232

edno kuni

преди 14 години

Уф, ама поне смени някой препинателен знк, стига с тези повтаряши се предварително подготвени листовки.

231

edno kuni

преди 14 години

Анонимник, поне си сложи едно име. Например... агент Гоце.

230

КОСТОВ, НАГЪЛ СИ !

преди 14 години

Костов, нагъл си! В интервю за 24 часа лидерът на ДСБ Иван Костов твърди, че мафията управлявала България от ... осем години, което означава, че автоматически изключва себе си като бивш премиер и се вкарва в графата ангели небесни. Ужасната истина е, че има октоподи в съдебната власт, в прокуратурата, в енергетиката, в здравеопазването. Здравната каса е обирана чрез излишни, дори вредни операции. Това не е ли октопод? Има октоподи навсякъде, защото 8 г. мафията е управлявала страната.Сега се сещам за председателя на ВКС (Лазар Груев - бел. ред.), който по безкрайно неуместен начин каза, че стискал зъби. Той да си представи как стискат зъби стотиците хиляди българи, жертви на ненаказани престъпници. Защото са им убити близките, ограбили са ги, отвличали са им децата, направили са ги наркомани. Къде се намира той да казва, че стискал зъби?! И това, при положение че зад гърба му стои един прононсирано корумпиран ВСС.Алексей Петров не е главата на октопода. Той има много глави и много сърца, казва още Костов.Командира е изключително нагъл, забравяйки защо народа не иска да го чуе и това бе доказано на всички избори досега от неговото управление насам. Костов забрави каква криминална приватизация се вихреше по негово време и какъв бандитизъм и разчита, че влизайки във властта днес под мотото избираш Бойко, получаваш Костов, може да успи българите.Апропо, Алексей Петров наистина не е главата на октопода, защото точно по времето на Костов е пратен като агент под прикритие в Кремиковци. Е, кой е сърцето тогава на Октопода?

229

Анонимен

преди 14 години

едно куни,това че не ти харесва филчев не значи, че филчев не е прочел правилно цифрите :)а пропо, костов обеща навремето че от приватизацията ще влезнат поне 20 милиарда, защото `обезценяването на активите е поне 50%`.....но кой ли от вас, костомолците, помни такива работи....а това, че за всичките 4 години костово разпродаване на България в бюджета влезнаха по-малко от 3 милиарда лева - адски лесно е да се провери :)

228

избирател

преди 14 години

Сите комунисти пръскат слюнки за Костов? Колко бил корумпиран и забогатял. Къщата на дъщеря му - гола вода, ака за нея е крал - халал да му е. Същата ли, друга ли дъщеря, мисля, следваше в Италия, май дизайн. Половин България бил заделил за себе си, другата я унищожил. Фондацията на партийната, жена му, приела пари от руски КГБ-ист. Смешки. Бяс, а той нищо не им направи, освен че половината станаха милионери. ТАМ Е ПРОБЛЕМЪТ, ЧЕ САМО ПОЛОВИНАТА. ДРУГИТЕ СЕ ПЕНИТЕ, ***!

227

до 220

преди 14 години

защо съдиха само българките/аз съм чувал че арабите не си падат по лезбийски испълнения, как няма един либиец съден за разврат - сигурно те само са мастурбирали това не се смята

226

x

преди 14 години

kostov shte ostane v istoriata na balgaria politika koito se spravi s nai tudnoto polojenie sled89.uspia da vastanovi hausa v stranata .krizata togava beshe blokirala cialata darjava.

225

до 220

преди 14 години

не можеш да го кажеш защото такива като Костов те наричат к-ва ***, които храниш с данъците и които трябва да те защитават когато си зад граница/ако това бяха рускини, американки или други едвали щеще да има такъв цирк/, за нефта питай чичко Гугъл/Булгаргеомин, комунистите дето уж мразят Костов му оставят златна мина, какво прави той, разбери сама, и когато един ден истината излезе наяве се извини на тези хора дето страдаха за тоя що духа/защото Костов е един тромпетист.

224

Анонимен

преди 14 години

Който има доказателства срещу костов и които и да е да ги даде в прокуратурата ! Видяхте какво стана между Дянков и Първанов .Така и не разбрахме милярдер ли е не е ли млад и въобще врели не кипели.

223

HRANA ZA VSI4KI

преди 14 години

бъркаш леко годините, бате. га маргините и маджо си стъпваха на краката беше 93-94. по време на костов си спомням закриването на сик-ове вис-ове.... спомням си и преди него, га леля ми ми пращаше по 100 марки и цяла седмица пазарувах на версия в магазина, щото нямаха пари да ми върнат ресто. Не яе имаше кво да се купи де. ти помниш ли?

222

костов

преди 14 години

югоембаргото?

221

анонимен

преди 14 години

Като чета ,оставам с впечатлението,че повечето от викачите за Костов са почти сукалчета,и понеже нямат спомени за управлението на Костов,като се наложи да говорят за нещо, случило се по времето на неговия мандат,започват с думите:"когато бях малък.....".А за това какви ги е вършил Костов,докато вие сте били в началния курс,по добре питайте вашите майки и бащи.Те със сигурност помнят.А Костов-той е опериран от спомените си,както и от чувството на отговорност.А за съвест да не говорим.

220

присмехулник

преди 14 години

Когато Маргините и Маджо се утвърждаваха на върха в сенчестата икономика Първанов беше "юноша бледен", а Костов премиер. Ако пък си подръжник на Костов Маргините не споменавай-ще ти се смеят. Не знам дали Цветанов се изпусна случайно за тях или и той се бори за мястото на Петър Танчев при Бойко борисов и вижда конкурент в Костов

219

edno kuni

преди 14 години

Смешно е като папагал да се повтаря казаното от *** Филчев: 30 милиарда... 3 милиарда... Ами защо тогава другарят Жан не направи приватизацията, та да вземе повече пари? Ама затова трябва кураж. Аз не знам дали Костов е въртял далавери, но поне показа кураж за промени и то в най- тежката ситуация за БГ.

218

kostov

преди 14 години

NAI GOLEMIA KENEF

217

Анонимен

преди 14 години

Маджо бил приятел с Големия Маргин, познавал Доктора и бил учтив с Гоцев - заглавие от новините. Колко само са си учтиви помежду си! Спомнете си кои други бяха на юбилея на Гоцев. Ама червените едно си знаят, едно си баят- Костов е най богатия у нас, той съсипа България...

216

рисмехулникна

преди 14 години

на това. Акт не морален и незаконен. Атанасов е осъден Костов се фука че не е отсъден. Прецени сам приятелю

215

Анонимен

преди 14 години

марианче, скъпа,тоя дет купи кремиковци за левче ли е от позитано?ей, аман от нагли платени костомолци.......

214

за Костов феновете

преди 14 години

През управлението на Костов му съобщават че инвеститор иска да купи България но без българите.-Нека мине зимата -отговаря той

213

Присмехулник

преди 14 години

Добре щом говориш за САПИО. Г.Атанасов го осъдиха ефективно, че се разпореди да се върнат 200000лева на член кооператори на ЖСКа които поради десетгодишно забавяне на строежа/по вина на Софстрой/ цената на жилищата беше набъбнала чувствително спряо цената на апартаментите от същия вид. Не беше взел санкиция от МС и го отсъдиха. Акта му беше морален, но не по закон.За САПИО Костов освобождава от сборове/мита, акцизи, данък върху оборота/ алкохол и цигари фондацията на свой съпартиец без да има