85

преди 15 години

ако не се реши проблема в близките дни, ситуацията при нас ще бъде още по-драматична от ситуацията в ивицата Газа

84

cv

преди 15 години

ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА по нашите медии е пълна..., а и различните "-фили" и "-фоби", възприемат само това което им се иска...1. Украинците не отказват пазарната цена на газа, но искат със същия каефициент, да се увеличи и транзитната такса! Браво..., въпроса е ЗАЩО НИЕ НЕ ИСКАХМЕ СЪЩОТО!!!2. Съдебното решение , на Украйнския съд ЗА ТРАНЗИТА, е интересно, но ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСНИ СА МОТИВИТЕ..., ТРАНЗИТА СЕ СПИРА ЗАРАДИ НЕАДЕКВАТНО НИСКАТА МУ ЦЕНА!!! БРАВО НА УКРАИНСКИТЕ СЪДИИ, НЕ ДОПУСКАТ НАЦИОНАЛНО, ЕНЕРГИЙНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!3. ДЛЪЖНИ СМЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ, газа е спрян на Румъно-Украинската граница, а не на Руско-Украинската... Спрения износ на газ, при ниските цени на нефта е нов тежък финансов удар срещу Русия!4. Премиера от правителството на А.Доганов, излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не създаде Кризисен щаб, който да осигури финансово, ЕНЕРГИЙНО, суровинно и социално, Нацията и Държавата, с което наруши грубо държавните си Конституционни задължения съгласно,..."Чл. 108. (2) Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството И НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЯ..." КАКЪВ ПО-СТРАШЕН, ЗА НАЦИЯТА НИ ПОВОД..., ЗА СЪДЕНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК......КЪДЕ Е ОБАЧЕ НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ ИЛИ ПАК НЯМА ПОВОД ДА СЕ НАМЕСИ???

83

преди 15 години

Уважаеми, не бързай да се изказваш неподготвен и ако имаш съмнение първо провери. Ако изобщо е необходимо да се членува тази дума, то резултатът е именно "газа", а не газта. Газ е от мъжки род и се членува по този начин, колкото и да не ти харесва това.

82

хлебаря

преди 15 години

мога да те надена на точилката па да те меся меся *** ***

81

хлебаря

преди 15 години

мога да те надена на точилката па да те меся меся *** ***

80

преди 15 години

Всичко взе да прилича на Майтап на гол газ!

79

Някой

преди 15 години

Номер 76, много си прав!Бил съм и в Америка и в Украйна. Когато беше в бившия СССР.Нямам лоши чувства и към руснаци и към украинци, но Русия никога не е имала късмет да бъде нормална държава. И когато им го кажеш се обиждат. Не че ние сме пример за подражание, но ние не се обиждаме, за разлика от тях които се мислят за "кой е по-по-най".

78

преди 15 години

много дъжави са се подсигурили, но не забравяй, че всичко е въпрос на местоположение и пари. един проект за алтернативен газопровод не може да се осъществи просто ей така

77

Някой

преди 15 години

Абе русофилчетата пак се радват бе какво се чудите?Може да замръзнат, може да умрат, но от Матушка Россия няма да се отрекат! Комунизма, феодализма, фюрера и партията винаги са прави, дори когато съгрешат! Майтап да става! Да де ама майтап на гол г*з???

76

преди 15 години

Взе ми буквите от клавиатурата.Много си прав. Вижте, *** RUSSKI братушки, примирете се с факта, че ако някой не ви ближе г*за, то не е задължително да ближе друг г*з.Този, който не е русофил, не винаги е AMERICAнофил. Просто има хора, които ви преценяват реално, а реално вие... НЕ СТАВАТЕ...! А колкото дотова, че Украйнците си откраднали малко от ГАЗа за * EU , еми не ги *** вие, за да не ви *** и те , амо то от алкохолните пари на тази Ruska водка явно още не сте изтрезнели...Пък и трезвен руснак има ли ?!

75

преди 15 години

Виждате ли че почваме да приличаме на ивицата газа, само че не ни обстрелват с ракети, а просто ни спират газа.

74

преди 15 години

ne stigat drugite neshtastiq ami i tova, tova e rabota na pravitelstvoto, kato nemoje da se spravi s problema da si hodi na selo.

73

Вуте

преди 15 години

Не ми требе мене газо, оти си имам на Пена гъзо!

72

преди 15 години

хахаха много поздрави от кюмуро са ше ми се греете на к(уро

71

112

преди 15 години

Всички да се наредят и да ИЗдухат мъглата и снега! Така ще има за слънчевите и за вятърните централи!

70

преди 15 години

Какво прави правителството? - питам аз тезидето взеха 13-та заплата на мой гръб.Ами правителството прави всякакви глупости, но не вика руските си партньори за обяснение. Ако не знаят пътя мога да ги упътя към уродливите сгради оградени с високи стени срещу х.Москва.

69

Дечо Пора

преди 15 години

Ужас! Пивоварната в Стара Загора е спряла! Шуменско само са намалили производството. За бога братя консумирайте умерено.

68

преди 15 години

ky-ky ходи се гръмни бе!кой трябва да вземе адекватни мерки? аз ли? разбира се, че очаквам реакция, и то адекватна от правителството! разбира се, че при липса на реакция ще го обвиня, защото аз ще остана без парно! !

67

Пенка

преди 15 години

Истината другари е че: "Гъзопадаването е обратно пропорционално на газоподаването".

66

БКП

преди 15 години

От къде енергия! То според вас АЕЦ не е нужен (като няма ток МУЧИТЕ)! ГАЗ не е нужен (като го няма пак мучите)! Господ слънце ви не дава! КГБ ви праща само сняг и мъгла! И вятър няма! Абе ЕВРОидиотщини колкото щеш!