162

Анонимен

преди 8 часа

Русия още много години ще се гърчи под западните санкции. Накрая ще изостане с 30-40 години от западния свят както изостана СССР от модерния свят при въвеждането на 35 годишните американски санкции Джаксън-Ваник. През тия 35 години американците отидоха на Луната, въведоха сателитнит и клетъчни телефони, интернет, сателитните телевизии GPS навигация през 1978г и ред други технически и научни достижения. Какво направи Русия през това време разпадна се и се смали със 5 млн. кв.км. Очаквайте същото.

161

Анонимен

преди 8 часа

Нещо недоспал ми се вижда, много изтерзано гледа.

160

Анонимен

преди 8 часа

Русия не воюва в Украйна. Няма нито един руски войник на територията на Украйна. Всички военни действия между Русия и НАТО се водят на международно признати руски територии. Русия действа по законите на международното право и ООН и не е нарушила нито един международен закон. А Украйна е държава агросор която нахлу в Курск. И ще плаща репарации които ще и определи Русия, а ако не може да плати, ще дава територии.

159

Анонимен

преди 8 часа

А какво става с победата на бойното поле? Оня евродебила Борел още ли не е обявил победата на бойното поле?

158

Анонимен

преди 8 часа

Украинците отстъпват смело по целия фронт. Зеленски реве и иска още.

157

Анонимен

преди 8 часа

Русия никога не е имала претенции дали Финландия и Швеция ще бъдат в НАТО, де факто те си бяха в НАТО. Русия няма никакъв проблем с тези две държави, и двете са едни плюнки, Финландия няма и 5 милиона. Само за няколко минути могат да станат на пепел - там не живеят руснаци. А Украйна принадлежи на Руския свят, Украйна е Русия, и никога няма да бъде в НАТО.

156

Анонимен

преди 8 часа

Още една кармазъ линия на Путин някъде избледня. Тя беше точно за замразените руски активи, че ако биват използвани, особено за помощ за Украйна - тежко ви... Сигурно от Кремъл са забравили.

155

анонимен келеш

преди 8 часа

А тук в България копейките са едно нищо:):):)Сега Неделята на избори пак ше ги вкараме у газа на майките им:):):)Аре на бас:):):)

154

Анонимен

преди 8 часа

Усещам как някой от коментиращите завиждат на Русия.

153

Анонимен

преди 8 часа

А мислил ли е как ще връща парите?

152

Анонимен

преди 8 часа

Заглавието кърти

151

Анонимен

преди 8 часа

АЛЛАХ на небето - Путин на земята. Така ли е, копейки?

150

Анонимен

преди 8 часа

Прави си някакви планове за победа, тениски с надписи... напълно е скъсал с реалността :)

149

Анонимен

преди 8 часа

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим? А с Курск какво става превзеха ли го вече? А има ли завърнали се от командировката към Курск? А с плана за победа какво става, победиха ли вече? хахахахаха.

148

К А З А Х

преди 8 часа

Make Russia Small Again ! Амин!

147

The End of Ukraine

преди 8 часа

Make Ukraine small forever е по правилното и Руснаците го правят. Всеки божи ден Украйна губи територии и когато свърши СВО тя наистина ще стане малка и по територия и по население завинаги. А зеления наркоман ще си остане само с писането на простотии както и нашите неолиберални .ърши.

146

анонимен келеш

преди 8 часа

Украйна още не е станала членка на НАТО,но Финландия и Швеция станаха бе копейкин:):):)

145

Анонимен

преди 8 часа

Украинската армия се научи да воюва. Напуска позициите и по този начин селищата остават непокътнати. Селидово е освободено.

144

до143

преди 8 часа

И за кво им е да превзема Киев, войната трябва да се удължава до де ЕС и НАТОто клекнаттотално, засега са само приклекнали, даже скоро върна на зеля къси малко пленници да си ги прати на фринта, че яко гое укъсаал късия за хора, хахаха.

143

Анонимен

преди 8 часа

Що никой не говори за най-голямата гавра? Как Русия току-що даде на Украйна общо 70 МИЛИАРДА ДОЛАРА. Познайте кой ще ги плаща? - Крепостните селяни в Русия, освен ако не отидат да изтърбушат алчните си олигарси.