си по една бейзболна бухалка, където видите нагъл *** бой по главата... това е решението

185

Милен

преди 13 години

Французите хубаво ще се отърват от тези ***, но какво ще правим ние като ни ги докарат тук - като че ли си нямаме предостатъчно и сега.

184

kolov

преди 13 години

Гонят ги от Франция, щото са с чужди паспорти-български или с румънски ,и това им дава право.Ако бяха френски *** нямаше да ги пипнат. Ние не можем да ги гоним защото са с Български паспорти и става кофти за пред Европа. Трябва да се измислят ***, да им се направи нещо с паспортите ,да не се водят българи.Те и без това са граждани на света с тези катуни ходят навсякъде из Европа.Само в БГ им разрешаваме да си разполагат катуните навсякъде и те затова и са се заселили тук.

183

лингвист

преди 13 години

и на какъв език ревяха ***,че решихте да ги внесете у нас?сарко,товари ги на картонен кораб,ние ще ги посрещнем с илюминации....и почести

182

Анонимен

преди 13 години

Каква стачка бе, за да стачкуваш трябва да работиш. А тия *** цял живот нищичко не са свършили

181

Анонимен

преди 13 години

Проблема с *** е много сериозен и ако не се вземат мерки .... ще стават много неприятни неща. Нали Франция е в ЕС и е хуманна държава. В нея живеят страпно много араби (мароканци, либиици... ) , *** от различните им колонии... но щом гонят *** .. явно знаят за какво иде реч. Просто нещата са много много сериозни.

180

zk

преди 13 години

do:SELIANIN 173Na zinichnoto ti "DOKAZATELSTVO," shte te popitam -a TI kakvo kacestvo sapun stavash?!!!!!!

179

ivo

преди 13 години

da gi pratjat v india, otkadeto proislisat tova e re6enieto

178

!?!?!

преди 13 години

Преди да стигнем ние в Афганистан или Таджикистан, вас ще ви разтоварим в "майка Индия" ;) Но преди тези случки, вие сами ще се затриете, ако ще и по 20 чавета да имате,щото ви е мнооооооооооого ниска продължителността на живота и по официална статистика и в действителност. Айде много здраве на Хелзинкския ;

177

тома неверни

преди 13 години

сарко,кво се правиш на пич?и ние сме равноправни(за сега)членове на ЕС.ако ще ги депортираш,ми нека е в индия:))))

176

Желев

преди 13 години

Хайде наште,дръжте фронта.Пращаме подкрепления.

175

нахрани земята

преди 13 години

Много си прав *** , България и Румъния са земя на *** и като такива нямат търпение да погълнат разложените ви скотски трупове. Хайде слагай въженцето и се превръщай по-бързо в тор за "земята си" .

174

Борец за права

преди 13 години

Българите нищо не могат да направят срещу *** защото са малодушни и не им се занимава да бранят живота си, собствеността си и здравето си от *** набези.

173

Анонимен

преди 13 години

Свобода и Равенство да викат тогава когато започнат да плащат данъци,осигуровки,да работят и да живеят според законите!!!А дотогава трябва да са наврени в миша дупка и да не си показват главите от там!!!Но за съжаление това май е в сферата на фантастиката!!!

172

Желев

преди 13 години

Тия в каруцата не ви ли приличат на хора,или се лъжа.

171

Генчо

преди 13 години

Ама стига де, Саркози, само без да ни ги връщате, там са си добре, има човешки права, равенство!

170

РОМ РОМАНОВ

преди 13 години

България и Румъния са ЗЕМЯ НА РОМИТЕ в Европа. Българите и власите да се махат от нея кадето щат. Може българите да вървят в Таджикистан и в Афганистан /нали от там били дошли/, а власите -- в Сибир, ако искат.

169

Deja

преди 13 години

*** теми винаги са с най-много коментрари, това е най-големия проблем на България, защо никой от управляващите не го разбра! Аз заради това избягах в Канада, заради нищо друго, защото като станат колкото нас след 10 години вече няма да има управия

168

до 172

преди 13 години

А че има и много лоши хора от другите етноси в България, няма спор. И съгласен с 172