125

зъл анон. 120

преди 14 години

Ами айде на бас и за това, че положението в БГ ще става все по-зле!

124

Анонимен

преди 14 години

Подрепям !!! Плебеите трябва да бъдат натикани в техните гьолове!! А на всеки с IQ по ниско от 110 да се отнеме правото на глас.

123

Юда

преди 14 години

Швабата да си гледа Швабия.Ръгайте колкото минуси искате.Не могат да плюят по нас ,да си гледат Бирата и точка.

122

Менката

преди 14 години

Хахаха, Бойко и виновен!!? Няма такова положение. Бойко ще спаси ЕС.

121

СВЯТ

преди 14 години

ЩЕ МИКАЖЕЛИ НЯКОЙ БЪЛГАРИН СЛЕД КАТО СМЕ ВЛЕЗЛИ ВЪВ ЕВРОПА КОЛКО ПЪТИ НИ Е ПАДНАЛ СТАНДАРТА НА ЖИВОТА

120

Анонимен

преди 14 години

А на бас, че Борисов ще е първия преизбран премиер. Въпреки поредната "криза с ***" *** се казва Първанова и БСП!

119

зъл

преди 14 години

Абе като чета такива като тебе направо имам желание да се проведе референдум да се раздели България на две. В едната, може да е много по-малка, да се съберем тия, които искат БГ да е европейска държава и да се спазват европейските правила, а в другата да останат всички анадолски тъпири и да си сложат за премиер Тиквата. От там насетне всеки да се оправя както може.

118

Пеньо Лопатата

преди 14 години

Бойко е бил 5 пъти социалистите,5 пъти подред ... 5:0 за Бойко :) хахахаха :)сега ще бие и тези :) кво като са европейски социалисти :) хахахахахамачкай,Бойко,мачкай :) бий за да те уважават :)

117

Менката

преди 14 години

Бойко се оака и му е време да се осъзнае и да спре да се излага. Хората в ЕС му видяха некомпетентото управление.

116

зъл

преди 14 години

Няма да озреят! Българинът е *** и *** ще си остане (отнася се за 39% електорални ***, натресли ни Тиквата).

115

Ернесто Гевара

преди 14 години

хахаха,казаха му го на Бойко ... "парашутиската ти не става" :)) Бойко е имунизиран против вина :) за него "аз съм виновен" не съществува ... всеки достоен човек когато е виновен за нещо би си признал ... но политиците не са хора ... :)

114

Анонимен

преди 14 години

aaaa Уставният капитал на компанията е бил 5 000 edinici! OKa УMMствeният капитал на Jelewa, kolko edinici e bil? kwo: УMMствeният капитал на Jelewa, twa pa kwo e?

113

зъл

преди 14 години

Абе ненормалнико като не щеш да спазваш правила и изисквания кво правиш в ЕС? Там нещата са прости има правила, които се спазат от всички и погазването и незачитането им е недопустимо. Че пожарникаря и тимаджийката си мислят, че това им е смешната държава, проблема си е техен. Иситината е, че благодарение на такива като мутрата и мутресата за БГ няма място в съюза.

112

az

преди 14 години

По принцип си прав, но тук разликата е огромна - този премиер е тотален *** и с мутренското си поведение може да предизвиква единствено проблеми и крайно негативни реакции. Помнете ми думата ако Тиквата остане на този пост повече от още няколко месеца България освен, че ще е посмешище за целия свят ще бъде или напълно маргинализирана или изхвърлена от ЕС!

111

Гошо Тъпото

преди 14 години

Много си прав и това още веднъж подчертава че тези хора -върхушката наБСП и техните ортаци са .....***.

110

Анонимен

преди 14 години

Според мен не те са виновни! Виновна е на 1 място Желева, че е решила да се прави на НАГЛА не пред, когото трябва и на 2-Борисов че не предприема адекватни мерки, защото много и "вярва".

109

СВЯТ

преди 14 години

ДОРИ ЦАР БОРИС СТОЯЛ ХРАБРО ПРЕД ХИТЛЕР ТО СЕГАШНИТЕ САМО СЕ КЛАНЯТ ПРЕД НЯКОГО СИ

108

Анонимен

преди 14 години

Na tazi snimka Bore so4i koi ste e sledvastiata kandidata.Nisykpredizvikvast ogromno o4udvane i stoiast izvyn kadyr.koi e towaCECA ot PLEVENNNN

107

НЯКАКЪВ СИ ШУЛЦ

преди 14 години

Явно и в Европата има *** с власт и без мярка. Стойностен политик не би си позволил да коментира по този начи премиер на държава-член, избран от народа на тази държава. Това е недопустимо! Забележете, не коментирам нито кой е, нито към кой народ принадлежи, нито каква е партийната му принадлежност. Говорим за допустимост на политическо поведение.За протокола - не харесвам Желева, не харесвам Борисов и дори не ги уважавам. Но уважавам държавата и идеята за интеграция на европейските народи.

106

зъл до 100

преди 14 години

Скоро и това няма да имаме. Като гледам какво е отношението към тях и условията, които им се създават на следващата олимпиада медал няма да имаме.