96

АНТИКОМУНИСТ

преди 14 години

ЗА ГЕНИЯТ ПЛЕШИВКО ДУМИТЕ НЕ СТИГАТ.ЙОРДАНЕ МНОГО СЕ ИЗДЪНИ НО ПАК НЯМА ДА ИМАШ ПРОБЛЕМИ.НАГЛОСТ И ПРОСТОТИЯ В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ.

95

:)

преди 14 години

До 95.А бе ти как си представяш да си хвърлиш документите на ПОЛИЦАЙ и да си тръгнеш необезпокояван??? Луд ли си, какъв си ...???? - не знам ... опитай се да го направиш и тогава коментирай - моля!!!

94

Анонимен

преди 14 години

Ех Лечков, амнезията е лошо нещо... Ако имаш проблеми със зрението и не си видял палката защо караш кола? Случйно да не си си оправил прическата със среден пръст и полицаят да те е разбрал грешно...Какво означава, че си бързал и си оставил документите при полицая? Знаеш ли, че карането на кола без документи е също нарушение?

93

_I_

преди 14 години

"В България двама-трима *** могат очернят всеки известен" Брей, виж го ти "умния и известен", чернели го?! Не спираш на стоп -палка, караш с превишена скорост, преследват те, оставяш си документите и си тръгваш, и отново си в нарушение, че караш без документи "умнико". Ама едва ли, тези неща можеш да стигнеш до тях. Де да беше това в Америка, или в Германия дето си бил, ама нямаше да ти стиска, щото там беше никой, а тук се бараш за някой, че и известен!!!!

92

Анонимен

преди 14 години

Господин вътрешен министър, направете така, че полицаите да спрат да се страхуват от мутрите с лъскавите коли! Случаят с Лечков е добър повод за това! И разкарайте полицейските шефове, които си пият питието с престъпниците, за да не чуват редовите полицаите после: "Абе ти знаеш ли кой си спрял, бе? Не знаеш ли, че е човек на еди кой си...!" Няма нормална държава без силна и безкомпромисна полиция!

91

Анонимен

преди 14 години

ти не им бери грижа-полицаите перфектно са си свършили работата. той надменно им е хвърлил книжката-нали сам си каза.обаче те са предупредили колегитне си,и я виж как го причакаха до стара загора и : хооооп,актче,че кара без документи!

90

Анонимен

преди 14 години

edin ot novite pravoimashti komunisti.Ida ubie niakoi pak shte se oterve.

89

:)

преди 14 години

Алексей Петров как го проснаха???? А оставят Лечков да ги ПОДИГРАВА??? ***!!!

88

:)

преди 14 години

До 91.Ами именно, що не го арестуваха??? а??? ами се оплакват като малки деца????НАЛИ са ВЪОРЪЖЕНИ!!! Баси ***

87

Анонимен

преди 14 години

кой ти говори за виновен или невинен ,бе? говорим си тук всеизвестни истини,че лечков е АРОГАНТЕН ***. полицаите да му пратят личната карта? да сте чували за един случай от преди 1989-та год ,как точно в сливен полицая петко бръснаря надупчи талона на шофьора на людмила живкова? лечков кой е?

86

Анонимен

преди 14 години

Ц-ц-ц-ц... Розово не му отива :))))))

85

boy

преди 14 години

***...

84

Анонимен

преди 14 години

83, На него не са му искали. Най-вероятно той е предложил. Познавам такива *** като Лечков. Те са много по-корумпирани от милиционерите.

83

:)

преди 14 години

До 76.Сложиха им камери, ала те не ги включват, поне във вчерашния ми случай /описан в началото на коментарите/ камерата и компютъра не работеха. Имам случай в който работеха и бяха заснели драстичното ми нарушение, ала минах с 20 лева ... кво да ти кажа ... Лечков е НЕВИНЕН!!!

82

Анонимен

преди 14 години

Идея нямам що за птица е Лечков като кмет - живея далеч от Сливен, тук си имаме наши местни проблеми и местни велможи. Мисля си, че въпросът е по-скоро принципен. И засяга почтеността на една политическа /вече политическа/ личност. Ако преди 15 години е било донякъде обяснимо гаменско поведение, сега г-н Лечков следва да пази политическия си авторитет и да спазва закона. Дори и да не е съгласен с решението на един представител на закона, редно е да се държи подобаващо.

81

Holly

преди 14 години

Да, но не можеш да вземеш от нечия устта, изрeчeния и подходящи думи, за да ги вкараш в друга уста, защото днес ти е, така длъжността и не може да си позволиш да говориш, така, както вчера.Дрехите, това вече е въпрос на вкус и предпочитания, винаги може да си промениш стила на обличане, дори и начина на поведение, според ситуацията.Що, се късае за служебните задължения не мисля, че те имат нещо общо с по- горе, изброеното.

80

Gaskoing

преди 14 години

Може да е всякакъв ама вкара на световните шампиони от 1990г. на Германия!!!

79

:)

преди 14 години

и ако не ги удовлетвори поставената банкнота Ви пишат съответния акт. Нещо такова се е случило и с Лечков, а СЛУЖИТЕЛИТЕ го атакуват като защита на действията си и т.н. ЗА МЕН Лечков е НЕВИНЕН!!! Въпреки, че не го харесвам, нито като човек, нито като политик... Нека да сме справедливи!

78

uha

преди 14 години

сливенски *** с прекалено голямо самочувствие,подобно на всеки спортист забогатял не с ум,а с крачета.В Сливен се подкрепя само от ***.т.е

77

Анонимен

преди 14 години

Значи ние можем да чакаме куките, а господин Сливенски селянин не може? И що така, бе селски?