61

Анонимен

преди 13 часа

Как са украинките? Има ли мъже?

60

Анонимен

преди 13 часа

В Киев стигнаха за 3 дни още през март 2022 и укроницистите клекнаха и отидоха на преговори.

59

Анонимен

преди 13 часа

Никой никога не е казвал, че така нар. окрайна ще падне за три дни. Дори Путин се изрази: "Царь Петър е воювал с шведите 10 години, така че ако се наложи и толкова ще воюваме". Задачата е денацификация и демилитаризация на така нар. окрайна.

58

Анонимен

преди 13 часа

Тагаренко пита: Какво се случва с бесарабските българи в украйна? Колко са загиналите? Колко българи киевския нацистки режим изпрати на фронта за месо?

57

Анонимен

преди 13 часа

Нищо, нали Киев за три дни.

56

Бунтуват се

преди 13 часа

войниците на фронта,бунтуват се родсвениците на загинилете момчета, бунтуват се свещенници и миряни. Това е нещо ново в Украйна. Негодуването расте все повече. Освен на фронта, Украинската власт има срещу себе си все по-нарастващото бунтарство на собственото си население.

55

Анонимен

преди 13 часа

Всяка религия е глупост. Да се избива колкото си искат в спор кой почита по-правилно въображаемото си приятелче, няма лошо.

54

БРИКСА мачка

преди 13 часа

Световната финансова система е остаряла, неефективна и несправедлива. Това каза генералният секретар на ООН Антониу Гутериш по време на речта си на срещата на високо равнище на БРИКС в Казан. Той призовава за радикална реформа, по-голяма подкрепа за уязвимите държави и повече сътрудничество.

53

Анонимен

преди 13 часа

Абе какво става с украинския контранаступ? Милиардите на европейските и американските данъкопладци помогнаха ли? Нато и укронацягите постихнаха ли поражение на Русия? Не!

52

Анонимен

преди 13 часа

Пропуснаха да напишат че "привържениците на независимата украинска църква" бяха момчета в камофлаж със скрити лица. Те биха бабите и свещениците които се бяха събрали за служба с дървени пръти и ги заплашваха с пистолет. А планът на ПЦУ е да направи църквата информационен център срещу Русия. Има видеа в интернет. Статията е напълно изопачена.

51

Мирянин от София

преди 13 часа

Украйнците добре правят, а ние кога ще изгоним руzките агенти от църквите! Пръв трябва да бъде изхвърлен патриарха на Митрофанова.

50

Анонимен

преди 13 часа

Да гледаш как религиоиди се млатят. Безценно.

49

47

преди 13 часа

Погледнете как се облича камала Харис ! Винаги в едноцветно от черно през сиво до кафяво. Нищо друго. Това не е просто така и личен избор. Това е позиция, както се натрапва и чернилката в "изкуството" и "хората на изкуството" напоследък. Навсякъде с,е подчинено на тези секти, които налагат на света само грозота в пряк и преносен смисъл. Прочетете малко. Нали подскаака по площадите за свобода? Дойде свободата да тършим вскякаво зрително насилие минимум.Дажа за деца всичко е агресия и мърлявщина!

48

ГНУССС 200

преди 13 часа

До Краваророб траи бе еп омиар с у вехнала Пи схка КАТИ БАНКАИСНКАТА..

47

Анонимен

преди 13 часа

Тука така се млатиха по време на разкола. Даже смъртни случаи имаше по Благоевградско.

46

ИСТИНАТА

преди 13 часа

ГУТЕРИШ Е КОМСОМОЛЕЦ КОЙТО ЖИВЕЕ В ПАРАДИГМАТА НА КЪРВАВИЯ ДИКТАТОР ПУТУН!

45

Анонимен

преди 13 часа

Анатема за размахващите коловете, а също и за пристрастното представяне на събитията. Господ си знае работата! Украйна ПРИКЛЮЧИ! Country 404.

44

Анонимен

преди 13 часа

Видиш ли натовците не давали на така нар. окрайна да бие по Русия с ракети атакмс, сторм шадоу и скалп. То просто няма такива ракети хахахаха. Една такава ракета на запад я правят 5 месеца и струва десетки милиони долари.

43

Нато в ликвидация

преди 13 часа

Каква е разликата 3 дневна, 3 годишна или 30 годишна СВО? Важното е, че така нар. окрайна ще бъда унищожена, а западните икономики ще фалират.

42

Анонимен

преди 13 часа

Какви християни са онези, държащи в мавзолей балсамираната мумия на атеиста-сифилистик Ленин в центъра на столицата си, че и кланяйки му се? Само питам.