354

Пламен

преди 14 години

Не само кръгла нула,а поредица от нули.

353

Qni

преди 14 години

boiko mi se vijda svesten i mojesht chovek, no e zaobgraden ot *** v liceto na cvetanov i shizofrenik v liceto na dqnkov

352

za 381

преди 14 години

така така ........... чакайте да стане чудо :)) в офиса на трактора намериха запис на гей оргия ........ нали си информиран, няма да продължавам

351

Анонимен

преди 14 години

все пак има по-неинформирани и по-информирани - не го забравай. И знай че ти си от първите.

350

Анонимен

преди 14 години

и дълги години е бил придворен разтривач на ушите на комунистическия диктатор Тодор Живков

349

za 376

преди 14 години

да бе ти си ги виждал тез '' документи'' или една жена на пазара ти каза :))

348

Анонимен

преди 14 години

Бойко Борисов е възпитаник на развъдника за милиционери в Симеоново, където се приемаха само верни на Партията кадри и проверени до 90-то коляно. Това го знаят доста българи, като изключим тези под 30-годишна възраст. Може би по-малко известно е, че "геният" Симеон Дянков е изпратен да учи в САЩ с парите на Фондация "Людмила Живкова". Мисля че коментарът, коя партия управлява България (макар и в сянка) е повече от излишен.

347

Анонимен

преди 14 години

Никога не съм могъл да разбера такива като теб, които плюват БСП, а подкрепят Бойко Борисов. Аз лично ненаваждим комунистите, поради тази причина не понасям и празноглавото плямпало Бойко Борисов, който въпреки многото наколенки, не можа да се издигне по Живково време, тъй като е безпределно ***. Но сега Партията-Майка му отреди ролята на плямпащата и забавляваща масите марионетка в Сценария писан на "Позитано-20" в съдружие с генералския кръг "Монтерей" и носещ работното заглавие "Проектът БОРИСОВ"

346

Анонимен

преди 14 години

И не е са само това козовете на Доган. Той притежава документи, уличаващи Бойко Борисов в не толкова светли дела от времето на Мутренския период в Българската нова история. Именно за това Бойко не смее да пипне Феса. Отделно дето медиите му се гржита да поддържат завяхващия му рейтинг. Така, че Прославутото Барбекю Доганово не само няма да бъде пипнато, а ще бъде и разширено и добре пазено - при това с държавната полиция, т.е. с парите на данъкоплатците, избиратели на ГРЕБ. Не ви ли се струва, че се получи Порочен кръг ...

345

мм

преди 14 години

Сигурно са им дали избор да гласуват с 1,2 и 3. Всички са казали 3, а подлизурковците даже 4.

344

Анонимен

преди 14 години

А другата генералска звездичка на пагано на Пожарникаря-Слънце е от Президента Първанов, наричан Гоце. Интересно как ще коментират този факт фенчетата на бившата Мутра и бившия комунист.Да живее "антикомунистът" генерал-лейтенант Бойко Борисов с двете си генералски зведцички - Едната от Доган, а другата от Гоце.Ура, другари!

343

Анонимен

преди 14 години

ей сега като дойдат онези от ЕС ще видите как ще му падне рейтинга на тиквата.

342

Анонимен

преди 14 години

Борисов има голямо желание да разгроми Доган, но няма възможност да го направи, защото лидерът на ДПС има силни козове срещу него. Двамата бяха заедно в управлението от 2001 до 2005 г., като в онзи период лидерът на ДПС публично лобира да грейне още една звездичка на генералския пагон.

341

an

преди 14 години

KOGATO VAV DOMA VI E VLIZAL KRADEC, SLED NEGO KAVO NAMIRATE? NI6TO NE NAMIRATE, ZA6TOTO VSI4KO E OTKRADNATO. TAKA E I SAS DARJAVATA. 20 GODINI PUSKATE KRADCITE VAV VLASTA, I ISKATE DA STE DOBRE. NQMA KAK DA STANE. I GOSPOD DA SLEZNE, NEMOJE DA NI POMIGNE. OT OBRAN BOSTAN, DINI NEMOJE FA NABERA6.

340

za 362

преди 14 години

където винаги е била - в руското посолство

339

глупости

преди 14 години

Как ше е 2 метра бе. виж че цецка цацева е по едра от него. айде стига глупави внушения вече. и не е толко як. тва е пр.

338

Анонимен

преди 14 години

ОЙКО Е 2м. ВИСОК И 120кг ТЕЖЪК ,А ХЛЕНЧИ КАТО НЯКОЯ КРЕХКА ЖЕНИЧКА. ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ И ЖЕНИТЕ НЕ ВИЖДАТ ВЕЧЕ В НЕГО МЪЖ.ПРИРОДАТА Е ТАКЪВА ,НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПОДВИЖНИТЕ ХЛЕНЧАЛА.МОЯ СЪВЕТ ЗА ПОКАЧВАНЕ НА ДОВЕРИЕТО,ПО-МАЛКО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА /ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН/ПО-МАЛКО ОТКРИВАНЕ НА НОВИ ОБЕКТИ ,ПОЧТИ ВСИЧКИ СА ЗАПОЧНАТИ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ И СЪБЕРИ МИНИСТРИТЕ И ГИ НАУЧИ ДА РАБОТЯТ В ЕКИП ,А НЕ ВСЕКИ СРЕЩУ ВСИЧКИ . ХОРАТА СА ТЕ ИЗБРАЛИ ЗА ТЕЗИ 4г. ДА СИ КАПИТАНА, АКО МОЖЕШ..АКО НЕ СЪВЕТ С БЕРБАТОВ

337

BGA BALKAN

преди 14 години

Няма страшно догодина сме за ГЪБИ!

336

за 361

преди 14 години

Неспазването на закона води до наказание ........ понякога даже и в БГ, където законът е врата в полето........

335

разумен човек

преди 14 години

ето това е робско самозъзнание. или пък си служител от системата на меверето.