149

Borislava

преди 14 години

do 146 Ама как ще се накефя ако *** можеше да ти прочете коментара :)По темата:по мое мнение колкото са нужни мъжете, толкова са нужни и жените.И едните и другите си имат недостатъци.Важното е да си намериш половинка с подобни на твоите недостатъци, за да не си ги правите на проблем.Айде със здраве и се обичайте в това е истината и смисъла на живота :)

148

Батко

преди 14 години

До Машинния.Веднага познах, че визираш майка си и сестра си. Вярно е Брато! И е тъжно.Останалите жени се нежни цветя, които осмислят живота ни ако още не си го разбрал.

147

истината

преди 14 години

Голяма част от жените стават за много неща. Същото важи и за мъжете. Има за съжаление и такива, които за нищо не стават.

146

Maшинния

преди 14 години

Повечето жени служат, за да поглъщат ***, срещу което изискават съответните суми пари.

145

Роси

преди 14 години

Вие нормални хора ли сте, каква дискусия, пълна с псувни и скандали сте заформили от няква толкова безобидна хумористична статия направихте!И тази за жените, както и тази за мъжете, според мен е писна изцяло с цел да забавлява читателя в петък, когато вече си изморен от работа или просто няма такава заради кризата и скучаеш:)Но със сигурснот не ми се струва, че целта е да бъде осмян или обиден един от двата пола, всичко е за развлечение, вие на какво сте го обърнали......абсурдно е направо!

144

Наталия

преди 14 години

Статията много ме рзсмя :)))) Да си призная...открих се в някои от изреченията :))) И да се обърна към мъжете оставили "зашеметяващи" коментари- Яд Ви е че не сме такива каквито искате, а се борим с трудностите и успяваме. Говорите зле за женския пол, а мама, която Вие тооооолкова много уважавате- такава ли? В последните години много мога да поспоря кой пол заслужава титлата "Слабия пол". И стига сте се правили на много важни, защото довечера като се приберете...."Миличка, Слънце, Коте...."

143

555

преди 14 години

oфффффффф Мацка и баба Яга да се взимат...и мир да е! егати...

142

баба Яга

преди 14 години

Мога само да ти пожелая приятен уикенд!

141

Мацка

преди 14 години

"Мацко много бързо скокна до хотелчето и резервира така бленуваната почивчица." - това може би важи за теб, но не и за мен. Не сме квит, защото ти си тази, която първа се изказваш неподготвена.Всичко, което съм казала е самата истина и аз не се срамувам от нея. Зависи кой как я интерпретира.А и се ста да спазвам максимата: Не спори с ***, ще те завлече на неговото ниво и ще те убие с опит. Лек ден! :) :)

140

kuku

преди 14 години

tova e TAPO!!!vie ste zle sa6to....qvno

139

Ь

преди 14 години

Кой пита?

138

баба Яга

преди 14 години

След цялата информация, която днес снесе за с си днес само се надявам съпруга ти да не чете точно този сайт. Както не познавам теб, така и ти не познаваш мен = квит! А за последния си пост към теб го казах съвсем сериозно, че ми хареса част от него. Би се изненадала колко общи неща може и да има помежду ни :)

137

Анонимен

преди 14 години

b, ti ot hroni4en idiotizam li strada6 ili ot hroni4en strah ot gravitaciata?

136

Мацка

преди 14 години

Ето затова не понасям да контактувам с жени - завистливи, ограничени, подмолни, зли, с цената на всичко ще те унищожат. Патила съм си, особено от такива "интелектуалки" като теб.Имам си апартаментче в хотелче, защото работя със съпруга си в семейна фирма и затова си ходя на почивчица когато си искам.:)Спри с твоя сарказъм и срещу мъжете и срещу жените. Не познаваш никой лично тук във форума. А това, което казах в предния си пост е самата ИСТИНА.

135

723

преди 14 години

разбрах,впоследствие.мерси за разясненията все пак

134

баба Яга

преди 14 години

Хаха поздрави за всички участници в днешната дискусия. Заредихте ме с огромна доза настроение за предстоящите почивни дни.

133

723

преди 14 години

Ако при т,обаче, посоката често е надолу :), не мога да помогна.засега не се притеснявам от гравитацията аз

132

117

преди 14 години

Аз съм се отказал да ритам срещу задължителните неща в природата.Между другото и над двама ни виси Дамоклевият меч на Гравитацията!

131

Kat

преди 14 години

Тази статия си личи,че е писана от мъж от 100 километра...и не показва за какво са жените,а защо са нужни на мъжете...на мен лично като жена,ми се видяха много обидни всички тези констатации....

130

723

преди 14 години

защо ми триете думата КРАЙ