237

Червения барон

преди 14 години

Хайде да се разберем.Комунистити има в партизанските книжки и тук таме по някой порутен паметник, обект на изцепките на Г. Жеков. Към настоящия момент, най - много ви плашат с комунисти, същите, които преди ви плашеха с капиталисти, империалисти и фашисти. Защото сега те станаха капиталистченца и сякакви леви уклони са вредни за успешното им капиталистическо развитие.

236

Gaskoing

преди 14 години

От тук нататък всичко започва да се увеличава отново. Мисля, че още нищо не сме видели като мизерия и глад! заплатите ни ще закасняват и ние ще мизерстваме!

235

Анонимен

преди 14 години

OSTAVKA TAKA BI NAPRAVEL VSEKI MINISTAR V NORMALNA DARJAVA 6TOM E NEGODNA ZA EVOPARLAMENTA ZNA4I E NEGODNA I ZA NAS

234

Анонимен

преди 14 години

Абе, истината е една: няма значение дали си в България, дали си в Брюксел, или в Бурунди (това е африканска република). Ако навсякъде си вършиш съвестно работата и се стремиш да ставаш добър в нея по СВЕТОВНИ КРИТЕРИИ, а не по критериите на съседката, то всички, ВСИЧКИ ,ще те уважават. Ако се правиш на интересен, рано или късно ще те разконспирират и ще ти го върнат тъпкано!

233

Анонимен

преди 14 години

а дянков какво е показал освен зъбите си?

232

Анонимен

преди 14 години

Не я оставихме, защото трябваше да има чистка. И заради болните амбиции на една нискоинтелигентна мутреса.

231

Анонимен

преди 14 години

Ако преизчислим оценката по шестобалната система Желева е получила 1,8, т.е. и за двойка не стига. Май ще трябва да повтаря класа. А инспекторатът да провери учителя

230

инженеро

преди 14 години

дори 1,5 точки са й много това означава ,че е отговорила на по-малко от една четвърт въпроси задоволително , а аз като я гледах тя почти на нито един не отговори. Баси ,че аз по-добре щях да се справя бе!

229

Логика

преди 14 години

и все пак ще изберат Желева, не защото е много красива и кадърна, а защото такива са правилата на ЕС - цялата комисия се одобрява "АН БЛОК". Не може заради това, че една наша хубавица е гангстерска невеста да лишат от комисарство и другите 14 човека. Тогава пък ГЕРБонекадърниците ще минат в атака и ще пишат "Видяхте ли, бе комунисти, видяхте ли че всичко е лъжа и постановка на Станишев". Смешно, братя българи. Истината е че вече поне всички ще знаят, че Румито е доста *** и не става.

228

Анонимен

преди 14 години

Айде, Бойко. Нали си мъж и държиш на отношения с ЕС. Излез и оттегли кандидатурата й. Свали товара от раменете на приятелите ти от ЕНП. Не ги излагай.

227

Kamen

преди 14 години

Желева е един от хората, които бяха много силно толерирани от премиера Борисов, но за разлика от повечето други като Дянков и Цветанов, тя поне до момента не е показала нищо, с което да заслужи това доверие. Не знам дали някога ще доживея България да има министър-председател, който да оценява хората по техните качества, а не само по партийна принадлежност. Имахме един изключително кадърен еврокомисар, спечелил много награди, включително комисар на годината - г-жа Кунева. Защо не я оставихме?

226

НДСВ

преди 14 години

Ама и тея от комисията се изложиха!Как може?!!?!?За какво и дадоха тази ниска оценка?ТА ТЯ ГИ ПОКАНИ НА ГОСТИ-У БУРГАС!?!?!?!?!ТИЯ Е ЕВРОКОМИСИЯТА НЕ РАЗБИРАТ ОТ ГОСОПРИЕМСТВО :Р

225

марти

преди 14 години

Кардашев,ти днес май си забравил да си вземеш хапчетата???Къде ги бил натикал бете ти Бойко комунистите,че не можах да го схвана нещо???То и сега,накъдето,и да погледнеш все комунисти виждаш бе,пиле мамино!!!Че той и бате ти Бойко си има един такъв при него,който е явен,а колко са скритите като Желева е отделен въпрос!!!Така,че преди да ги натикате в канала на историята,първо си измийте гурелясалите очи,че да ги видите къде са!!!

224

До Кардашев -2

преди 14 години

Ако мислиш, че съм много краен, приеми, че ми омръзна вече повече от половината ми живот мина под знака на политици търсещи алиби за миналите си грехове; на тюфлеци, които са яли и пили преди 10 ноември, а сега станаха видни бизнесмени, пак поради верността си, а не поради компетентността си. Пак заради тях хората от моето поколение 40 г. сме духове! НЯМА НИ НИКЪДЕ! Никой не ни представя във властта, никой не се интересува дали можем нещо или не. Ние сме мизансцена на "лошия материал" ! Ай сикти

223

koko

преди 14 години

Буба4ко, тя може да е една от вас, но не е определено една от нас. Не става за нищо "бандитската невеста". Хората го видяха.

222

Врабчов

преди 14 години

.... И все пак, България ще пребъде, като показва характерния Ганьовски дух и презентира в Европата нестандартен тип еротика.

221

Желева

преди 14 години

Не ми се сърдете на мен! Аз съм само една марионетка на ББ и изпълнявам неговите заповеди!

220

Електорат

преди 14 години

Това е поредното доказателство, че на избори се предлагат и избират хора, които нямат нищо общо с мнението на избирателя.Ние се лъжем сами, че тъй както лъжем в България,така можем да лъжем и в Европа. Детска наивност водеща до детска педагогическа стая.

219

Подкрепям колегата

преди 14 години

Чакам ония "смелчаци" от господари на ефира, дето и на умряло куче нож вадят да номинират Желева със Златен Скункс!

218

до Кардашев

преди 14 години

Много са ти объркани нещата, сори. Борисов не е бил само охранител на Тодор Живков, той си беше и редовен член на БКП. Дори отказа да се деполитизира, като служител на Пожарната, когато това беше наложено от правителството на Костов и я напусна, само и само да запази Партийния си билет. А напускайки Пожарната основа мутренската фирма ИПОН-1, което по-късно бе преименувана в ИПОН-2. Съдружник в ИПОН-2 е жената, с която живее - Цветилана Бориславова, сега собственик на СИ-Банк. Последната пък е дъщеря на Генерал от Първо Главно Управление на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и бивша снаха на члена на ЦК на БКП Иван Абаджиев. Четете повече, бе хора. Четете за да не се излагате по форумите, както Желева се изложи вчера пред Европарламента.