179

Анонимен

преди 14 години

Do Васил Митов,kakva przedura oprostqva6 be MALOUMNIKO???6to ne si kopa6 lozeto a plu6ti6 po klaviaturata....

178

до 166

преди 14 години

А,сетих се,чичовото-със СРС-та ,разбира се!

177

Кошаревски

преди 14 години

Прекрасно ! Готов съм веднага да потвърдя каквото ми наредят и където трябва ...Имам и приятел спец по изготвяне на СРС ....Само чакам оферти за финансовите резултати - Пишете ми на адрес:Коце-Кошаревски***Анонимен-свидетел

176

до 177

преди 14 години

До сега осъдени няма, защото ченгетата и прокурорите не искат да осъдят тея дето им снасят! Сега ще могат да натресът всичко на всеки - както те си поискат!

175

Charli M.

преди 14 години

Sega razbiram kolko tupaci ima v BG!!Tezi koito podkrepiat tozi nachin za osujdane. Glupaci, ne razbura te li, che edin den ako nekoi ot vlasta ne te haresva si..svurshen. S izmisleni SRS i "anonimen" svidetel MOJE DA BUDE OSUDEN VSEKI NEUDOBEN!!!Taka se vrushatem vuv vremeto na Vishinski. I EDIN DEN se pitam az, kogato se smeni palachinkata,kude shte se kriat Gereberite.Horata s toiagi shte gi goniat!!Vsichko se vrushta!

174

Анонимен

преди 14 години

Аз тази статия я разбирам че могат да те съдят по скалъпени доказателство. Дай като не можем да осъдим престъпниците и да им лепнем нещо. Каква ти е гаранцията че нчма да лепат на невинни граждани или мислиш че са толкова съвестни и добри да не го правят.

173

Васил Митов

преди 14 години

Ееех, няма оправия. Абе така като гледам, ако се разровя дали няма да открия 1 и също име във форумите с 10различни мнения по една тема?Ок.Ха си представете заглавие на статия от преди 3 дни. Бившият гл. прокурор Никола Филчев е арестуван за тежко престъпление- кражба в особено гол. размери (200,300млн,млрд) и т.н. Започвате да РЕВЕТЕ- Е, ТОЯ СЯ КАК ЩЕ ГО ОСЪДЯТ КАК ЩЕ ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА.Днес ви сервират, че опростяват "процедурата"-А вие? Законът нарушава човешките права.Единство липсва...

172

Анонимен

преди 14 години

Анонимни свидетели ООД.Дискретност, сигурност, професионализъм.Работим и със СРС на клиента.:)

171

Анонимен

преди 14 години

Хахаха..... готов милиционер си!

170

Ахам

преди 14 години

Един свидетел срещу Емилия Масларова го пребили...сигурно има много бедни хорица дето знаят по нещо за някой дирибей, но си мълчат за да останат живи и здрави. *** живот. Вие казвайки полицейска държава май имате точно това предвид- *** живот. Говорите за нарушаването на права и демкрации в България, но в България няма права и няма демокрация за обикновенния човек. И само като се замисля колко хора са свикнали с това, ми става адски жал

169

чичо

преди 14 години

А ми в даден случай няма ме други начини?Имаме СРСта с участието на двама анонимни свидетели?И показанията им като анонимни свидетели?А това ,че не се прави никъде не го пише императивно ,че е забранено.А това което не е забранено в съдебната практика е допустимо.

168

яер

преди 14 години

абе аз не разбирам за какво мрънкатеот несправедливост нещата се променят към несправедливосттоест нищо не се променя

167

Анонимен

преди 14 години

Кога Национална Служба Полиция ще си върне името Народна Милиция? Кога ДАНС ще си стане просто ДС? Господа политици гласували за това безобразие - Левски се е борил "За чиста и свята република" не за чиста и свята милиция.......

166

Стоянов

преди 14 години

О ,Лили Марлен...

165

ББ

преди 14 години

Очевидно правната подготовка на юристите от ГЕРБ е на най-високо ниво. Предлагам всички те да тръгнат по света, за да предадат и на другите народи юридическия си гений !

164

hm

преди 14 години

Липсата на исторически знания води до повтарящи се исторически събитя.

163

до 143

преди 14 години

Ти сигурно си от ония житейски мишки,от които никога нищо не е зависело и не са взели едно по-важно решение в живота си от това след биричката да праснеш един кютек на жената.Като попаднеш в ситуация да поемаш сериозни отговорности и да се налага да засягаш интереси,винаги ще се намери желаещ да ти спретне нещичко гнусно,пък и възможности за това.Свободата,Санчо,е осъзнато задължение да поемеш отговорност.

162

ЛИЛИ

преди 14 години

Ееее.. вие какви хора сте? От къде идвате? Не се ли числите към тези 7 000 000 българи, които изнемогват от политическа, олигархическа и улична престъпност. Ревем всички, че сме нямали вкарани в затвора големи престъпници, а после като сложат закони за защита на анонимното свидетелство и възможността за използване на СРС (което го има в много държави) говорите за полицейска държава..Какво искате вие? Да си живеете в разорания двор?

161

Стоянов

преди 14 години

Първите шпаги на властта ,Искра и Цецка това можаха да родят.

160

Ц.Р.У.

преди 14 години

ОТДАВНА Е ПОД НАШЕ НАБЛЮДЕ НИЕ ---ТОИ НЕ Е ПОЖАРНИКАР .А Е ОТ ЧАВДАР