56

габи

преди 14 години

Незнам за твоята вила на морето ,ама Варна специално хората които живеят около Максуда се страхуват да излязат на улицата през деня,*** ходят на тумби и правеят каквото си искат,имам познати ,които от години се опитват да си продадат жилишето там ама няма кой да го купи.

55

Природозащитник

преди 14 години

Ти защо искаш да изтровиш тигрите и лъвовете?! Това са блогородни животни- не заслужават нездравословна храна.

54

Анонимен

преди 14 години

До 45. Помня и как заради нарастването на кражбите със 70 пъти и заради 50 убийства в Италия един гаден кюнец не остана.Хората скандираха"НО РОМ", с което показват, че различават и разграничават тези *** от Румънците и от Българите.И никакъв Хелзинкски комитет не се обади, никаква фондация не заквича за нарушени права!!!

53

!!!

преди 14 години

Става дума за затлачен проблем от десетилетия. Ако не им е било там мястото защо ги събарят след 40 години? Могла ли е общината да отстъпи право за строе и вместо гето да стане квартал?И между *** има много хора, които работят и не крадът.Имам вила близо до морето в непосредствена близост до *** махала. За 15 години, без решетки СОТ няма нито една кражба.Просто не всички *** под един знаменател.

52

Анонимен

преди 14 години

Българи,предлагам да осигурим подслон на осиротелите сиротинки МРЪСНИ *** в клетките на тигрите и лъвовете във всеки зоопарк.Хем ще са на топло през зимата, хем безплатна храна - 20 кг.месо на ден, хем безплатен душ.И всеки ден "гладиатори" на живо. *** 20, а лъвът- сам! Бой!

51

габи

преди 14 години

Затова българи раждайте деца,ние сега не можем да се оправим с тези ***,а като стана мнозинство ние ще живеем в техните колиби.Трябва държавата да се справи с тях в зародиш.

50

Анонимен

преди 14 години

до 36 - свиквай !!

49

Анонимен

преди 14 години

Ура!!! Оправихте ми настроението! Благодаря за прекрасната новина!

48

еи

преди 14 години

Какво реве тази *** фондация!Държавата да не би да е ми е дала жилище или на много други нуждаещи се. На *** и е по лесно да си построят някъде една барака вместо да идат на свободен наем.Що на мен да не ми е кеф да плащав 350 лв наем. Законите са еднакви за всички или когато става дума за роми-*** вече нещата се променят

47

Анонимен

преди 14 години

Ако махнат гетото пред нас, обещавам да правя купон! И не само аз. Целия квартал сме го решили! Веднъж само да се оттървеме от тази ***.

46

yaponche

преди 14 години

HVALA na takivi nachinaniya !!!

45

Българин

преди 14 години

43 - не бяха само карабинерите и армията, но и хората - гордите и храбрите италианци не са меки и плахи като нас, защото и държавата ги поддържа. Помниш ли как в Неапол, само заради един опит за кражба на бебе, хората нападнаха и изгориха цяло гето и *** несмазан от бой не оставиха?

44

P_boy

преди 14 години

aa не не, бъркаш - италианците не са с калашници :D Габи - благодаря за инфото, чувствам се по-добре :)

43

бат сали

преди 14 години

Аз не мъй яд за бараката дету я няма вече,а *** яд на дпс ту. Ко обещаха а? Гиди шарлатани с шарлатани.Шъ зема женатъ и децата и право на сарая на доган. А да видъ как ша *** изгони от там.

42

ченгене катун

преди 14 години

Да се поучим от Европейския опит. Миналата година в Италия имаше катуни къде ли не.*** пещерни хора изпълзяваха с хиляди от токсичните си коптори за да крадат, мамят изнасилват, просят и ограбват/това е сиганската представа за "интеграция"/.Как реагираха италианците?С обединени усилия на армия и полиция кроманьонците - полумаймуни бяха "изселени" на майната си - всяка гнида куцукаше прегърбена с торбичка на гърба, а зад нея свеж карабинер с калашник бодро я ръгаше в гърба да върви бързо.

41

габи

преди 14 години

Скоро ще е това с Максуда.В новия ОУП на Варна има предвидени други неща там

40

Българин

преди 14 години

Но и ние сме си виновни, и ние сме прости. Ако кроткият българин бе гласувал за АТАКА, вместо за пърчото Мухобойко, сега булдозери, валяци, при нужда и танкове щяха да прегазват незаконните гета на нечовеците из всички Български градове, а ***, дръзнали да хвърлят камъни по куките, такъв бой щяха да ядат, че ако оживеят да припадат от страх само като вият униформа... Защо това става в Бургас? Ами защото там АТАКА е най-силна !!!

39

Горинг

преди 14 години

САМО ТАКА! Вече живеем в демократичен свят, не може *** да ги правим, ама не трябва да им даваме надежди, че могат да живеят на наш гръб.САМО ДИСЦИПЛИНАТА И РЕДЪТ МУ Е МАЙКАТА.

38

P_boy

преди 14 години

Кога ще падне и Максуда? :)

37

Fantomas

преди 14 години

До aydunБъпкаш мой човек!Не като коне с капаци гледаме чуждото - защото ТО е наше а не ***.И от мен запомни България ,е за Българите и който се опита да си мисли друго , заслужава фадрома или багер.Има закони и правила .Аз плащам ще плащат и те - с нищо не са повече от мен или всеки друг Българин.Поправиме ако бъркам - ама нейсе.