26

baykolu

преди 14 години

Чакай, че нещо се обърках! Коя е братската страна, която ни причини толкова много злини?! За коя страна става дума?! Не се сещам! Може би някоя от онези, които ни наложиха Ньойския договор или някоя от тези, които бомбардираха София...?!

25

алабала

преди 14 години

И въпреки всичките угоднически простотии на БСП през техния мандат, Русия ги третираше като некви жалки просяци. Путин си правеше редовен *** с тях, като ги държеше по 2 часа пред вратата да чакат за среща, а червените продължават да боготворят Русия...

24

Rolezz

преди 14 години

Аз не знам, защо след всички злини, които братската страна причини на родината ни през изминалото столетие, продължаваме да поддържаме дипломатически отношения с тях!?!?!? Не, всъщност знам. Силите на антибългарските БКП и БСП и техните служби имат значителен превес над разума, националните ни интереси и историческата истина.

23

Анонимен

преди 14 години

От БСП май пак са с няколко епизода назад!Що не вземат да се разпуснат и да ни отърват от слабоумието си?!

22

Анонимен

преди 14 години

КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ ОТ ВАС ДЯСНО ОРИЕНТИРАНИТЕ.БЯХТЕ ГОТОВИ ЗА 5 СТ ДА ПРОДАДЕТЕ БЪЛГАРИЯ, ПЛЮЕТЕ СОЦИАЛИСТИТЕ, ЧЕ БИЛИ ПИОНКИ НА РУСНАЦИТЕ, АМА НИКОГА ПРЕЗ КОМУНИЗМА ЖИВКОВ НЕ ДАДЕ ДА МУ СЕ МЕСЯТ, ДА ИМА ЧУЖДИ ВОЙСКИ И РАКЕТИ ТУК. А ВИЕ С ПАСИ БЯХТЕ ГОТОВИ ДА ПОСРЕЩАТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ С АМЕРИКАНСКИЯ ФЛАГ И ДА ПРОДАДЕТЕ НАШАТА ЗЕМЯ И ЗДРАВЕ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ

21

JIVKOV

преди 14 години

как боли боже прости срамувам се от вас аз не сим учил така ваште родители...тс ''ъъъцццццццццццццццц

20

ЕС

преди 14 години

Какво лицемерие от страна на БСП. Преди години по същия начин се дърпаха и против НАТО, пък после тихом мълком се изметнаха Сега пак разиграват сценки

19

Анонимен

преди 14 години

Абе я се осъзнайте! Тук не става въпрос за БСП, тук става въпрос за еврейските интереси на Сащ и техните съюзници в България - Паси и сие.Вие българи ли сте или не! Да заставате до Паси и капиталистите! Бъдете малко българи поне!

18

ala-bala

преди 14 години

При положение ,че заради искане на НАТО си унищожихме нападателните оръжия, за какво ни е в момента отбранителен комплекс , за тях е ясно ,първата работа на този които иска да напада е да унищожи отбраната на противника ,а през това време НАТО ще има възможността да се организира за ответен удар , така че да си ги слагат в Турция или някъде след Сърбия.

17

Анонимен

преди 14 години

Хах, лицемери! А докато управляваха за всичко клякаха, сега като са в опозиция се правят на големите родолюбци! Дано никога не помииришат власт повече тези *** от тройната коалиция, само затвор за тях!А дали да има ПРО в БГ е вече друга тема...

16

обективен

преди 14 години

Дано не греша, но проблема явно е, че със системите за противоракетна отбрана (зенитни ракети) искат да разположат тук и ракети със среден обсег - те са за наземни обекти доколкото знаем... Просто не са изяснени нещата на широката публика май...

15

Анонимен

преди 14 години

levicata zombirana ot rusnacite

14

Румен

преди 14 години

ТИЯ РУСНАЦИ КАТО КАКВИ НИ ГОВОРЯТ ИЗОБЩО , НЕЩО РЕПУБЛИКА ЛИ СМЕ ИМ, НЕЩО КОЛОНИЯ ЛИ КАКВО. НА НАША ТЕРИТОРИЯ ЩЕ СИ ПРАВИМ КАКВОТО НАМЕРИМ ЗА ДОБРЕ, ТЕ ДА ВНИМАВАТ , ЧЕ ИНГУШИ И ЧЕЧЕНЦИ ИМ ТОЧАТ БАЛТИИТЕ. ВРЕМЕНАТА СА ДРУГИ ВЕЧЕ ОТ МОСКВА НИЩО НЕ ЗАВИСИ , ДА НЕ СА ГУБИЛИ СТУДЕНАТА ВОЙНА, АМА РЕЙГЪН ДОБРЕ ИМ ГО НАЧУКА.

13

baykolu

преди 14 години

Ти наистина ли мислиш, че българите се разпореждат в България?!?!?! Че ние, ей така самички сме решили да помолим Щатите, да дойдат и да си нацвъкат ракетите у нас?!

12

Гошо Тъпото

преди 14 години

Много си прав,само добавям ,че ПРО е отбранително оръжие и ние катосуверенна държава трябва да мислим и за ....това.

11

Devoika

преди 14 години

Ako se nalozi da se polzva "chadura" vsichki sme pod noza.Pri voina pobedite obiknoveno sa pirovi.Pri nova voina moze i daniama hora na zemoata.Ta amerikanzite da si vzimat chadura che taka ili inuche go zabatachihme s voinata v Irak.

10

Анонимен

преди 14 години

BULGARIA EV NATO ANE V SSSR!!!!!!!!!!!!NE GO LI PROUMNQHTE VE4E KOMUNISTITE?

9

Анонимен

преди 14 години

levicata da mal4i

8

кравар

преди 14 години

Май станишката е имал разговор с медведката и е запалил моторетката.

7

високомерен

преди 14 години

Този калфин е един посредствен,жалък комунист.Спомням си,как го тарашиха и го събличаха гол на летище в любимата му русия,а той се наведе.Срам за България.С ПРО напред!Да покажем на наглите руснаци,че в България се разпореждат българите!