85

Анонимен

преди 9 часа

В Русия е хубаво ако имаш твърд член. Само си вървиш и рускинята сама си се нанинзва на него.

84

Това е добре

преди 9 часа

Сахалин има кой да го наглежда вече.

83

Супер

преди 9 часа

Вчера руски самолети са хвърлили,ФАБ 3000 в Кухарово ,удара е бил насочен по склад и оператори на дронове на ВСУ,чужди наемници и техника на нато.Няма оцелели.

82

Анонимен

преди 9 часа

Любителите на късото в бункера вече ще могат да ходят и в Северна Корея. Те така се избиват да ходят в Матушка Россия, редят се на опашки пред терминалите след като им разрешиха великодушно да се заселват там. Но вече няма място за тях в Матушката, препълни се с български русофили. Сега ще ги препращат към Пхенян.

81

Анонимен

преди 9 часа

Как е ЕС?

80

Анонимен

преди 9 часа

До Анонимен - "Киев за три дни! Кога?" - Март 2022 г стигнаха Киев за 3 дни, и укропитеците клекнаха и отидоха на преговори.

79

Анонимен

преди 9 часа

Рускините масово останаха без мъже и си лягат с всеки чужденец за да ги измъкне от мизерията Русия. Ако сте загорели, сега е момента за почивка в Русия.

78

Анонимен

преди 9 часа

Киев за три дни! Кога?

77

Всяка държава

преди 9 часа

Има право да влиза във военен съюз или само Украйна има прово??

76

Анонимен

преди 9 часа

До пияница мистик Това, което описваш не е полудиктатура. Така се пази един демократичен строй. Отваряш границите и който не му харесва - прав му път. Но ако ще стои в "лошия" режим ще се наложи да спазва "лошите" демократични правила.

75

Анонимен

преди 9 часа

До Въпрос,Шиши е избягал в Сърбия.

74

Мислете кой е лошият

преди 9 часа

Кой нападна Афганистан, Ирак, Либия, Сирия,кой изби хиляди и тръгнаха бежанците,кой Русия или С Корея?!

73

Анонимен

преди 9 часа

Май вече няма руски балъци да се бият на фронта.....

72

Анонимен

преди 9 часа

С всяка изминала година Света става по несигурен и несигурен,вместо да е обртното...

71

Въпрос

преди 9 часа

Шиши има ли нещо общо с разбитата печатница в Шумен.

70

Анонимен

преди 9 часа

До Анонимен 75 Не се хаби за тp.oлoвe на Блaтнaя. Нито ще те разбере, нито ще понимае своето нищожно, кaлтaшкo дередже. За някакъв опит да се оправи в живота пък абсурд. В природата е на такива индивиди. Мрънкане, злоба и завист, защото е по-лесно от това да се вземе в ръце, поне да се образова малко.

69

Анонимен

преди 9 часа

Ако СК и ЮК се сбият, Русия требва да нападне ЮК.

68

пияница мистик

преди 9 часа

Аз лично си мисля, че демокрацията като система трябва да се преработи. Трябва да стане полу-демокрация, полу-диктатура. Който харесва системата да си живее свободно. Който не му изнася и я плюе и внася смут, да се издири по IP, да се сключи договор с Мордор, той така или иначе Путлаpax вярно повика всички недоволни от Запада и САЩ да идат при него и да се депортират там принудително. Със държавни полети. По-евтино ще е отколкото да им четем простотиите по цял ден колко лош бил Запада :)))))

67

анонимен

преди 9 часа

Китай са завладели икономически Русия на изток от Урал, Путин взел договор с Ким да подписва. Безисходица.

66

Анонимен

преди 9 часа

Добре, защо не оставите хората да живеят както искат, а все им натрапвате някакви ваши ценности и правила? Те са лоши, защото искат друго? Не принадлежат към вашата секта, значи трябва да бъдат заклеймявани беспир. Глобалистите са секта с всички признаци на подобна сатанинска организация. Факт!