249

Анонимен

преди 14 години

А пък ти помисли,какво ще му се случи на Обама или който и да е от министрите му,ако нарече амерканците"ш**ан народ".Можеш ли да си го представиш?Едно е да риташ *** и ако Б.Д беше казал че ще срита задниците на тия които се съмняват,просто сега нямаше да го коментираме.Но да обидиш собствения си народ,извинявай,но това даже и Хитлер и Сталин не са си го позволявали.

248

клоуни

преди 14 години

ако беше в друга държава и да не е истина щяха да си траят-нали ззнаете вица за ада само до нашия казан няма дявол,защото сами се дърпаме

247

kol4o

преди 14 години

И аз и ти сме от този ш**ан материал. Или ти се имаш за нещо повече?*** и баща ти да не би да са потомци на тези от дивия запад?А може би са индианци .....или ?

246

Colombo

преди 14 години

Записът с изказването на Божидар Димитров, в което говори за ш**ан народ, е напълно автентичен, заяви по БНР журналистката от вестник Дневник Лора Филева, която е взела интервюто с него. Хм добро алиби

245

Ахил

преди 14 години

Като му е приятел да си го назначи в някоя негова фирма и да му дава заплата.Хем сега ние му плащаме ---а Бож.Д. ни псува и ни нарича ш**ан народ ---ето това е висша наглост---Народа плаща на цялото правителство ,а министри ни псуват!!!

244

менюразпис

преди 14 години

безвиновни в скендъла нема, ами резултат е опростачване на земен дар даруван на народът, и който в ненавист го захвана и кой раздухва му жарта, демократично е свободен да участваш в дебат, ала на простотия не се отговаря с подобна суета,

243

dopalnenie kam 241

преди 14 години

drugo dokazatelstvo? Narod koito 3-4 pati izbira komunisti da upravliavat bg sled 89-ta, ne moi da e drug, osven -sh**an

242

СВИДЕТЕЛ

преди 14 години

В кафето на архивите на Московска 5.Ш**анякът Н.Овчаров е разговор с византиец представящ се за учен археолог но говорещ само груцки се гавреше с тшеславният археолог и му "набиваше" евроидеи как гърчолята да печелят от Перперокон със съвместен исторически туризъм.Ш**анякът вече примираше от "честа" оказана му от византиеца да бъде слуга.На изпроводяк даже маститият учен му подари книжлето си за което шибанакът бе в поза партер.Сега толкова може и продължение....

241

хаха

преди 14 години

хахаха,товеа какво общо има с темата,бе ибрик?

240

Герб

преди 14 години

Само Герб и Бойко---всички други са шиб..и работници и будали.

239

Марти

преди 14 години

Прав си ,Кольо!Особено за това с плащеницатана Христос.Но пък от друга страна,не чух нито един италиански министър да нарича "ш**ан" нито италианския народ,нито учените които оспорват автентичността на плащаницата,нали?Според мен реакцията на Димитров само подсилва съмненията.Когато човек е сигурен в това което е открил,подминава съмненията и злобните коментари с усмивка,а не реагира тъпо.То май имаше една поговорка за подобни случаи:"Гузен,негонен бяга"

238

кой си ти

преди 14 години

кой си ти да поставяш ултиматуми,може би си историк инационалист от неговия ранг.Божидар Димитров е супер Българин,ех ако бяха всички като него,а не чуждоезични г**олизци

237

shiban

преди 14 години

ne ami i marshi i oste taka, losh material i nefunkcionalen chip = cigania, chalga, turski seriali, angliiski frazi deto nikoi ne razbira i dolnoprobni reality ..kvo neverno e kazal?

236

Шибаняк

преди 14 години

Ние "ш**аните-недош**ани" коментиращи демонстрираме своята пълна подкрепа относно мозъчното прозрение на министъра-приятел на бб! Вие всички останали, които не можете да вникнете в правотата на неговите думи сте комунисти! Е и той е бил комунист и вероятно атеист, но сега осъзнал своята историческа роля за развитието на РБ и за българите въобще, той е готов да ги наш**а и направи на овчарчета. Него обаче, ако не го ш**а ББ, ще го наш**а българския народ. И това ще е скоро.

235

13

преди 14 години

САМО ГЕРБ И БОЙКО---САМО В ТОВА Е СПАСЕНИЕТО----А ДРАСКАЧИТЕ ПЛАТЕНИ-ПО-ТИХО----НИКОЙ НЕ ВИ ЗАБЕЛЯЗВА

234

Ахил

преди 14 години

Ние тук може да си говорим каквото искаме ,или на маса---ама той не може,защото участва в управлението на държавата---това е истината.

233

марти

преди 14 години

Анонимнико,това,че си пъпчив и крив откъм нос си е твой проблем,а и явно от много джойнтове ти се е спекъл и мозъка,ако изобщо имаш такъв!!!Откога Хаваите са в Африка???Или пишеш новата карта на света след пореден джойнт???

232

Наблюдател001

преди 14 години

Хубаво би било ако се концентрирате само по темата - "Е ли българинът ши_аняк или не е". Аз си мисля, че в Б-я те са изключително мнозинство, и то не само сред хора на науката. Погледни в собственото канче и определи дали то е полупълно или полупразно. Друг социолог не ти трябва.

231

archi

преди 14 години

Ако го махне аз ще стана от ГЕРБ! Хайде да видиме дали премиера иска да привкича нови симпатизанти!

230

от народа

преди 14 години

Какво тука разни комплексари се "възмущават" от Божидар Димитров? Ами човекът ясно е казал точно това, което ние казваме всеки ден. И при това не е излъгал. Какви са тия глупости и превземания за някаква си фраза, при това напълно вярна и точна.