60

НЕЛИ

преди 14 години

ВСЕ ПАК Е КУХАРКА ЗАЯДЛИВА ГАДНА ЕНДОКРИНОЛОЖКА ЗНАМ Я! НЕ ОЧАКВАЙТЕ НИЩО ДОБРО ОТ НЕЯ, ЯКО Я ПЕРАТ ТОЦИТЕ ПОЗНАВАМ Я!!

59

НЕЛИ

преди 14 години

ХА ХА , БРАВО ТОЧНО КАЗАНО! И АЗ КАТО МЕД. РАБОТНИК КАЗВАМ СЪЩОТО , ПРИ ПРЕКОМЕРНА УПОТРЕБА ДОРИ ПОВИШАВА ХОЛЕСТЕРОЛА! ТАЯ МИНИСТЪРКА Е ПСИХАРКА САМО КАТО Я ГЛЕДАМ1!! ОТ КОЯ КЛИНИКА ЗА ДУШЕВНО БОЛНИ Я ИЗМЪКНАХТЕ/?/ ПРЯСНОТО МЛЯКО ДОРИ НЕ Е ЗА ПРЕПОРЪЧВАНЕ СЛЕД 35 ГОД ВЪЗРАСТ!! ДОБРАТА ДОКТОРКА - МИНИСТЪРКА ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ!! СМЕШНИЦА!ВАЖНОТО Е ЧЕ БОЙКО СЕ КЕФИ ОТСРАНИ НА ЛУДАТА!

58

напомняне

преди 14 години

Забрави да добавиш кукумицина, хихихихихи!

57

до 26

преди 14 години

Ама ти НАИСТИНА си кръгъл ***! Ти не можеш да се справиш дори с това да си запълниш с нещо смислено времето. Захранваш форума с безмерната си мъдрост, без даже да знаеш за кого и за какво говориш. Аман от мухльовци като теб с високо самочувствие без капка покритие, разбиращи от всичко - футбол, политика, медицина, атомна физика, психология, да не продължавам, че току-виж пропусна някоя сфера, в която си компетентен, ще вземеш да се обидиш.

56

Ан

преди 14 години

посещавала съм поне 4-5 ендокринолага, нито един не ми помогна. Накрая взех нещата в свои ръце и подобрението е трайно. Лекарите ни тъпчат с лекарства, а формулата за лечение е съвсем проста - укрепване на имунитета, т.е. приемане на ненаситени мастни киселени + витамини + минерали. Комбинацията от трите прави чудеса.

55

КРАВА

преди 14 години

МЛЯКОТО Е ВРЕДНО ЗА ВСИЧКИ ОСВЕН ЗА КЪРМАЧЕТАТА *** АЛООО МИНИСТЪРКАТА !!!! КВИА СЕ ТЕЯ УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ!!! БОЖЕЕЕЕ УЖАС!!

54

Анонимен

преди 14 години

Жизнерадостна възрастна госпожа,дано с нейната ведра усмивка да осветли и здравеопазването.

53

Анонимен

преди 14 години

И Маргарет Тачер да сложат все тая, няма оправия тази здравна система наша!

52

Смех

преди 14 години

Всеки се ображда със себеподобни. Дори и Великият.

51

Обграждач

преди 14 години

Бойко, себеподобните!?!?

50

az

преди 14 години

На тая и липсва само косата :) и да приключваме.

49

Анонимен

преди 14 години

Какво ви боли вас на колко е и как изглежда. Човек като човек, вие да не сте много красиви. Тя е там за да върши работа и още нищо не е направила, че да и давате оценки. От тук нататък ще се види става ли или не.

48

Колт

преди 14 години

Смях! Тая ми напомня на една друга особа от близкото минало дето също с песничка влезе в едно министерство - за Любка Качакова иде реч :))) Абе инфантилизмът определено е заразен. Явно на тези целия им мандат ще мине в шеги и закачки :) Боко управлявал с натискане на бутончета, Дянков за нашите данъци се тревожи, а той и лев не е внесъл, пък отгоре на всичко живее и на наша издръжка в Бояна (ако каже някой на какво основание ще го почерпя), а тая с детска песничка поема поста. Бие на старческа деменция :))). Що ли за работа като чистачка ти искат удостоверение от психодиспансера, а за министър не?

47

26

преди 14 години

Какво ми го предлагаш сега, като стана ясна поредната Бокова издънка? да го беше предложил когато и където трябва. Все колкото тази ще се справя.

46

Анонимен

преди 14 години

Данмо не работи както изглежда.

45

Анонимен

преди 14 години

Ако беше някоя млада щеше да кажеш че е много зелена и неопитна сигурно Примитивен балкански манталитет ! На всяко нещо да сме контра

44

до 26

преди 14 години

Ами номинирай ги за министри, какво чакаш? Нито Калинка, нито Ралица имат умствения багаж да направят такова нещо. За подобна реформа трябва много добро познаване на системата и жизнен опит. Абе я ги зарежи и двете, защо направо не вземеш ТИ да я направиш, виждам, компетентен си, разбираш ги нещата!

43

Анонимен

преди 14 години

Пожелавам й успех!

42

Анонимен

преди 14 години

Borisov Borislavova Borisova BBB edno vreme ni razkazaha igrata, sega otnovo se zapochva.

41

хммм

преди 14 години

Прясното мляко е едно от най-вредните неща за възрастните хора. Предполагам, че точно като ендокринолог госпожата добре осъзнава това. Особено се обостриха нещата в последните години, когато в млякото се слагат здраво суроватъчни продукти и животински хормони на растежа, които причиняват редица заболявания на храносмилателната система, а дори се смята, че от тях туморите растат бързо. Надявам се съвпадението да е случайно, но все пак е ендокринолог, така че едва ли...