270

Ь

преди 14 години

Глупостта ти е недостижима, че даже и самочувствие без покритие пръскаш наляво- надясно. Тъпо и наивно да смяташ, че в България са открили топлата вода с този закон. Това със следенето на трафика го има в цял свят от много отдавана, но надали точно теб ще те засегне защото тези хора не се интересуват от пишман далавераджии, които само си играят на бизнесмени.

269

Peko

преди 14 години

През wifi може, ако ще се криеш толкова за нещо- но имайте предвид да смените мак-адреса на безжичната карта, която ползвате- иначе по подразбиране е уникална и проследима. Ако ползвате телефон с wifi мак адреса ти е серийния номер на телефона и той много много трудно се сменя. Вариант е с китайски телефон с wifi -задължително неизвестна марка- в тях често като сериен номер и мак адреси са написани абсолютни глупости... но софтуер на тях се инсталира по особено мъчителен и рядко успешен начин...

268

.

преди 14 години

Извинявам се, "лОгвате".

267

.

преди 14 години

А досега нещо спирало ли ги е?? Че откак съществува Интернет си е под лупа, кой какво къде и как праща и получава, за какво му е... на нашия език му викаме 'логване', сещате се селяци, като се 'лпгвате' в скайпа какво всъщност се случва и винаги се е случвало... А и през 5 Wi-fi hot spot-a да минеш, брато... неуловими хакери няма ;)

266

ПИТОН 357

преди 14 години

Чист съм,защото съм беден... Беден съм, защото не съм бил политик! Не крия нищо от държавата; не крия нищо от жена си; не крия нищо от децата си!!! Нека "следят" свободната ми мисъл и да се учат на демокрация...Нека им помогнем всички дружно !!! Да си кажем каквото мислим а не да мислим какво да кажем.

265

Нео

преди 14 години

Ще се вкарваме в матрицата май...

264

spook

преди 14 години

Не е само Скайп и GSM под лупа... Те и форумите гледат...Наивно е да си мислим,че това не е правено и до сега. Просто сега настъпи момента да се каже официално на обществеността.На Запад това е обичайна практика с цел борба срещу тероризма и престъпността. Тук бе същото,а сега вече е и узаконено.Няма лошо. Само дето ако искаш да кажеш нещо на някой без да те разбере никой е по-добре да се разровите за изпитаните методи на шифровка,използвани през II WW. ;-)

263

Разбирача

преди 14 години

Просто някои хора бъркат Интернет с Интернат :) А както всички сме запознати с клишето "В интерната има само престъпници"

262

Б. Балкански

преди 14 години

@325: Батка, ти в час ли си? IP ще ми сменя... и кво? Това е единствената идентификация на компютъра ти - някакъв софтуерен ключ, и мислиш, че някой ще те остави да го смениш? Колкото начини *си мислиш* че има да си "смениш" ip адреса, в пъти повече са начините да бъдеш проследен. Говориш глупости просто. Играта на гоненица изобщо не опира до ip. Полицията ни не е толкова назад, колкото си мислите. А и не правиш нищо, което да си струва проследяването, мисля...

261

Chico

преди 14 години

Да не говорим, че като си вляза през някое невинно wi-fi и ще ми проследят цървулите !

260

bfka

преди 14 години

Е бива ли толкоз *** народ? Как ще подслушват Скайп, как ? Да ва таковам в неосведомените новинари...

259

Б. Балкански

преди 14 години

Крайно време беше. Биг Брадър в повечето случаи е единствено полезна инстанция. Горко ни на *нас*, но ние не сме вие.Вие сте никои, както и никого не го *** какви лиготии си пишете по скайпа. Нещата са на друго ниво, няма да ви таксуват на килограм порно, спокойно...

258

Chico

преди 14 години

Толкова много начини за смяна на ip адреси има, че просто няма начин да проследят който и да, стига да иска. Щ ми проследят ip-то и ще идат в Китай примерно. Прокси сървъри колкото щеш !

257

Смях до 322

преди 14 години

Ето от това се опасявам !! Повечето МИЛИЦИОНЕРИ ГЕРБЕРИ мислят като теб !!!

256

WoW

преди 14 години

Споко хора... не са само нашите такива... През 2007 вижте какво се коментираше:"Според експерта по сигурността Кевин Зукато, масовата онлайн игра на Blizzard, World of Warcraft можела да тренира терористи. Зукато е началник на Австралийкия център за високотехнологични престъпления (Australian High Tech Crime Centre) и според него терористите използват онлайн симулирани среди за подготвяне на атаките си." Цитата е от сайта ***

255

Анонимен

преди 14 години

Да му мислят фирмите, които с честен труд и желание да успеят, объркват работата на някой корумпиран милиционер и негов бажданак/авер с бизнес в същата сфера - бързо-бързо ще им източат всичката информация и ще ги съсипят. Всички знаем колко са ни "чисти" и съдии и следователи!Колкото до скайпа - МВР и да искат не могат да прихванат НИЩО от него, защото връзката е криптирана и дори интернет доставчика няма да може да разбере, че го ползвам, камо ли полицията.

254

ДП

преди 14 години

Е и като е станало законно а доскоро беше незаконно какво. Един документ повече ще им трябва да фалшифицират ако надушат нещо, нали никой не очаква, че ще чакат разрешения от съда за да слухтят.Никой не е имал мрежа в БГ преди те да имат възможността да я следят и контролират 100%.Много шум за нищо **ново** е цялата говорилня. Е, покрай това ни се напомня и колко страхливи и наивни са мнозинството от българите, разбира се.

253

KOLEV ot SELO Joint

преди 14 години

mi qla ta 4erpa in main vilidj edna 6patulka ili karton4e i ti nema da iska6 da si hodi6 in durt siti...,ma i ti ne se zastoqvai v intirneta,opasno e,moje da te rape-nat,neznai6 koi sedi ot drugata strana,moje da e kom6iqta ot 6-tiq etaj,onq debelia...

252

Pfff

преди 14 години

Малееее ми сега като ви гледат какво порно сваляте просто незнам... ужас ! Балъци !

251

123

преди 14 години

Със съдебно решение се извършва обиск...много си зле момче