69

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно си прав, колкото падна цената на парното и цената на водата в София. Бойко забрави, че стана кмет с обещанията да развали концесията на "Софийска вода" и на "ВОЛФ" и "ДИТЦ". Изгони само Румен Вълка за да намести "ТИТАН', така че само приказки от тоя

68

Колт

преди 14 години

Боко, Боко от всичко, което изговори само едно нещо не разбрах? Възмущението ти срещу високите потребителски цени на тока ли е или срещу нещо друго? Щото ако е срещу първото решението е много просто - искане от ДКЕЕР да се предостави от всяко ЕРП и НЕК обосновка на цената, след което орязват от нея необоснованите разходи за заплати на директори, екстри и т.н, междувременно освобождавате цената на тока от ДДС и от другия месе цената на тока се срива с 50% надолу.

67

455

преди 14 години

как ги смяташ тия цени теб средните величини ти се отдават като свинско със зеле един ял пържоли , а десет постно зеле , но средно било свинско със зеле - приблИзително

66

Смях

преди 14 години

А изцепката на Боко от вчера че щял лично да ходи да проверява къде какво са инвестирали :)Предлагам му да си вземе поне 3 месеца отпуска че нямам намерение да му плащам почивките и медийнте изяви че той тръгне ли след него ще се юрне и една сериозна тумба журналисти.А само във един столичен квартал да обиколи подменените трансформатори ще му трябва половин работен ден.

65

Анонимен

преди 14 години

И като си тръгнат може да забравим за бизнес в Европа обаче. Ще си седим тук и ще си правим бизнес с турците и това ще ни е. И с руснаците, разбира се.

64

Анонимен

преди 14 години

Хайде сега Премиера вместа да хока медиите да каже той като какъв играеше в Правителството когато се приватизираха тия дружества.Давам два жокера-1 Правителството беше на НДСВ .2.Министър беше Лидия Шулева.И сега отговора.Ами Борисов беше Главен секретар на МВР.Проспал ли е тия приватизацийки или е нямал време.Сега пък медиите били виновни

63

Монк

преди 14 години

Не е нужно да гонят чешко-австрийско-германските паразитни ЕРП. Те не са виновни, че някой им е дал зелника преди 5 години (срещу сещате се какво). Ако ги изгонят ще има съдебни процедури, неустойки, глоби и т.н. Държавата (ако иска) може да направи бизнеса им в България достатъчно непоносим за да си тръгнат сами.

62

Мариан

преди 14 години

Чез Е он и Евн да не казват къде колко са инвестирали, а да кажат - КОГА ЩЕ ИЗПЛАТЯТ ДИВИДЕНТА НА ДЪРЖАВАТА????

61

шейх

преди 14 години

Боко,Боко много приказки малко работа.Хвърляш фитил с думи наивни,думи които хората искат да чуят.И после всичко си остава по старому.*** бабите на пейката викат ааа Пено вчера Бойко каза,че тъй щял да напрай и ша намалят тока е да ама не.Пак ни забърсваш очите с поредния кьорфишек и се моля дано в БГ да има повечко хора които да виждат що за човек си просто цар на нищоправенето и нищоговоренето.

60

Ми

преди 14 години

ейй тези като ги дават тия изявления за колко инвестиции са направили направо ще кажеш, че всичко е електронно, безпроблемно и безплатно. електромерите бяха собствени на гражданите, щяха да ги изкупуват да станат на дружествата - е не помня някоя сметка да е била даже с 2 стотинки по-малка и да пише че е било за изкупуване на електромера. Най-накрая ще се окаже че наистина са ги инвестирали, ама в нечий джоб.

59

глас от народа :

преди 14 години

Бойко, изгони ги !

58

Гочо

преди 14 години

Основната хранелка е ДКЕВР, май... Там се правят цените. Договорите е сключвала Шулева преди време.

57

Анонимен

преди 14 години

Нормално е да иска свое лоби в енергетиката ББ. Там парите са много.

56

здфгсшр

преди 14 години

грг5ер

55

българин

преди 14 години

АЕЦ 66 лева. ВЕЦ 72 лева. ТЕЦ 76 лева. ВЕИ (възобновяеми енергиини източници) - 90 лева. Това са приблезителните стойности и средното аретметично е 88. Да не се чудите какво става. Че единиа ден казал 88 другиа 66 ;)

54

до Гочо

преди 14 години

Ебалилсам го не ги познавам Гоче, не ме интересуват братче, толко са ми еднакви че не знам :-)

53

...

преди 14 години

neznam koga premiera shte spre da se zanimava s gluposti i edinichni sluchai, vmesto da zapochne masova proverka po firmite kadeto osigurqvat rabotnicite si na minimalnata rabotna zaplata ili puk izobshto ne gi osigurqvat kato im pishat grajdanski dogovori

52

Гочо

преди 14 години

ЕРП-етата и в Националният Исторически Музей да пак ще се краде.

51

Васил Петров

преди 14 години

"Договорите с ЕРП-тата са лобистки, отсече Борисов" - затова който ги е сключвал - в затвора!

50

Анонимен

преди 14 години

Който се надява на намаляване цената на тока да отиде на психиатър - може и нищо да му нема.