196

Манго Дьо Пари

преди 13 години

Нали са готини НЕрасисити , а *** са златни хора , ама ние българите сме лоши и ги тормозиме , да си ги държат там във Франция освен странно "Р" във френския ще има и странно "Х" , да вземат да ги интегрират те , защото нали са дешмократи , ценители на човешките права и не са расисти като нас българите , дръжте си ги да направят катун под айфеловата кула и да почнат да крадат и изнасилват из центъра на Париж.

195

БаБа ВуНа

преди 13 години

Все пак са започнали не като нас да си ги търпим и правят каквото си искат !!!

194

Слабо....

преди 13 години

Не се прави така,с много малко са започнали......

193

Владо

преди 13 години

Идея. да се предложат на *** 500лв, ако си направят вазектомия доброволно, подчертавам доброволно. За нула време ще се нредят на опашки и край с безконтролното размножаване. Съгласен съм парите да са от моите данъци. По-добре за това, отколкото да ги храня и да им плащам тока.

192

asd

преди 13 години

А защо не ги върнат в Индия направо... Южното полукълбо на тази планета просто не трябва да съществува. Аман от *** и ***...

191

ime do KALIN

преди 13 години

Kaline ,nedei taka -ne pojelavai nikomu tova, koeto ne iskash da ti se sluchi!!!!

190

Мен

преди 13 години

Хааа ! Тъпите модератори от днес.бг е как можете да изтриете мнението на 184 ? *** долнопробните душици сте. Човека се възмущаваше от рекламата на МТЕЛ която сте сложили на тъпия си сайт.

189

Веселина

преди 13 години

Това животно *** интегриране няма! Или работи като нормалните хора и няма нужда от интегриране или краде, щото го мързи. Първите са сигурно не повече от 5-6%. Ми те с просия и крадене изкарват сигурно повече то мен. Нямат нужда от милост те. Аман вече от помощи и наушени права. Ако аз не мога да си намеря работа някой ще ми плаща ли тока и водата, че и наема?

188

Мен

преди 13 години

184, ама ти още ли браузваш без съответните "добавки" тип "Анти-Реклама" ? :)

187

някой

преди 13 години

така ще е докато пишем по форумите, а не се вдигнем на протест!

186

ванка

преди 13 години

С едно уточнение това не са граждани а *** !!!

185

някой

преди 13 години

поредния двоен аршин от страна на ЕС! Явно наистина ни приемат, като клоаката на Европа.

184

-

преди 13 години

Ето това трябва да направим и ние-докога ще сме по европейци и от европейците?Няма място за тая *** при цивилизованите хора-да плащат данъците и да работят като всички и тогава ще живеят като всички,иначе както французите и ние трябва да ги разкараме към някоя пустиня.И нашите *** ще учат европейците-това да не ви е България,номерата ви там няма да минат хич не си правете труда дори!

183

Владо

преди 13 години

Радвайте се българи! Нови гласоподаватели се връщат!

182

Ром Курвуазие

преди 13 години

Бате Полицайче, ето ти 20 EUR и не казвай на Брис, че си ме виждал във Франс!!!

181

Владо

преди 13 години

НАЛИ БЕШЕ НЕХУМАННО И РАСИСТКО. *** европейци кажете ,че и вие мразите *** колкото и ние зада се реши тоя проблем веднъж за винаги и да ги пратиме обратно в Индия където им е мястото на тези ***.

180

Hippaforalkus

преди 13 години

Поправка - президентът е ***... С една идея по-добре, но не съвсем...

179

Niki

преди 13 години

az rabota v Belgiq i trqbva da vi kaja che tuk e pulno s *** ot Bg, koito nqmat rabota i se zanimavat samo s krajbi , daje kato pochnah rabota tuk , trqbvashe da obqsnqvam na shefovete mi che bulgarite sa beli i ne sme *** i te bqha mnogo ochudeni, sami si npravete smetkata za kakvo stava vyros ...

178

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

*** се изнесоха от България поради огромната си мизерия тука. С какво ще ги храни Бойко като му ги върнат? Тука сега нито има работа, не остана какво да се краде, в боклукчийските кофи няма нищо -- то и българите дотам обедняха, че не само нищо ценно не хвърлят в тях, но някои скитом ги пребъркват.

177

Цецо

преди 13 години

Чудесен пример за начина, чрез който силните си решават проблемите. Уж прокламират толерантност и търпимост към малцинствените групи, а пък когато възникнат проблеми с тях в собствения им двор решават нещата силово и безапелационно! Защо не опитат да ги интегрират, ами ще ги връщат???