51

koko

преди 15 години

Бре,тези украинци да ги еваааааааааа,нека да не пущат газ,ама като им свършат запасите ще ги видим.Цялото украинско правителство трябва да се линчува.ЕС трябва да ги съди за загубите на всички държави и затова,че заради тях се надхвърлят нормите на парникови газове.

50

преди 15 години

Значи БВП на България е около $54 милиарда. Тогава за една седмица България губи $ 1 000 000 000, а за две седмици $2 000 000 000 и т.н.

49

s

преди 15 години

Napalno podkrepqm tezi dumi:ПРИОРИТЕТИТЕ..., СЛЕД ВЧЕРАШНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА СА СЪВЪРШЕННО ДРУГИ...ВАЛУТНИЯ БОРД, е "усмирителна риза" за самозабравили се или напълно некомпетентни правителства..., като днешното... това е добре но...Парите за данъци и оттам за заплати идват от РАБОТЕЩА И РАЗВИВАЩА СЕ ИКОНОМИКА!!!Опозицията Е ДЛЪЖНА НА 14.ЯНУАРИ, ДА НАПУСНЕ ПАЛРАМЕНТА...КАТО С ОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗАЯВИ:Премиера от правителството на Ахмед Доганов;- Лично е отговорен за спрените Евромилиарди!- Лично излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни мерки, чрез създаване на Антикризисен щаб, който да осигури финансово, енергийно, суровинно и социално, Нацията и Държавата, включително и чрез пускане в действие на четирите реактора от АЕЦ - Козлодуй!!- Лично заради него, Е.К. спря търговете за магистрала Тракия!!!- Лично и УМИШЛЕНО, въпреки редупреждението от Газпром още от 18.дек.08г. за газовата криза..., АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ...- Лично премиера е виновен, че постави икономиката в ПРОЦЕС НА ЗАМИРАНЕ И УМНОЖИ... РАЗОРЯВАЩИЯ ЕФЕКТ НА ФИНАНСОВО - ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА, ВЪРХУ ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ И ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ !!!- Лично премиера е виновен за липсващите държавни резерви от ЕНЕРГИИ...(Черен свършва на 31.януари)ПИТАМ,КЪДЕ Е НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ И КАКВИ ПО-СТРАШНИ, ЗА НАЦИЯТА НИ ПОВОДИ..., ЗА СЪДЕНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК...ПО-ТЕЖКО ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е САМО, АКО ДОПУСНЕ ДА НИ ОКУПИРА ЧУЖДА АРМИЯ......НО ЗАЩО ПЪК НЕ..., АКО СИ ПЛАТЯТ КОЛКОТО ТРЯБВА...ТА-А-А..., ПАРИТЕ ЗА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, БЯХА ПРОПИЛЯНИ ОТ ДНЕШНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО И ПАЛЛАМЕНТАРНОТО МНОЗИНСТВО...п.п. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ паролата: - 14/01.

48

kanapo

преди 15 години

ШАПКА ВИ СВАЛЯМ Г-Н ФИЛИПОВ!

47

преди 15 години

Вижда се, че проблема е чисто политически и съм убеден, че вината е 100% в Путин. Разберете, че Украйна, която иска да влезе в Европа няма интерес от това. Цялото това нещо е замислено от Путин, КГБ и руската мафия ( което е едно и също ) всъщност

46

преди 15 години

хаха, баси мамата)))

45

Желязко Желев jele

преди 15 години

.............Политиците ни са били наясно за спирането на газа.Маи са наясно и ,че цирка ще продължи.И затова ги е страх от митинга утре.

44

преди 15 години

Васил Филипов бившият шеф на булгаргаз каза в неделя в предаването на четири очи при Ризова да не чакаме скоро газ от Русия даже каза че ще си смени името ако дойде тази седмица

43

преди 15 години

cv, оди пусни водата в *** *** такъв.

42

преди 15 години

Може да се направи и то много. Ние сме първата страна от ЕС по линията на Набуко а незнам някои от държавниците ни да е направил нещо за тази тръба! А тя ни е нужна ...

