98

Анонимен

преди 15 години

Борисов няма да посегне на имотите на Цяря , защото ГЕРБ е проект на царя и тройната колаиция. Борисов ще сложи мораториум на заменените гори по черноморието , но не за вечни времена или отмяна на заменките , щели да си имат бутикови гори. Само след 10-15г. наследницте на тези бутикови гори ще искат отмяна на мораториума и все някога тези гори пак ще променят статута. това е замазване на говното.

97

:)

преди 15 години

Йорданка Фандъкова - ТАЗИ Е ПЪЛНА НЕКАДЪРНИЧКА. ГОРКО НА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА.

96

AcDc

преди 15 години

DOBRE CHE NE SE PODLUGAH DA GLASUVAM............. !!!!!

95

3КОАЛИЦИЯ=ГЕРБ

преди 15 години

ГЕРБ е вторичен продукт на вече бившата уграбващоуш управляваща коалиция .ГЕРБ излезнаха на хоризонта с една единствена цел да спрат АТАКА . Всички останали партии са безобидни и никога немогат да са авторитет както се бе очертала ситуацията .Борисов е много добър приятел с ГОЦЕ и кликата му също и с хората от НДСВ и ДПС опитва се да подражава на всички с поведението си досега . Според мен скоро ще стане горещо и то доста

94

Анонимен

преди 15 години

Борисов ще строи джамии , няма да признае арменския гноцид , ще прави кавали на турците.

93

Анонимен

преди 15 години

*** му оближи ***,може да ти пусне някое министерство.Но внимавай Костов и оня с бемката да не те сгазят на опашката.

92

Опарил се отдавна

преди 15 години

ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРА НА 56 - по повод номинацията на Симо Дянков (и Бисо Боев), тези ще са като "гърнето и похлупака". ДАНО ТОВА ГО ПРОЧЕТЕ И ЕКИПЪТ НА ББ:БИСЕР РАЧЕВ БОЕВ-чудесен... за компания на маса (и не само) Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДАТЛИВ НА ЖИТЕЙСКИТЕ СЪБЛАЗНИ - същите, чрез които Еconomic Hit Man Симо Денчев Дянков от СБ - познавайки ПРЕДЕЛНО добре приятеля си от ученическите години, ще му дърпа ли, дърпа конците...А това няма да е добре нито за мен, нито за повечето българи извън ББ-кръжеца

91

Медиен експерт

преди 15 години

Цялата Икономедиа в парламента!! Евала!! Медииното затъмнение предстои. БТВ са твърдо с герп, сещайте се лека полека

90

ss20

преди 15 години

започна поредният експеримент с народа .идва поредната вълна некъдърници и лешояди която да опоска това което е останоло.но българите си го заслужват .от *** народ не можеш да очакваш нещто хубаво да излезе.герберчета та мислят че да управляваш държава е за всеки .погледнете им депутатите и кандидат министрите .бат боико ще ги научи как се става мутра срам ме е че съм българин .

89

Анонимен

преди 15 години

След 4-5 месеца и ти ще квичиш.

88

Брадвата на Бойко

преди 15 години

Абе "куку",ти самият си един черен пиар.Червени "тикви и кратуни"пишат и злобеят тук."Костомолчета и ***"има в партията "майка"БСП.Затова,сегасте натикани в ъгъла,заедно с "фесовете",на които подмивахте задниците.Пишете и злобейте,това ви остана!

87

Анонимен

преди 15 години

комунистите и турците пак се разквичаха ! айде млъкнете бе злобни критикари, замълчете поне за 4,5 месеца, изборите бяха едва преди 5 дни. Точно заради такива мрънкала като вас България е на такова дередже, защото вие и всико да имате, пак ще плюете и ще ревете....*** народа

86

Анонимен

преди 15 години

Казвам ви аз,че Доган нарочно сдаде властта,но никой не ме слуша.Нарочно говори за да стимулира българите да гласуват.Знаел е нещо кучето и продължава да го знае,ама не казва.Затова се и подхилкваше след изборите.

85

до Кралят Слънце

преди 15 години

Борисов хората не гласуваха за теб, а против Доган и ДПС !!!Не се надувай излишно !!!

84

Поп Сланинкьо

преди 15 години

очудя

83

marchelo

преди 15 години

Не зная къде да си кажа мнението поне да бъде чуто!?Не,че е задължително да се съобразят с него.НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА КОСТОВ,НЕ НИ ТРЯБВА ОТНОВО ВЪВ ВЛАСТТА ГАРГАМЕЛ МЕНТОРОВ(И.Костов). Няма незаменими хора,има неповторими.

82

Пена

преди 15 години

Фандъкова - кошмар!А какво стана с Душана Здравкова?

81

Поп Сланинкьо

преди 15 години

Няма да се учудя, ако новите автобуси за София са от търг спечелен от Столарски.Как мислите?

80

руснака

преди 15 години

Где мьiшци есть, ума не нада. Пишете , ако не може да си го преведете.

79

Анонимен

преди 15 години

Не,от вълците дето вече не ядат агнешко и станаха тревопасни след победата на ГЕРБ.