344

&&&

преди 14 години

Bydalaami za6to vi sprqxa parite be!!!!!V ciala zapadna evropa se podigravaxa na balgarite koito yg bili mnogo ymni a politicite gi kradqt i na vsi4ko otgore im pyskat tyrski *** po NACIONALNATA TELAVIZIA

343

до 370

преди 14 години

кой иска да стане президент без власт?! я се осъзнайте

342

Анонимен

преди 14 години

Явно изтърваха контрола в държавата и на Борисов му трябва служебно правителство което да събори борда ,а той да продължи да лала и да се кандидатира за президент. Както каза Батков по друг случай "Дет можахма се осрахме"

341

Смях

преди 14 години

Това действителноста във ЕВРОПАРЛАМЕНТА заради мутрата и политически пристрастия ни спряха парите !!!!Ей го мутрата е на власт пари УЖ има а какво става икономиката е във батака !!!!Държавата не е община във която да има на кой да се сърдиш постояно !!!!!

340

присмехулник

преди 14 години

Долар заем не е връщал Боце и завари страната с растеж, а не с дефицит.

339

1111

преди 14 години

Tyrcite sa6to s sergo

338

Анонимен

преди 14 години

Aбе, тоя за 9м. стана голям отворко-- сега пак избори. А,дали тия дето гласуваха за него пак ще гласуват.......Стига с тия мутренски истъории мутренски истории!!!

337

Е

преди 14 години

Е сега като ги пуснаха за 9 месеца колко усвоени пари има ?А парите ги спираха, тъй като целта беше Буратино да управлява.....

336

borokaro

преди 14 години

А да си кажа честно никога не бих направил подобно нещо да си взема болнични при положение че съм здрав-това по скоро говори за неудоволетвореност от работата, ниско заплащане и неуважение от страна на работодателя...

335

Анонимен

преди 14 години

прав си прав си..много добре работеха и добре че е така та се усетиха навреме да им спрат парите - щото сега ние щяхме да връщаме откраднатото

334

borokaro

преди 14 години

А в такъв случай не е ли редно например да си плащам осигуровките 10 дена а за останалите дни да не плащам...

333

когато го изритат!!!

преди 14 години

Защо да си тръгват!!!! Който когато заслужи и когато го изритат!!! На някой времето наближава!!!

332

избори

преди 14 години

Болничните да се направят така че да се пресекат злоупотребите, по точно да се пускат хора в болнични защото компанията не върви, или да отидеш на лекар с хрема и 10лв и да си тръгнеш с две седмици болничен за пневмония. И нека бъдем реални, в БГ това е факт.

331

Анонимен

преди 14 години

виждам масова червена истерия, ще секне след 15 мин, защото работното време свършва

330

Анонимен

преди 14 години

Абе кой от ЕС е казвал подобно нещо ??? Барозу даже заяви на Буратино, че е работил много добре с предното правителство и Буратино се намуси.

329

&&&

преди 14 години

трябва да вярваме в Борисов,не му е лесно да ни защитава в ES sled kato ни казаха в очите че правителството на Серго краде народа си.След Гърция,Португалия фалира,а ние сме с най малък заем и дефицит в цяла европа.Борете за Белене и 3 и 4 блок на АЕЦ

328

Анонимен

преди 14 години

аз мисля,че комунистите отдавна ги няма, вместо тях имаме алчни капиталисти............ лошото е, че всеки знае как се управлява държава, как се играе футбол и пр.

327

Смях до 346

преди 14 години

Ами по добре ВСЕКИ друг, от колкото тези некадърници да продължават със експеримента колко по долу от дъното могат да ни закопаят....И престанете всеки който не харесва ТИКВАТА да го правите КОМУНИСТ !!!-------------------------СПЕЦИАЛНО ЗА избори :Къде видя идиотизъм при натрупването на отпуски ?? Не винаги можеш да пуснеш хората във отпуска особено ако си във частния бизнес особено ако имаш големи поръчки !!!!!!

326

Анонимен

преди 14 години

Предлагам новото прозвише на ББ да бъде Пинокио или за тясната връзка на партията му с БКП да бъде по социалистически Буратино :)))))

325

Д

преди 14 години

Имам чувството, че ББ се чувства все едно пада от небето и не е бил през тези 20 години които говори. ББ да не си въобразява, че той е богоизбраният и постоянно говори за морала на хората и кои са грешниците ? Къде беше ББ в периода 2001-2005г. ??? Като какъв работише през този период ??? Явно не е бил на земята а някъде в космоса пътувайки към земята и по-специално към България ? В листата на коя партия бе той или по точно в колко кандидат листи бе той през 2005г. и от коя партия ???