16

ХА ХА ХА

преди 14 години

Славчо Атанасов да обясни откъде има часовник за 15 000 лв. на ръката си,пък тогава да обявява войни на вятърни мелници!!!!!

15

Анонимен

преди 14 години

Докато София е столица на България ! И това е нормалното...П.С.Не съм Софиянец и не живея в София.

14

Анонимен

преди 14 години

Този Дянков трябва да си ходи голям е ***!

13

пппп99

преди 14 години

Ако София беше си платила за ***,от този заем нямаше да има нужда.Докога България ще се дели на София и всички други.

12

Vik

преди 14 години

Славчо, ти видя ли какво става като богохулстваш /против Герби и Св.Св. Бойко/..............

11

Анонимен

преди 14 години

В този форум непишат само Софиянци , просто Пловдивчани да не си мислят че тези които са против това са само от София !!! Щото после като Гърците ще ревете България да ви помага както ЕС помогна на Гърция ....временно..

10

chach

преди 14 години

goliama voina se vodi naposledak mejdu Sofia i Plovdiv.Kmeta na Plovdiv e goliam pich obichaite si go.a sofeto sa boklusi..mnogo pozdravi ot valensia

9

we

преди 14 години

"сеедно" - такава дума няма неграмотнико!

8

Анонимен

преди 14 години

Познавам такива деца, които взимат пари на заем от които им падне и после родителите им връщат и се чудят как да се оправят. Колко е смешно от страни и как потъват все повече и повече.

7

и аз

преди 14 години

Големи умници и приказливци сте бе! Значи са софия може да има пари и бат ти Биберойко може да покрепя смешната фандъчка а за Пловдив неможе нещо да се направи. Нестига че дидянков недава парите за *** на шопите ами сега и се противопоставя. Да ги гледа работата и да се замисли малко, стига да приказва без да мисли и да има покрепата от обществото. Срамно е да взима решия срещу народа.

6

pege

преди 14 години

от къде ще дойде искрата на бунта?

5

Анонимен

преди 14 години

То сеедно в семейството двама да работят а някое от децата да ходи да троши само пари и отгоре на това да взима на заем без да иска съгласието на родителите......и къде ще му излезне края така ?!? Пловдивчани да си пречукат кмета с тояги.

4

3

преди 14 години

Как така ще си гласуват да теглят 30 милиона бе, *** тарикатите. Това нали се пише на сметката на България после. То *** така кмета на некое умрело селце ще иска заем от 10 милиона и после гаранта България да плаща....Това да не им е както в Гърция преди векове на градове - полиси. Пловдивчани трябва да си утрепят управниците с камъни....щото първо те ще изгорят...

3

GORSKIA

преди 14 години

а така трябва да се воюва :)

2

Антон

преди 14 години

А към кой друг да се обърнеш бе СлаФчо, освен към твоя покровител Браконер Шарлатанов ?!?! 30 милиона евро щял да тегли за ремонт на малки улички. Отивай да теглиш заем от затвора по-добре - раиран костюм и одеало.

1

Анонимен

преди 14 години

браво! те софийските селяни са имат за голямото добрутро. НА всички коли с номер "С" трябва да им се сложи виза за Пловдив. Само пречат.