103

Анонимен

преди 13 години

да пукн.. дано

102

anonimen

преди 13 години

Borisova purvo da kaje kade otidoha oniq 80 miliona .....

101

da

преди 13 години

macka ne se habi-kadarnite si otvariat kabineti i pak sa napred...i taka triabva da e...:)))

100

Иво

преди 13 години

Ще ти кажа как е било едно време преди 9.9.1944-таняма здравни каси, няма осигуровкиотиваш на доктор и му плащашкато нямаш пари - не ходиш на доктор.така е било 1000 години и повеченямало недоволнипоследните 60 години някъв умник измислил здравните каси и осигуровкитеоттогава само проблеми

99

Българин

преди 13 години

Тъпир - а защо пенсионерите да не се осигуряват, щом ползват услугата? Да им завишат пенсиите и да плащат осигуровки - а не заради ниските им пенсии да се съсипва здравната система.Безплатно да бъдат лекувани само децата на ОСИГУРЯВАЩИ СЕ родители. А щом вярваш, че *** утре ще станат примерни работници, а не безполезна мързелива и крадлива *** като родителите си, значи си крайно наивен човек. Нищо не става от тия *** и най-добре да бъдат оставени да измрат от някоя епидемия.

98

Анонимен

преди 13 години

По 1.20 лв се заплаща за възрастовата група до 1г. За различните групи ставката на заплащане е различна.Потребителската такса все още е разделена на хора под и над 60 и 63.За прегледан пациент на ОПЛ не се заплаща,заплаща се на записан,с изключение на ваксините ,рисково и майчино здравеопазване.

97

Тъпира

преди 13 години

Е луд си малко :) ти какво искаш пенсионерите и децата сами да се осигуряват?!?!? Колкото до чаветата(***) трябва да имат право на здравна помощ- ОБАЧЕ задлъжително да ходят на училище и да изкарат до 12клас - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Сега ще питате "Защо?". Държавата трябва да инвестира в здраво поколение за да продължи да има държава... нали утре тея чавета трябва да станат част от движещото колело на икономиката.

96

Даола

преди 13 години

Та откъде да започне министърката - да възложи на експерт да направи равносметка на изхарченото и да прецени къде са профукани напразно пари.Второто - да прецени, къде са най-големите източвания, лъжи и измами / напсиване на разходи от болници и джипита/Реформите - после.

95

б

преди 13 години

Борисов, такава ли избра, там някъде на междуселското кръстовище, която тепърва се чуди откъде да захване реформите. Не смятай, че сме ти врагове, но ако разчиташ на подобни екземпляри, до никъде няма да я докараш и тогава жалко за всички нас, които ти повярвахме.

94

Мед..сестра

преди 13 години

Борисова да започне седмицата с изплащане на изработеното от нас през май.Не сме получили заплати за месец Май още

93

Анонимен

преди 13 години

Здравеопазването няма да се оправи, докато няма париа пари няма защото половината народ не плаща осигуровкиа другата половина плаща на минимална заплатаобаче всички искат да ползват болнични и лекарска помощ без паритака никога няма да се оправиизхода е един: както в магазина, който плаща - взема стока..който плаща се лекува, който не плаща -да мре

92

до 91 за какво да ра

преди 13 години

за какво сега пък да разпънеш доктора? скоро идва в къщи беше супер специалист само дето се забави линейката към час.........

91

Анонимен

преди 13 години

бих дал съвет на младите лекари да идват в чужбина, особено в скандинавия... езикови курсове, високо заплащане и никакъв стрес!

90

Марго

преди 13 години

така е знам работя в болница иде ми да ги изтрепя тия цигани1 толкова нагло и долно племе просто няма! и интересно че си знаят повече правата от нас!

89

Даола

преди 13 години

Семейните лакари печелят доста, особено ако имат повече пациенти.Само затова,че хората са записани касата плаща по 1.20 на месец - 500 пациенти - 600лв.За същите 500 души потребителската такса сега е на калпак по 2.40 лв вече не се признава възраст над 60 г .това прави 1200 лв и после идват истинските плащания за прегледан пациент - не зная по колко на преглед.

88

Анонимен

преди 13 години

ей сега се връщам от бърза помощ.да ти е драго да го разпънеш този доктор

87

софиянка

преди 13 години

До софиянецаСъгласна съм.Дай да те изберем за президент,направи заплатите на българите 50000-що да не платим и на докторите 5000

86

Българин

преди 13 години

Марго - я питай Бай *** дали няма безплатно здравеопазване !!! Само дето ние с тебе плащаме за да може той да се търкаля безплатно в болницата - зимата на топло, лятото на хладно и да яде държавният хляб !!! Не плаща осигуровки, не плаща на доктора - всичко му е даром, щото животното е "социално слабо" и как няма да е, като на 40 години няма и минута трудов стаж, а каквото му даде като подаяние държавата, за него и ***, тича да го изпие?

85

мая

преди 13 години

правилно1 ето кажи и откъде да почне на чудещата се министърка!

84

гацо

преди 13 години

първо да се започне от професионализма и манталитета на лекарите.тези от тях които работят в по посредствени болници забравиха че цял живот трябва да четат и се усъвършенстват.това се отнася особено за личните лекари,които разчитат само на спомени.другото-да се спре тотално изнудването на пациентите за пари.боже пази БЪЛГАРИЯ.