40

Анонимен

преди 9 часа

Избори се " Печелят с 51%!! За да управлява спокойно всеки който ги Има!-:)) Борисов Нищо Не е спечелил! Опозицията за пореден път ще му Строши ръчичките щом посегне към властта!!!-:) Само гледайте!-:)))

39

Малко Факти

преди 9 часа

До куку - не е това. Всъщност истината е, че в София хората са богати и независими. За това не гласуват за мутрата.

38

USA SUPER КИРО НОФ

преди 9 часа

ОФЦЕ С ТИКВА ФОРЕВАР !

37

Анонимен

преди 9 часа

Пълно с леви резби в тая София. И все по паветата.

36

ПрограмистОтКазанлък

преди 9 часа

Аз гласувах за ПП щото са по нежни и по ми харесват. Бойко е някъв грубиян.

35

Анонимен

преди 9 часа

Като изключим 2-3 етнически района и псевдоинтелектуалците в София, навсякъде Възраждане са втори след ГЕРБ. Но пък гербаджиите имаха над десетилетие да си изплетат мрежата от техни фирми, местна администрация и шанаджии на вот, така че се натрапва изводът, че Възраждане са най-популярната партия в България. По-силен протестен вот срещу статуквото, здраве му кажи!

34

куку

преди 9 часа

До БОКО Просто в Софето повечето се пльощят не правилно

33

Живко

преди 9 часа

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

32

Борисов пак е ПРЪВ!

преди 9 часа

Борисов пак е ПРЪВ във всички ромски махали и местата с най-много купен вот.

31

Анонимен

преди 9 часа

Баба Ванга е казала, че ке затваряме вода в буркани

30

Анонимен

преди 9 часа

В градовете, където има повече роми ясно си личи, кой дърпа повече с процентите :D

29

СОФИЯ МРАЗИ ГЕРБ

преди 9 часа

Столичани мразят ОПГ ГЕПИ.

28

veritas liberabit vo

преди 9 часа

Честито, българи! Пак се ос..хме. Като гласувахме узаконихме купения вот и направиме изборите легитимни. Резултатът е коалицията ГЕРБ-ППДП-ППНН. Следствието: ББ депутат; ПП ДБ предлагат равно отдалечен премиер; Пеевски получава пълния контрол над ДАНС, ДАР, МВР, ВСС. И пак ЧЕСТИТО, БЪЛГАРИ! / вече и Господ не може да ни помогне/

27

Песъка: Ванга е ухо!

преди 9 часа

"Баба Ванга е била агент на Държавна Сигурност. В къщата и е имало офис на Държавна Сигурност, който и е казвал информация за хората, които идвали да им "гледа"." - Песъка, circa 2024 месец Април, град София

26

Ще има край...

преди 9 часа

Още малко ще ви е Царството Небесно, бандити !След победата на Русия във войната и предстоящото отеглянена САЩ от Източна Европа, както и връщането на световните събитияна база от 1997 година, вие писдецьiй /долни, крадливи и лъжливи/,ви чакат много тежки и мъчителни дни !

25

До 24

преди 9 часа

Заради столичните "умници", които всъщност не гласуват за Кирчо и Кокорчо, а за генерал Гном. Тоя столичани са толкоз тъъъпи, че ПП-ДБ и магаре да им даде и магаре ще изберат. За останалата част от България тия са бита карта.

24

Анонимен

преди 9 часа

Интересна работа, на повечето честа ППДБ да от трето място надолу. Как така са втори в крайна сметка? Другото свежо е как си личи къде е шетал Дебелян и къде - Доган.

23

Анонимен

преди 9 часа

А в това време 45 милиона руснаци клечат във външната,дървена тоалетна с дупка в земята.

22

БОКО

преди 9 часа

ТИКВАТА Е НАЙ-МРАЗЕН В НАЙ-РАЗВИТИЯ БЪЛГАРСКИ ГРАД - ГРАД СОФИЯ. И НАЙ-ОБИЧАН В НАЙ-БЕДНИТЕ ГРАДОВЕ, КЪДЕТО ХОРАТА СИ ПРОДАВАТ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ПАРИ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БОЙКО "ИЗОБРЕТИ" КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ С ПАРИ - ПРЕДИ ТОВА ЕДИН ГЛАС СЕ КУПУВАШЕ С ПИТКА, КЕБАПЧЕ МАЛКО БИРА И СГОДНИ ЖЕНИ.

21

Сега

преди 9 часа

Той вашият вожд печели хубаво но в задачата се пита какво ще прави от тук на татък дали ще направи правителство и да не подведе отново своето индианско племе