41

Тръбата

преди 15 години

Ще ми вкарат ли или няма да ми вкарат ГАЗ си мислела тръбата. Онзи ден журналистка без да иска откри как премиера ще докара газта - по телефона :) За това и прозрение да и дадат орден стара планина :) На нас ще ни вкарват газ само на думи, но докато е студено. Стопли ли се нещата вече няма да стоят така.

40

коси4а

преди 15 години

Да, г-н Филипов беше прав! Газ няма! Станишев ВЪН!

39

kondarev

преди 15 години

Spiro da go duhash

38

преди 15 години

предполагам че си направил проучване,поне между 3 милиарда човека за да стигнеш до собственото си,дълбоко заключение,което е продиктувано от моралното обременяване на много поколения преди теб

37

преди 15 години

Абе то в Карлуково има по-малко луди. Тук са в изобилие. Няма какво да се чудим защо такова ни е дереджето. Утре някой от тези пишещи безмозъчни, ще ги изберете я в парламент или ще ги назначат на някоя службичка. Е затова няма да се оправим.

36

cv

преди 15 години

ПРИОРИТЕТИТЕ..., СЛЕД ВЧЕРАШНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА СА СЪВЪРШЕННО ДРУГИ...ВАЛУТНИЯ БОРД, е "усмирителна риза" за самозабравили се или напълно некомпетентни правителства..., като днешното... това е добре но... Парите за данъци и оттам за заплати идват от РАБОТЕЩА И РАЗВИВАЩА СЕ ИКОНОМИКА!!!Опозицията Е ДЛЪЖНА НА 14.ЯНУАРИ, ДА НАПУСНЕ ПАЛРАМЕНТА...КАТО С ОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗАЯВИ:Премиера от правителството на Ахмед Доганов;- Лично е отговорен за спрените Евромилиарди!- Лично излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни мерки, чрез създаване на Антикризисен щаб, който да осигури финансово, енергийно, суровинно и социално, Нацията и Държавата, включително и чрез пускане в действие на четирите реактора от АЕЦ - Козлодуй!!- Лично заради него, Е.К. спря търговете за магистрала Тракия!!!- Лично и УМИШЛЕНО, въпреки редупреждението от Газпром още от 18.дек.08г. за газовата криза..., АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ...- Лично премиера е виновен, че постави икономиката в ПРОЦЕС НА ЗАМИРАНЕ И УМНОЖИ... РАЗОРЯВАЩИЯ ЕФЕКТ НА ФИНАНСОВО - ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА, ВЪРХУ ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ И ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ !!!- Лично премиера е виновен за липсващите държавни резерви от ЕНЕРГИИ...(Черен свършва на 31.януари)ПИТАМ,КЪДЕ Е НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ И КАКВИ ПО-СТРАШНИ, ЗА НАЦИЯТА НИ ПОВОДИ..., ЗА СЪДЕНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК... ПО-ТЕЖКО ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е САМО, АКО ДОПУСНЕ ДА НИ ОКУПИРА ЧУЖДА АРМИЯ......НО ЗАЩО ПЪК НЕ..., АКО СИ ПЛАТЯТ КОЛКОТО ТРЯБВА...ТА-А-А..., ПАРИТЕ ЗА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, БЯХА ПРОПИЛЯНИ ОТ ДНЕШНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО И ПАЛЛАМЕНТАРНОТО МНОЗИНСТВО...п.п. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ паролата: - 14/01.

35

преди 15 години

Nikoi v sveta ne obi4a rusnacite. Mrysni, dolni komunisti4eski kravi. Edinstvenno 4ervenite Bg dqdovci gi haresvat. DA BYDAT IZGONENI OBRATNO V SIBIR I TEQ !

34

потресен

преди 15 години

украинците заслужават да гладуват и да мръзнат. Мръсни егоистични *** - евросъюз за вас, ***, никога няма да се забрави тоя номер и ще ви ударят греда в колелетата. Да го свалят от власт тоя белязан ***!

33

преди 15 години

BRAVO ! ! ! 14. 01 ! ! ! KOMUNISTITE VYN !!!

32

преди 15 години

мразещите америка и израел са в пъти повече .....абе пачи глави,ако вие продавахте газ чий интерес ще гледате?