60

Анонимен

преди 9 часа

брейй, колко загрижени се появиха за северно корейците. А за наемниците от европейските страни, биещи се за Украйна защо няма загрижени? Опс, забравих, че там трябва да се отрича, че има такива

59

Баба

преди 9 часа

Какво постигна геният Путин: 1. Загуба на територия (Курска област) 2. Рублата потъна и имат санкции по целия свят 3. НАТО се разшири с две страни (Финландия и Швеция) 4. ЕС ще се разшири с Молдова 5. Толкова много руски загуби, че се моли на най-жалките страни в света (С. Корея и джихадистите от Иран) за войници и ракетки.Ей това ако не е гениален държавник, не знам.

58

Центю Гривнюв

преди 9 часа

Американски ли е го гълтам със затворени очи, целия съм мокър.

57

Анонимен

преди 9 часа

Садам Хюсеин -диктатор-убит от САЩ,Ирак демократизиран, Милошевич-диктатор-осъден от САЩ, Югославия-няма я на картата, Кадафи-диктатор-убит от САЩ, Либия-демократизирана, Башар Асад-диктатор- нападнат от САЩ-Сирия разделена и в руини, Афганистан-терористична държава, окупирана от САЩ цели 20 години-демократизирана, след което понедоносно изоставена на талибаните, Ким Чен- диктатор-???, Сев. Корея-???, Путин-диктатор и терорист-???, Русия-терористична държава-???...ЗАЩО???

56

ПЕТКО КАТЪРА

преди 9 часа

Южна Корея се надява,че след обучението си тия неясно вече колко хиляди ще заминат към Окраина,а няма да се появят на полуострова!

55

Баба

преди 9 часа

"Сега пък война."Брат, ако очакваш логика от нашите русо-роби, ще има да чакаш. Както ще има да чакаш пРосия да си върне Курска област, вече 3 месеца чакаш. И както чакаш ееей сега пРосия да превземе Киев (вече 3 години чакаш). И както чакаш логиката страната, в която действат Шулц-88 и Русич (неонацистки групировки) да "денацифицира" други страни. Уж не е война, а Путин проси войници и ракетки от С. Корея. Абсолютни жалки смешници са нашите русо-роби, сега цвърчат кат мишки.

54

Тъй си е,

преди 9 часа

А пък френските, полските и т.н. са едни пеперудки лекокрили и са отишли на курорт.

53

Русия

преди 9 часа

Сеул 2014та прикриваше убийството на 200 деца в потънал ферибот. Как да им вярваме. Иначе 10млн *** станаха пушечно месо на Саша, а колко южно кореаца няма никога да разберем.

52

Ада на чебурашките

преди 9 часа

До 49. Нали това е СВО бе, л***хман. Сега пък война.

51

Анонимен

преди 9 часа

Президентът на Беларус Александър Лукашенко даде дълго интервю за BBC и каза, че Русия ще получи най-опасното оръжие. Отговорът на ядрена провокация може да бъде изчезването на Украйна.Русия няма да умре, ако Зеленски хвърли *** бомба върху Москва, но ще отговори по такъв начин, че Украйна да изчезне

50

Анонимен

преди 9 часа

Скоро ще си бият на петите Хаймарсите ги следят .

49

Анонимен

преди 9 часа

Договорът за всеобхватно стратегическо партньорство между Русия и КНДР беше ратифициран от Държавната дума. Новият документ е широкообхватно споразумение. Има и клауза, която указва комплексна помощ при положение на война.

48

Анонимен

преди 9 часа

Припомням, че през последните дни активно се разпространява информация за предполагаема подготовка на севернокорейски военнослужещи за прехвърляне в зоната на Северния военен окръг. Това обаче не спира руските военни да тролят украинските бойци. Така наскоро в Донбас, след превземането на друго селище, над него бяха окачени знамената на Русия и Северна Корея. Това имаше деморализиращ ефект върху украинските въоръжени сили.

47

Км

преди 9 часа

Аааа,кучета и котки може,а прасета неможеАйде де!!!!!.

46

Анонимен

преди 9 часа

Дайте и на нас да видим едно доказателство бр кво само криете

45

Анонимен

преди 9 часа

И в България е пълно с доброволци да умрат за каузата на Киев, но точно сега имат много работа. Обаче утре или вдруги ден ще са готови... Тагаренко ще изготвя списъците, Паси ще им раздава униформите. Оръжието-ще си го набавят от бойното поле. Айде, юнаци, напред!!!

44

Анонимен

преди 9 часа

Не знам за корейските войници, но че украинските са пушечно месо за САЩ, в това няма никакво съмнение.

43

Анонимен

преди 9 часа

Мйон Гйон стана Ким нищо не разбрах. Интересно откъде познават всички севернокорейски войници даже дегизирани...

42

Анонимен

преди 9 часа

Никой не ги е виждал, но всички говорят за тях! Също като мантрата "Киев за три дни"! Ама то от зомбирани какво да чакаш? Шубето е голям страх!

41

Мечока

преди 9 часа

Има снимки как хиляди севернокорейци са пред пунктовете и искат да станат доброволци за Украйна.Опашките са големи.Затова и е този вой на Южна Корея.За сметка на това нито един южнокореец не иска да отиде доброволец за Украйна.