42

папарак

преди 14 години

на фона на БЕЗЧИНСТВАТА ,които се извършват в държавата това е нищо.Заемете се с истинските престъпления Цветане!

41

mimchu

преди 14 години

Ам, ако под ББ имаш впредвид биг брадър.. много се бъркаш,защото по собствено желание си отиват там и знаят ,че навсякъде има камери ,така че.... :) Както и да е хаха. :)

40

фотограф

преди 14 години

Ако става дума за неприлични снимки, тогава всички, които са снимали ББ трябва да бъдат уволнени!

39

Цървула Полицай

преди 14 години

Не моа да си представа как коуегата Димитров е отказау подкупо? Има нещо странно? Как ви се струва?

38

Иван С

преди 14 години

Поне успя да ме развеселиш малко :DХванат на местопрестъплението. И все пак, извинявай, ама нормално да се ядоствам над смотаните постове на тия лайненца !За кво въобще коментират, като даже не са компетенти по темата !Си затворят плювалниците. Има си некви смотани чатове, като abv and so on and so on, дето могат да си хлебат колкото си искат.

37

Цълвула Полицай

преди 14 години

Кофти е че го фанаа.Е...той пак че си снима... Ама без пагон

36

До Иван С

преди 14 години

Така сме ние У граничените

35

Иван С

преди 14 години

Еми хубаво, да го е правил без да са го хванали !Не ми казвай, че ще ти е приятно ако ти се случи на някой близъкБе малко ли порно има че да си блъска и да се дърви !Органи на реда ! И тва ли са ми органите на реда !Ама това са, щото е такива, кат тия дето постваха малумните коментари стават такива! Не ти трябва много акъл. Като гледам и на момчета долу им е в доста уграничено количество.

34

Цървула Полицай

преди 14 години

Коуегата си пааше по такиа исцепки.Ама човешинка си е.Посуе некое бастунче в астрата и всичко е ок.....

33

Анонимен

преди 14 години

Евала, батко!

32

Анонимен

преди 14 години

Че кво ли толкоз станало.Свинята сложила скрита камера в женския *** на УНСС-то,да гледа яки пички и да се дърви....па и да изкара некоя кинта от това...

31

VASILIS QNIS GERMAN

преди 14 години

NQMAM MNENIE....PREDI DA SAM VIDQL SNIMKATA.....

30

Иван С

преди 14 години

Абе ти знаеш ли въобще къв е бил случая, че коментираш.момичето беше в тоалетната и от съседната кабинка се появява един обектива и ХоП айде. Айде стига сте ми обеснявали глупости ! *** !

29

zorro

преди 14 години

Майка ми е мъж не ми се сърдете израстнал съм в семество на *** и ме плющяха и мене редовно затова сеха не съм в час съжалявам че ви занимавам с болните си умотворения

28

Работническо Дело

преди 14 години

Това са щуротии. Полицията има къде-къде по-сериозни проблеми като корупция, липса на кадри и т.н. пред това да уволняваш полицай, задето снимал циците на някоя хубавица. Таман похвалих Цветанов, че заловиха чичкото със спринцовката и той гледай с какви глупости взе да се занимава.

27

Анонимен

преди 14 години

Па жена ти ако се изхожда по голяма нужда в градинката на обществено място? Шо да не снимам, такава *** жена не се среща всеки ден - требе да се документира. :)

26

zorro

преди 14 години

Как така се прави неприлична снимка на някой, без той да иска, а сетих се на село някой може да види и после ходи доказвай, че не си ***, "Ми те само *** снимаха", пък за майките по кротко, за тебе важи правилото, не хвърляй камък в тълпата, че може да уцелиш баща си или бездомното куче дето е било след него, как къде зад ***!

25

Георги Кехайов

преди 14 години

Аве хич не ми пука !

24

Анонимен

преди 14 години

Човешко е да снимаш някоя куpветинка в неприлична поза. Ай стига са се излагали, ще го уволняват човека... Да уволнят някой който взима подкуп.

23

Иван С

преди 14 години

Айде да не казвам кой е кух. Що ми е много интересно като снимат жена ти гола, без разрешение, докато се опитва да се изходи по-голяма нужда кви ще са ти интересите и вижданията после ? Само не ми казвай, че ще стоиш и ще си кажеш "А, ми глупости, ще уволняват човечеца за такива глупости " Айде мисли малко с тая тиква преди да си изказваш глупавото мнениенце...