257

SyS

преди 14 години

Браво, намери се някой който да пише и с моя ник 265, 266. Нататък

256

Моника

преди 14 години

Моля. Кои кражби ,новите или старите. Айде ,отиди в някоя община и ще видиш какво е сега. Може би ,по-зле от преди. Гоним старите -да .Това е супер ,а новите ------

255

SyS

преди 14 години

Не просто се заяждам, а се опитвам да Ви обясня по *** начин, че за девет месеца може да се сътвори нещо много и хубаво, нов живот.А не само да се плюе по предишните, и реално нищо да не се прави, поради елементарната причина, че държавата е излезнала голяма лъжица за устата на някой.

254

Анонимен

преди 14 години

А ти какво направи , като виждаш ежедневно подема на корупцията ? Опита ли по някакъв начин да промениш нещо или е по-лесно да даваме оценки във форума и да чакаме некой друг да свърши мръсната работа , а после да казваме , че бавно я вършел и нямало бързи резултати.

253

Моника

преди 14 години

Имам идея ,да и я писах тук. Нови избори и служебно правителство ,но не политици. Защото ги видяхме за 20 години . Знам ,че по време на криза не е желателно ,но по-зле от това не виждам за къде. И разбира се ,че имам идеи за някои мерки.Повечето от тези ,които приеха са неадекватни и неизпълними.Нито пък ще напълнят хазната. А напротив -ефектът ще е точно обратен.Няма икономика ,няма движение на пари .

252

SyS

преди 14 години

Що пишеш г;упости? Точно сега кражбите и корупцията са атакувани явно. Друг е въпросът, че няма кой в съда да ги осъди.

251

SyS

преди 14 години

И на каква по-точно криеница си играят?

250

до 260

преди 14 години

Особено с крещяща некомпетентност.

249

Анонимен

преди 14 години

а мисля , че ще се справиш!

248

Анонимен

преди 14 години

Е? Какво общо има бременноста /при човека/ със сроковете в икономиката, политика и социалното развитие? Или просто се заяждаш?!

247

Моника

преди 14 години

Виж ,аз гласувах за Костов и имам право да не харесвам това управление. Но никога не съм и очаквала новата власт да върне на хората доверието ,имайки предвид кой какъв е бил и какво е работил през последните години.И въпреки всичко имах надежда ,че старото няма да е ново. Кражбите , корупцията са в подем сега. Всеки ден го виждам. А тези 8 месеца никак не са малко за каквото и да било.Нищо не се прави. Това е.

246

Анонимен

преди 14 години

Ами не се нерви , а помисли малко логически?Или ако имаш някаква градивна идея сподели я , а не критикувай само! Много лесно се дават оценки , но повярвай миличка трудно се оправят чужди бакии!!!

245

SyS of 258

преди 14 години

Уви не съм Бойко !

244

Анонимен

преди 14 години

ами вземи че ти пък го роди!

243

Моника

преди 14 години

Как да не се нервя ,след като чета глупости . Тия крали ,ония грабили милиони .Ами тези какво правят. Изваждат на показ неща ,които народът знае. И какво от това. Няма бизнес ,фирмите фалират , а тия си играят на криеница . И ми вадят всеки ден далавери ,замазват очите на хората с някакви глупави акции ,а държавата затъва..

242

SyS до 254

преди 14 години

За девет месеца се ражда дете. Бойко кога ще роди неговото ?Та да го чакаме ?

241

Анонимен

преди 14 години

Само да попитам благодарение на власт имащите ли изплувахме тогава? Или пак народа обра парсата?

240

Анонимен

преди 14 години

Monika, принципно съм съгласен, ама 8 месеца не са чак толкоа много време. Трудно се работи, и се компенсира, каквото някой съзнателно е затлачил, покрил, съсипал, преди тебе! Лично аз съм склонен да изчакам още, да видя ще се ориентират ли най-после. Щото иначе /не съм вярвал, че някога ще го кажа/, Иван Костов остава последната надежда!

239

Моника

преди 14 години

А ти миличък помниш ли предишната криза или ще напишеш ,че тогавашната криза беше по-малка и незначителна. Е, .............и онези грабиха , обраха на хората парите от банките ,но изплувахме ,нали. А ,сега ,накъде. Плуваме или се давим.

238

Абсолютно подкрепям

преди 14 години

Абсолютно подкрепям 239 - *** народ слаба държава !