299

селянин

преди 14 години

А операция "клошари " или социално слаби кога ще започне.Или операция "Безработните"? Да се установи какви са причините за това социално положение на тези престъпници-клошари ,социално слаби ,безработни?Нещо по въпроса от МВР

298

Анонимен

преди 14 години

А дали е точно изместване на нещата всъщност?

297

хахах

преди 14 години

Еми, пусто да остане-народопсихология.

296

Анонимен

преди 14 години

Пак измествате нещата. Нито искам да плащам от данъците си на ***, които са превърнали раждането в професия, нито искам да плащам на някоя българка да си стои в къщи и да възпитава гледа детето си, докато тя го дава на ясла и ходи да работи.

295

Анонимен

преди 14 години

На второ място си мисля, че както той, така и много хора в България си мислят, че да се борят за една по-подредена България, не е тяхна грижа. Това е грижа на държавата, която май забравяме, че всъщност сме ние. На думи сме големи и роптаем много срещу един и втори, но на дела сме малки и отдаде ли ни се възможност, веднага и ние си дръпваме дещо изпод масата. Ей, така- да има някоя друга далаверка. Да капе по нещо отгоре!

294

Анонимен

преди 14 години

Сигурно. Обаче защо не вземеш да сметнеш и всичките пари, получавани от *** майки по всички лайстни по които се облагодетелстват. И те не раждат само по едно-две. Защото там раждането е превърнато в професия. И каго правило щом от *** спрат да капят пари, то се зарязва на грижите на държавата. И така масрафа става двоен. Обаче ако някой посегне на *** привилегии ще се вдигне вой. И ще си прецакаме толерантния имидж....

293

Анонимен

преди 14 години

Скоро четох комернтарите в един форум на младещ, живеещ в Испания. Общо взето тезата му беше, че той ще стои в Испания, докато българите, живеещи в България, не оправят държавата. Тъй като той не е тук, съответно евентуалното извеждане на България към просперитет, не е негова грижа. И той ще върне тук, когато ние свършим черната работа.На първо място се замислям дали дори една испанка в майчинство си е помислила да направи нещо подобно.

292

?

преди 14 години

Кажи само къде трябва да дойдем? Елада?!? Това къде беше?

291

Qni

преди 14 години

taka li stimulirat mladite maiki? s 240lv na mesec. noment

290

?

преди 14 години

Няма значение сумата за която е извършено престъплението! Никой не оправдава министрите, които са взимали "пари" под масата! Ако обвиняваме едните трябва да обвиним и другите! Иначе не действаме ли малко избирателно?!?

289

Анонимен

преди 14 години

EБАТИ ВУЛГАРСКАТА РАОТА , ДА КРАДЕШ ОТ МАИКИТЕМЛАДИ ВУЛГАРИ , ЕЛАТЕ В ЕЛЛАДА И СТАНЕТЕ ЕЛИНСКИ ГРАЖДАНИ

288

Анонимен

преди 14 години

Още повече тези 100 000 лв са само от майките в гр.Пловдив. Ще видим още колко ще излязът от останалите проверки. Обаче по същия начин българите, ощетяваме държавата с фалшиви болнични, ощетяваме и чрез някои "инвалиди" с несъществуваща инвалидност или прекалено завишена такава! Тези жени са просто едни от многото. И те, както и останалите не би следвало са си позволяват подобни неща, защото като погледнем цялото, вече не говорим само за 100 000 лв, нали така?

287

Анонимен

преди 14 години

И това оправдава майките, така ли?

286

Анонимен

преди 14 години

Ще ти обясня с прости думи защо. Защото тук става дума за около 100 000 лева. С които тези мегавиновни майки са ощетили бюджета. И съм сигурен, че тези пари ще бъдат възстановени до стотинка. Защото сред тези хиперпрестъпници едва ли има някой с партийна протекция. Обаче. Тази тази сума в същото време се равнява на комисионните, които са взимали зам. министри, шевове на агенции и прочие ***, когато са помагали същия бюджет да отънее с доста повече. Ей тия пари няма да излязят никога. Затова..

285

Анонимен

преди 14 години

Напълно съм съгласен с теб!

284

?

преди 14 години

Абсолютно подкрепям действията на правителството! Нали всички трябва да са равни пред закона? Майки, бащи, деца, внуци! На никого не е лесно в момента! Това обаче, по никакъв начин не оправдава извършването на каквото и да е престъпление!

283

Анонимен

преди 14 години

И все пак продължавам да се чудя защо повечето хора, коментиращи статията, гледат избирателно на нещата. Защо в съзнанието на българина е залегнало убеждението, че еднит могат да крадът и това да не е престъпно, а при другите обратното. И ако майките хал-хабер си нямаха, че нарушават закона, нямаше да ходят да работят БЕЗ ДОГОВОР. Много са си били наясно какво правят и какво целят!

282

Анонимен

преди 14 години

Някой май гласуват против ревизия в НОИ - Пловдив. Какво ли ги притеснява господа чиновниците?!!

281

Анонимен

преди 14 години

мразех герб, но нещо почват да ми стават симпатични

280

Анонимен

преди 14 години

И това, че ББ ще загуби гласовете на въпросните семейства, заедон с гласовете на техните познати, няма да е грешка на чиновника. ББ ще загуби тези гласове, защото майките няма да са доволни, че някой ги е уличил в измама. Може би трябва се замислим колко е болно обществото ни, за да толерира МАЙКИ, които лъжат държавата. Съжалявам, но смисъла, който влагам в думата МАЙКА, изключва тя да е жена, мамеща държавата.