13

диди

преди 13 години

Не се знае и Иван Костов дали не е правил същите неща, но понеже не разследват него сега и той дава ум. Защо не го подведат под отговорност като е знаел поне за два случая защо не е сезирал съответните органи. Каква огромна подлост е залегнала в душите на политиците и с каква стръв се дебнат само и само да очернят. Жалкоооооооооооооо От такива нищо не можем да очакваме.

12

Данчо

преди 13 години

Хайдеее!Халваджията на бозаджиятя си ги премятат!Вместо да пеят пред прокурор,те се вживяват като дупетати.Кога най насле НАРОДА ще вземе правосъдието в РЪЦЕТЕСИ?Питам и отговор не чакам!!!Като няма хляб,те ви зрелища!

11

Калин

преди 13 години

Ти да пък да връщаш парите!и да си плащаш сметките!да се научиш авантаджия комунистически!

10

КОСТОВМОЛЕЦ

преди 13 години

КОСТОВ НАЙ-ПОСЛЕ СИ "КАЗА"

9

Аз

преди 13 години

Не е важно какво е пишело в докладите. Можело е и да бъде списание PLAYBOY.но е имало гриф - секретно. И повече не се коментира. СериГейчо ги е губил, давал, показвал и т.н. Еми да си носи д.-то в централния. Там го чакат с хляб и сол.

8

????????

преди 13 години

Този какво се прави на инспектор Дюдю! Като е знаел ,защо не е сигнализирал, а чак сега се обажда. Не знае ли че прикриването на престъпление, се явява съучастие.

7

Истината

преди 13 години

В контраатака Станишев припомни извършената приватизация по време на Костовото управление Кремиковци, Балкан, НЕК и така нататък.----------------------------------------------------------------------Какви са тия детски игри? На ти парцалите дай си ми куклите. Те за какво го питат той за какво отговаря.

6

doomchant

преди 13 години

Това че Костов (жив да изгние) и Борисов продължават да ни карат да вярваме, че Станишев не би се сетил да изнесе копие вместо оригинал на документа, само показва наглостта на българският елит и неговото пренебрежително отношение към средностатистическия зрител на това идиотско представление!

5

Гала

преди 13 години

Много замотана статия -оня казал , този занесъл ..... и накрая осъдени пак няма !Кучетата си лаят,керванът си върви !

4

ЕС

преди 13 години

Серго кой те избра за министър председател в казарма не си ходил един ден трудов стаж нямаш Куп щуротии сътвори Вземи се разкарай вече че ставаш много досаден

3

Анонимен

преди 13 години

Браво на Костов,когато е в опозиция, почти винаги казва истината....А Станишев лъжеше и когато беше управляващ....

2

Калин

преди 13 години

В контраатака Станишев припомни извършената приватизация по време на Костовото управление Кремиковци, Балкан, НЕК и така нататък.ненормални комунисти!Ненормалници, какжо ги питаш тев каклво отговарят.. заучини фрази и лафове!Срам ги е от партийните документи за грабежа им!Пардон .. комунист и срам?

1

Уауууу

преди 13 години

Нали беше следствен за 8 доклада? Как станаха изведнъж 7 бр.?Един от многото доклади да не би да се появи изневиделица?