92

Анонимна

преди 14 години

Знаете ли какво, мъже. Първо се скубахте за косата, че не щете казарма, ОТМЕНИХА ви задължителната служба. Сега жените не можели да вършат тази работа. Кой каза? Мъже машинопистки, дето няма да видят казарма през живота си.. насядали зад компютрите като госпожици, доволни, че са отървали ***. Кои са повечето от Вас да криткуват, дори не искате да сте там. Какъв Ви е проблема с тези дето искат. Не стига че избягахте, скрихте се, празнувахе, ами акъл давате на тези дето останаха. Жените ви.

91

da ama ne

преди 14 години

пардон ДО 86Само ВИЖ СНИМКАТА !... Гримчета,оскубани веждички... и,no comment ;)

90

da ama ne

преди 14 години

ДО : 88 Само ВИЖ СНИМКАТА !... Гримчета,оскубани веждички... и,no comment ;)

89

niko

преди 14 години

до:CBP оффффффффф психически се натоварвам да обяснявам на такива *** като теб неща които и малко дете знае.ако ти харесва АМЕРИКА-СТРАНАТА ТЕРОРИЗИРАЛА СТОТИЦИ НАРОДИ ПО СВЕТА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЕРОРИЗИРА ХОДИ ТАМ БЕ ПУСТИНЯК,ЗА КАКВО АДЖАБА ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖАШ ВЪОБЩЕ НЯКВА СИ АРМИЯ,МАЛЕ МАЛЕ МНОГО *** ХОРА ИМА В ТАЯ СТРАНА,А АЗ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО СМЕ НА ТВА ДЕРЕЖЕ

88

da ama ne

преди 14 години

Само ВИЖ СНИМКАТА !... Гримчета,оскубани веждички... и,no comment ;)

87

хихи

преди 14 години

Даже в "Ейбръмсите" зареждането е ръчно. А си представи каква смрад ще е една немита ......., в мензис, в танка.В кои?В тия от виетнамската война ли?В много голяма грешка си...

86

Анонимен

преди 14 години

Незнаех че в Битка, най-важно е кои издържа повече без ***.АКо стане война да не мислите че жените ще си носят душчето и сапуна в окопа и ще се къпят всяка сутрин под обстрела на врага.Изглежда тоя началник е толкова комплексиран че просто мястото му не е на този пост.Изглежда се чуства застрашен от това някой жена с подобри качества и резултати да не му измъкне поста под носа.Жалка работа е тоя началник.

85

Анонимен

преди 14 години

120 години-от освобождението до 2008г имаше задължителна казарма за мъжете. нека в следващите 120 години да има задължителна казарма за жените.

84

СВР

преди 14 години

а,бе ***!!1Ти чувал си си поговорката че който не храни собствена армия храни чужда,а?*** скапано.Затова ли американците харчат по 450 милиарда всяка година за армия...Пфу,,***...

83

da ama ne

преди 14 години

Ако ще вавеждат заради жените нови (по-леки) изисквания по физ.подготовка,то тогава армията ни ше стане..мани мани.. Нека копират от US Army,тогава да видим докаде ше им стигнат силичките на наще "мьжкаранки"

82

sas

преди 14 години

Жени в армията? Да - но в женски полкове. С командири жени. Да ги видим тогава шундрафелките какви войници са!!! :)

81

Анонимен

преди 14 години

А да не би жените в армията да заемат мъжки позиции ей така. Просто няма мъже кандидати, щото българите сме скатавки и никой мъж не е луд да се занимава с такова нещо тук. Не виждате ли какво става в последните години в спорта - да не би да имаме добри спортисти мъже?Кои са шампиони - Дафовска, Румяна Нейкова, МАрия Гроздева...в леката атлетика няма един мъж с медал незнам от колко години. За Станка Златева да не говорим - или може би жена като нея също не става за армията?

80

Анонимен

преди 14 години

Абе не съм наясно с кандидатстването за кадрова служба, ама предполагам, че има някакви изпити за физическа пригодност за позициите - ако го издържиш - мъж, жена - ставаш. Ако пък няма - да въведат и така ще си решат проблема.

79

niko

преди 14 години

служил съм в казарма и много съм наясно даже( за съжаление) и не ми прави безмислени коментари защото не си ми на нивото ок?

78

Анонимен

преди 14 години

Няма какво да споря с некадърници,а и не съм военен,а съм обикновен българин и много неща не са ти ясни.

77

Анонимен

преди 14 години

Begai da igraesh dokato e vreme.

76

da ama ne

преди 14 години

Едната е ПОД ПРЕКРИТИЕ;)...виж и косата под синята барета - червена е :D

75

malak na 17

преди 14 години

Tatko mi e razkazval kak v ARMIATA sa pravili fizarqdka goli do KRASTA i po GA6TETA.Tiq jeni tuk po SUTIEN I BIKINI li 6te sa na plo6tadkata za FIZARQDKA.Otdelno pitam ami ako nqkoq e PROTELKA i MENZISA do6al...dejurniq kakvi deistviq 6te VZEME???6TE I GO NABIE V *** LI???za6toto tatko mi e kazval 4e jena v menzis mnogo obi4a sexsa i nai ve4e izvrateniq takav.Tova sa PROBLEMI i nie kato ob6testvo trqbva da gi RE6AVAME!

74

da ama ne

преди 14 години

Тея дето са на 16*,що не се пробват с 80 кг снаражение на гьрба,и 3 км "марш - на скок" ?... Е,като ги видиш това да го направят,обади се в "МО" и ги запиши...

73

Илиян

преди 14 години

Ясно, че мъжете носим на повече мизерия- не е новина, но когато слагате снимки гледайте да са коректни! Тия жени със СИНИТЕ барети са от ВВС- само те са със СИНИ барети, аз лично служив във ВВС и съм на 100% сигурен за това, мисля пехотата беше с червени!@ НЕ е нещо свръхважно, но все пак е дразнещо!