243

Анонимен

преди 14 години

Докато месечните ни заплати са колкото сметката за вечеря в ресторант, все ще сме зле.

242

ROBI PAK VI LAJAT :

преди 14 години

TAKA E DOKATO PRODALJAVETE DA GLASUVATE I DA VQRVATE NA POLITICI SHTE MRETE OT GLAD ROBI !

241

Raven

преди 14 години

Някъде в някоя медия уж били казали нещо ,но то било потулено защото медията уж била на еди кой си който пък бил човек на знаеш кой.В крайна сметка имаше едини пари ,но знаеш как УЖ стават някой неща по принцип и нищо не се появи щото въпросната знаеш коя медия беше УЖ собственост на знаете всички кои.Иначе се говореше упорито в някой кръгове за едни пари по едни проекти които знаем как стават нещата , обаче.....

240

Без коментар

преди 14 години

По отношение на България и Румъния агенцията на Рубини е категорична, че двете страни няма да видят положителен икономически ръст до 2011 година; за други държави в региона - Хърватия и Сърбия например - се предвижда, че ще имат слаб растеж още тази година

239

Анонимен

преди 14 години

Novite gluposti i novite laji na toq razboinik. Balgariq e naizle v ES ,koe ni e po-dobre,nai niski zaplati vsi4ko drugo se uveli4ava. Ne gi e sram i pak se usmixva.

238

Анонимен

преди 14 години

235/Ново Юпи нов КъсметГовориш пълни глупости!По времето на Монката на баба ти нивата край София,Варна,Бургас и т.н.от 1000лв декра стана 100'000лв.Много хора станаха милионери.Кой от строителство кой от наследствени имоти кой от съпътстващи дейности.Ако ти си аутсайдер то незначи че всички са!

237

Анонимен

преди 14 години

Дянков, вие не сте влизали в кризата. Кажи обикновените хора след колко десетилетия ще излязат?

236

Анонимен

преди 14 години

В случай ,че не знаете,бат ви Бойко даде метрото на турска фирма (от обръча на Доган) още когато беше кмет.Правете си сметката обществените поръчки и въобще магистралата кой ще ги прави и защо вече никой не говори против Доган и новините на турски.Бат Ви Бойко е турско-червено ***.

235

Ново Юпи нов Късмет

преди 14 години

Eдно юпи (Миленчо) ни показваше фокуси по времето на Царя и единствения резултат от неговото управление беше че стана милионер на наш гръб . Дано и тук резултата на не е същият с това юпи.И един въпрос защо Миленчо не е в панделата ???

234

зъл

преди 14 години

Типично по гробаджийски щом не обичаш Боко значи си червен! Само така, вожда напред, а ние след него. Направил метрото, а Стенлито направил пък пачка. Цветито също. А за колко го направи това метро? А за договорите следи медийте. Там чат пат излиза по нещичко, кога за метрото и Стенли, кога за Велизарчо, кога за нещо друго.

233

Анонимен

преди 14 години

Дянков да каже докато е работел на Wall Street колко пари е спечелил и колко е загубил.Току виж разберем защо там му викали "the crisis" (Дянков - Кризата).

232

кинтата

преди 14 години

Абе ние винаги сме супер! Влязохме последни и ще излезем първи от кризата хахахаха! Нямам думи, целият свят говори, че 2010 ще е най-трудната финасова година, а ние ще сме с розовите очила! Този неграмотен няма ли да престане с изцепките си, явно бъкел не разбира от икономика и се опитва да лъже хората! Питам се до кога ще ни правят на ***?!?

231

Анонимен

преди 14 години

И идея си нямате какъв х.й ви чака през тази година а Дунданков да си резервира наесен полет са УСА!

230

зъл

преди 14 години

И само да добавя - очевидно ти си един огромен наивник, който не може да проумее, че враждата на ББ и СерГей беше само по медиите за баламосване. Така се създава впечатление за алтернативност. Иначе нас вече 70 г. си ни управляват едни и същи. А локумите на ББ са за лов на балъци. Погледни какво става в държавата. Да виждаш някакви наченки на реформа или на променено мислене? Няма и да видиш. Да не е премиер Серго, а е Боко. От там насетне смениха 50 човека министри и зам.министри и толкова. Разследвания за далаверите няма, няма и да има. Развалени договори поради далавера няма и няма да има. Разследвани едри бизнесмени за корупция не само, че няма ами и тия проверки срещу Златев, Ковачки и фирми на Черепа се преустановиха. Махнаха Мургина, но тия дето и помагаха и до днес си седят необезпокоявани и служат на новия господар.

229

Тони

преди 14 години

Така всеки може - и аз ако не си платя сметките и дълговете мога да отчета, че съм спестила - колко разпалщания на бюджета спряха за да отчетем тези блестящо показатели на хартия?

228

kyky

преди 14 години

гарванчо,навремето публикуваха данни за кражби по бойково кметстване, ама нещо услужливо ни телевизиите ни вестниците се занимаха с тях...да ти опресня ли акъла за една?когато зам-кметя по транспорта СЪБРА фирмите, които УЖ трябваше да играят на търг за линиите на градския транспорт, а той им каза КОЙ КАКВО трябва да спечели, защото бойко така решил....други питания, гарванчо?ей, ама бива бива да ви е кратка паметта, ама чак толкова....

227

kyky

преди 14 години

хахахаха, бай ***, ептен взе да се излагаш та? номера на бентлито? или и ти си тотален и непоправим лъжец, както идола си?и не ни пробутвай номерца от селски (банкянски) вечеринки, ами давай тук номера на бентлито....

226

зъл

преди 14 години

Ти луд ли си или другите правиш на луди? Айде посочи ми за кое е проведена процедура по ЗОП в София. Аз мога да ти кажа за кое не е - не е провеждана процедура за метрото (сделките Стенли), не е провеждана процедура за околовръстното, не е провеждана процедура за ***, не са провеждани конси за големите линии на градски транспорт, не е провеждана процедура за паркирането с СМС в синя зона, не е провеждана процедура за смешните устройства в ГТ, не е провеждана процедура за трамвайните мутри

225

Шик Шок Шоу

преди 14 години

Към зъл: Германия през посочения от мене период бе в неимоверна криза. Полкониците изтласкаха икономически Гърция напред. Ататюрк- генерал, тласна Турция към Европа, Военните тласнаха Нигерия икономически напред, обединиха държавата; Елизабет първа, с помощта на армията и корсарите издигна Англия, като първа сила; Военния преврат през 1934 год. изтласка икономически България напред. Подозирам, че и Мианмар са по-добре от нас. Писна ми от цивилни недоучени главорези отляво и отдясно.

224

дада

преди 14 години

Хубаво е да вярваш безрезервно на идола си ,но защо Бат Бойко не се съгласи да да се направи ревизия на неговото управление.