286

zaza

преди 14 години

И какво излиза? Бойко ни отнема правата - ще ни подслушват и кой знае каквио още...,а комунистите БКП(БСП)ДС и ДПС(ДС) ще ни ги (правата)защитават...Е,ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО В КОМ.СОЦ.МУТРЕНСКА БЪЛГАРИЯ!!!!!! Просто НЕВЕРОЯТНО,НО ФАКТ! "Въртешни хора от МВР са помагали на Наглите и Крокодилите",КАЗА ББ.... Бойко тези "вътрешни хора" от МВР - ЩЕ НИ ПОДСЛУШВАТ,А???? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

285

Демонейзър

преди 14 години

В България има огромен и явно изключително доходоносен бизнес с охрана, охранителни системи от всякакъв тип, оръжие, решетки за прозорци, блиндирани врати, каси, камери, курсове по... да кажем по "бойни изкуства", какви ли не средства за самозащита и кой знае какво още. Е, ако престъпността изчезне (а това не е трудно в държава, в която всички се познават; и без никому ненужно слухтене с 'интерфейс' в интернет, моля) какво ще стане с всички тези фирми, които се занимават с гореописаните дейности? Да не говорим за застраховането. Ами много ясно - ще фалират и ще изчезнат. А те не са на случайни хора... Явно престъпността ще продължава с пълна пара.

284

Анонимен

преди 14 години

Нека да престанат някои хора да пишат че коментиращите тук са комунисти защото точно шефа им в ГЕРБ е отказал навремето да се деполитизира при постъпването си в полицията и е отказал да излезе от БКП!

283

!!!!!

преди 14 години

270 Анонимен :) Ха ти ме накефи. Знаеш ли коя е една от най-платените длъжности в ИТ сектора? IT Security! Какво се изисква за да работиш това? Колко плащат фирмите да им пазят информацията от крадене? Вместо да правя това дали ще слушам на *** приказките по телефона. :)

282

WC

преди 14 години

Сега като ви сложат и броячи на тоалетните чинии, данъка ще стане в зависимост от резултата от задните ви напъни. Напълно справедливо в тази криза.Количество, качество, честота на посещенията на светото място - всичко в НАП.

281

Бери

преди 14 години

Наглите 1 серия Наглите 2 серия Наглите Подслушвачи 3 серия

280

Росен

преди 14 години

Тези данни, до които управляващите искат да се докопат, не стават за годни доказателства в съда. Ако преди да извърша престъпление, звънна на Бойко Борисов - ей-тъй, да го питам как му е рейтинга, ще бъде ли заподозрян и той? Това, което искат ГЕРБ е шпиониране, а не сигурност. Ще могат да следят кой политик с кого си говори, кой бизнесмен какви бизнеспартьори има и т.н. , обаче освен да спечелят пари и власт, няма да променят престъпността. Всички разбират, че он-лайн достъпа до трафичните данни е насочен не срещу престъпността, а срещу гражданското общество. Жалко, защото отначало и аз почти повярвах, че ГЕРБ ще промени нещата.

279

Американофил

преди 14 години

В Америка също всичко се следи. Трябва да се радвате, че и тук е като в Америка.

278

Анонимен

преди 14 години

Както виждам ,тук само *** и комунисти сте. Искам да ви кажа, че трябва да се избира между просперитет или мизерия.Просперитет се гради с ред , а мизерия с свободия !Както виждам, ви се харесва да сте плюещи мизерници. Огледайте се и вижте, че в богатите даржави има ред!

277

Вълк-единак

преди 14 години

Всичките политически борби отиват в канала и става ясно, че цялата българска политика и партиите в нея са фасада, бутафория, няма леви и десни, няма истински демократи, няма истински защитници на правата и свободите, а има олигархия, която в първата половина на тази година разиграваше спектакъла "ГЕРБ и цялата тогавашна уж опозиция срещу промените в Закона за електронните съобщения, продуцирани от МВР и тройната коалиция", а след изборите новите управляващи, бивши "опозиционери", от ГЕРБ и "Атака" се борят за още по-безконтролни права на милиционерите да мачкат гражданството, отколкото предлагаше дори тройната коалиция. Аман от тази гнусотия!

276

МП

преди 14 години

Честито на всички. Рапорт даден. По повод миналия вчера рожден ден на Йосиф Висарионович. Вече няма съмнения, тези са десни и демократи, колкото кучето ми е духов музикант. Радвай се народе....???

275

Филип

преди 14 години

Такаааа, вече всичко си е на мястото - Социализъма се завръща, а другаря Тодор Живков ще е неговия Пророк... Милиционерската държава е факт, сега е време наистина да си тръгваме и да оставим само ченгенцата да се следят и подслушват...

274

Гробарят

преди 14 години

....пътят към АДА е постлан с добри намерения.... ВИНАГИ Е ТАКА, АМА ВИНАГИ! Когато някой ти обяснява, че ти рови в бельото за твое добро, по-скоро предполагаш, че иска да ти бръкне....досетете се къде, оставям го на въображението ви.

273

Храбър

преди 14 години

Още когато Б.Б. подкрепи референдума за новините на турски език стана ясно, че това е договорка между "Атака" и ГЕРБ. Ние на вас, а вие на нас. Липсата на дълновидност у тези две партии все повече се набива на очи.

272

Анонимен

преди 14 години

Дано съда тук е на място !!

271

Ушев

преди 14 години

да сложат камера и на всеки един от 66 000 те мързеливи дембели полицаи да ги гледаме онлайне как залавя престъпници.. !!

270

Анонимен

преди 14 години

И ти ли си воайорче бе *** какво следиш трафика бе *** 6-7 години не го ли скъса от *** ?

269

Анонимен

преди 14 години

Случайни хора във властта просто няма и не се допускат в България!Имам предвид и Яне и други хора....

268

ferry

преди 14 години

Най сетне, ГЕРБ си показа истинското лице! Вече не може да ни излъже!

267

Анонимен

преди 14 години

Стига с тоя Яне щото и той е от тях!